Şimdi Ara

Prince Of Persia: The Two Thrones (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
0
Favori
136.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sadece devi geçtikten sonra ki save varmı bölümleri kaçırmak istemiyom çünkü :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: devillmycry

sadece devi geçtikten sonra ki save varmı bölümleri kaçırmak istemiyom çünkü :D

ya arkadaşım arena bölümünden sonra oyna sorun kalmaz ne farkedecekki zaten arenadan sonraki saveyi load yap vede devam et
  • popda zorluk ayarı yoktu wwde vardı, bunda varmı? varsa birbirinizden saveleri almak aynı zorlukta oynamıyorsanız sıkıntı yaratabilir daha kolay veya daha zordan devam etmek zorunda kalırsınız
  • bunda zorluk ayarı var normalde oynuyorum ben
  • arkadaşlar ilerlerde bir bulmaca var hayatımda bu kadar zor bişey görmedim insanları kurtarmaya çalışırken belki gelenler vardır.o kadar uğraştım geçemedim.şimdi bi ingilizce tam çözüm gibi bişy buldum ondan bakıyorum bulmacayı çözmek için tam 10 kere kol falan çevirecen bakalım geçebilecekmiyiz.
  • demek istediğim buydu kolayda veya zorda oynayan birisi senin save ile devam ederse zorluk olarak normale dönmüş olacak wwde en üst iki zorluktan birinde bitirmeyince iyi son gözükmüyo diye bi hikaye vardı zorda kastırmışlardı bize zaten oyunun yeterince zor olduğu yetmiyomuş gibi bundada varmı acaba böyle bi hikaye
  • ben sands of time yi hiç zaman kullanmadan geçtim(bozuk plak)

two thronesi en zorda açsam hava civa benim için
  • oyun zevklendi iyice birde bu devden sonra bir yerde bir kadın var gene oldukça zorlu mouse in sol tuşunu kırabilirsiniz
    alın güzel bir ss daha
     Prince Of Persia: The Two Thrones
  • abi yavaş yavaş tadını çıkara çıkara oynayın yoksa hemen bitiverir

üzülürsünüz.söylemedi demeyin ha
  • @selbal
    ss çok ii, daha başları herhalde prens hale giyinik olduğuna göre
    ben daha %42deyim anca hafta sonu kurup oynuycaz inşallah
  • WPL@ aga prens orda giyinik diil bea

quote:

Erhan gözün aydın abi.

Spoiler'ı ben de yeni öğrendim. Ulen teknoloji dünyası işte...

Çok merak ediyorum oyunu ama alamam. Vizeler başlayacak p.tesi, alırsam batarım. Biraz ss koyun da yatışalım yaw..
    aga walla yaa en sonunda mod kardesler görduler cabalarımın karsılıgını aldım wall ama prince of persia da us konut olmask yakısırdı bea bu arada sabahları okul oldgu için aksam msj atıyorum. bizimde yazılılar baslıyo bide öss ye hazırlanıyoz anadolu lisesindym ztn nasıl oynayıpda bitircem anlamadım yaw. bazen içmden şey geçririyorum össyi bosveripte kenidmi POP a adasam nasıl olur.selbal@ o kadının bi ss ni koyabilirmsn?

• WPL@ aga prens orda giyinik diil bea

quote:

Erhan gözün aydın abi.

Spoiler'ı ben de yeni öğrendim. Ulen teknoloji dünyası işte...

Çok merak ediyorum oyunu ama alamam. Vizeler başlayacak p.tesi, alırsam batarım. Biraz ss koyun da yatışalım yaw..
    aga walla yaa en sonunda mod kardesler görduler cabalarımın karsılıgını aldım wall ama prince of persia da us konut olmask yakısırdı bea bu arada sabahları okul oldgu için aksam msj atıyorum. bizimde yazılılar baslıyo bide öss ye hazırlanıyoz anadolu lisesindym ztn nasıl oynayıpda bitircem anlamadım yaw. bazen içmden şey geçririyorum össyi bosveripte kenidmi POP a adasam nasıl olur.selbal@ o kadının bi ss ni koyabilirmsn?

• quote:

Orjinalden alıntı: WPL

@selbal
    ss çok ii, daha başları herhalde prens hale giyinik olduğuna göre
    ben daha %42deyim anca hafta sonu kurup oynuycaz inşallah

56k fax modemlemi çekiyorsun
  • yok olm soyunuk yaa ben videolardada izledim öyle kırmızı kusak orda öle duruyo ayrıca selbale soralım o koydugu için ss i.selbabl orda prens giyinik mi soyunukmu kardeş??
  • @burak08
    hocam deniycez değişik şekiller hafta sonu, olmazsa kasa havadar olsun varsın napalım
    @selbal
    evet hoca söle giyinikmi soyunuk mu
  • ben en zorda açacagım ki geç bitsin hemen biterse üzülürüm.

son ubisoft son prince hüzünlendim birden yaw

keşke şu sands of time yi warrior withini daha oynamamış olsaydım

her oynayışımda unutup tekrar oynasaydımhafıza kaybı olanlar yaşadı

valla .sizide hüzünlendirdim degil mi?ne palım her oyun bitiyor bitti

bitecek.
  • wpl @ben 2. at arabalarının olduğu yeri geçtim bir arenadayım etrafı ateşli 2 tane zebani bir türlü öldüremedim nasıl geçicem bilen varsa bunada yardım etsin
    birde ss te adam soyunuk bende bayağı geçtim yüzde kaç olduğuna bakmadım o nerden bakııyordu bea
    oyun inanılmaz bu arada bayağı sardı uzun zamandır nu kadar başında oturup oynadığım oyun omamıştı bu arada 1,5 günde geldim buraya 4 tane life upgrade buldum yuvarlak tamamlanıyor nerdeyse alın bir çıplak ss daha enerjiye dikkatinizi çekerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SELBAL -- 7 Aralık 2005, 18:27:46 >

• selbal@ aga bu oyun mukemmel diyom efsane oyun diyom takmıyonuz beni yaw kardes sen hep çıplak prensi koyuyon yaf oplmaz böle bi kaç kerede kötu prensi koyda görelim o dengesizisn şeklini şemalini dmi yani
  • yav bu adamları geçen varmı acayip zorlar taktiği falanmı var geçenler söylesin ahada resmi
  • ubisoft bu kadar güzel oyun yapmaya hakkın yok
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.