Şimdi Ara

Prince Of Persia: The Two Thrones (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
0
Favori
136.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Spoiler'ı ben de yeni öğrendim. Ulen teknoloji dünyası işte...

Çok merak ediyorum oyunu ama alamam. Vizeler başlayacak p.tesi, alırsam batarım. Biraz ss koyun da yatışalım yaw..
  • bende epey oynadıktan sonra çıktım. oyun güzel. ama nedense bana POPWW tadını vermedi.. ww de müzikler dah hızlı ve çeşitli idi. ama yeni teknikler combolar elbetteki prince tat katmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper1391 -- 6 Aralık 2005, 23:52:15 >
  • alın ss
    son resimden sonra ne yapılacağını bilen varsa söylesin bu devin gözünü değil ama başka bir yerini oyucam deli etti

• birde bundada gizli sayılabilecek yerler var su ibrem normalden fazla dikkat ettiyseniz 2 tane gizli çeşmeden su içtim vede bonus life gibi birşey verdi ilerde lazım olacak herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: devillmycry

http://rapidshare.de/files/8736111/POP3Profiles.rar.html
    tekniğini bulan arkadaşlar benim save dosyasını gönderiyom orayı bana geçebilirmisiniz ?

: )))) hiç gülesim yoktu yaw. Geçmesini isteyeceğine bir sonraki save istesene yaw.
  • bak selbal yapacağın şey şu ekran siyah beyaz olunca kılıcı saplamak ben gamepadde oynuyorum button 1 bende.iki platformada çıkıp gözlerinin ikisinide kör edeceksin.sonra ayaklarına çalışacaksın herifin.sonra yine ekran siyah beyaz oluyo 2 kere daha sallayacan bıçağını ve en sonun yarılacak

öenmli olan zamanında kılıcı sallamak yoksa çok kolay bir boss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkantbaytam -- 6 Aralık 2005, 23:59:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkantbaytam

bak selbal yapacağın şey şu ekran siyah beyaz olunca kılıcı saplamak ben gamepadde oynuyorum button 1 bende.iki platformada çıkıp gözlerinin ikisinide kör edeceksin.sonra ayaklarına çalışacaksın herifin.sonra yine ekran siyah beyaz oluyo 2 kere daha sallayacan bıçağını ve en sonun yarılacak

öenmli olan zamanında kılıcı sallamak yoksa çok kolay bir boss

ya dediğin gibi yapıyorum olmuyor platformdan atlarken e ye basılı tutuyorum yani speed kill tulu oluyor ekran siyah beyaz oluyor vede sol mouse basıp haççeri omzuna saplıyor daha sonra ayağa kalkıyor tam saplıcakken tutup fırlatıyor siyah beyaz olma yok tuttuğu gibi fırlatıyor burda basılacak farklı kombo yok herhalde yani omza sapladıktan sonra neye basmak gerekli çok basit ama bir okadarda zor

• omzuna sapladıktan sonra gözüne çıkacak kendiliğinden orda yine speed kill ekranı gelecek tam zamanında bastınmı 1 göz gidecek.öbür platformdada aynı şekilde yapacan kör olacak sonrası kolay zaten.

ben devden sonra baya bi ilerledim.zorlaşıyo oyun ilerlerde baya.bulmacalar falanda çıkıyoşu ana kadar 2 bonus life zamanı geri alma ve zamanı yavaşlatma yeteneklerini kazandım.he bide +1 sand tank fazla taşıyorum 4 tane.

bu sand creditsler ne işe yarayacak onuda anlamadım daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkantbaytam -- 7 Aralık 2005, 0:13:17 >
  • Ya aynı sorun bende de var 1.yi saplıyorum ama sorna speed kill falan birşey çıkmıyor tutup atıyor beni aşağıya....
  • dostum bıçağı ilk sapladıktan sonra diğer tarafına geçiyor adamın gözüne çıkmıyor bende ..
    tam bıçağı yukarı kaldırıyor eleman tutup atıyor.. bendeki oyunda bug olabilirmi acaba.. diğer platformda sadece koluna saplanıyor ve asılı kalıyorum oda tutup atıyor beni tekrar...
  • TAMAM BABA BULDUM FAKAT ŞÖYLE OLUYOR SİZ HERHALDE GAMEPAD İLE OYNADIĞINIZDAN FARKETMEDİNİZ ŞİMDİ OMUZA SAPLADIKTAN SONRA L TUŞUNA BASMAM GEREKİYOR SİYAH BEYAZ OLUYOR O ANDADA MOUSENİN SOL TUŞUNA BASMAK LAZIM YANİ L TUŞUNU BULANA KADARDA CANIM ÇIKTI KLAVYE İLE OYNAYANLARA DUYRULUR BU KIYAĞIMIDA DEVE GELİNCE ANLARSINIZ KOLAY GELSİN
    BU ARADA SAĞOL BERKANT
  • hemen deniyorum dostum sağolasın şimdiden
  • Bu L tuşu normal Action'da noluyor?Ona göre ben de XBOX'ta hangi tuş bileyim?
  • TAMAM BABA BULDUM FAKAT ŞÖYLE OLUYOR SİZ HERHALDE GAMEPAD İLE OYNADIĞINIZDAN FARKETMEDİNİZ ŞİMDİ OMUZA SAPLADIKTAN SONRA L TUŞUNA BASMAM GEREKİYOR SİYAH BEYAZ OLUYOR O ANDADA MOUSENİN SOL TUŞUNA BASMAK LAZIM YANİ L TUŞUNU BULANA KADARDA CANIM ÇIKTI KLAVYE İLE OYNAYANLARA DUYRULUR BU KIYAĞIMIDA DEVE GELİNCE ANLARSINIZ KOLAY GELSİN
    BU ARADA SAĞOL BERKANT
    YANLIŞLIK OLDU AYNI MESAJI 2 KERE ATTIM KUSURA BAKMAYIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SELBAL -- 7 Aralık 2005, 0:30:55 >
  • selbal teşekkürler bi gözünü çıkardım diğeriyle ilgileniyorum. koluna saplanıyor basıyorum L ye ama çıkmıyor yukarılara.. gündüz gözüyle takrar denerim artık..
  • kimse o riski göze almaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: futuremark

kimse o riski göze almaz

kısacası yemez....
  • ben oyundan print screen alamıyorum nedense anlamadım nedenini bir türlü.

bu arada selbal sevindim geçtiğini hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkantbaytam

ben oyundan print screen alamıyorum nedense anlamadım nedenini bir türlü.

bu arada selbal sevindim geçtiğini hayırlı olsun

dün gece hallettim sağol harbiden gıcık etmişti ne bileyim l ye basmam gerektiğini neyse şimdi devam edelim yolumuza
  • quote:

Orjinalden alıntı: devillmycry

selbal gelen kutuna bakarmısın PM attım

al kardeş sana save baya geçtim o dev den sonra isteyen indirsin bu arada 3 tane bonus life aldım kolay kolay ölmüyorum işe yarıyor
    http://www.megaupload.com/?d=97GD0W9C

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SELBAL -- 7 Aralık 2005, 13:29:40 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.