Şimdi Ara

Prince Of Persia: The Two Thrones (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
0
Favori
136.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw naptınız 3 günde bitirdiniz oyunu insan yavaş yavaş ilerler, 1 sene bekle 3 günde bitir aypl size
  • 2 kanadınıda kopardım itin.bi daha speed kill yaptım yukarı çıktı it.orda yukarı çıkana kadar gebertti hayvan.gücüm kalmamıştı bakalım yavaş yavaş eli alışıyo insanın speed kille.
  • yaw şimdide herifin çıktığı yere tırmanacak yolu bulamıyorum.

selbal çubuğu zıpladıktan sonra nereye zıplayacam hatırlıyormusun.
  • %77 oldu akşama başlıyorum oynamaya.tabi de oyunun sitesinden indiriyorum warez sitelerden deil.
  • Ya bu oyunu acaba gamepad ile mi oynasam yoksa klavye+ mouse ile mi oynasam?
  • tabiiki gamepad prince of persia gamepad ile oynanınca daha zevkli oluyo yani tam bir gamepad oyunu prince of persia
  • muhahaha telefonu çıkardım oyunu bitirirnce extra veriyo çok komik küçük bıçağın yerini telefon alıyo bende bişe sandım Muhahahahaha neyse zor oldu ama bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endoplazmikredikulum -- 8 Aralık 2005, 14:40:04 >
  • endoplamikredikulum oyunu toplam tahminen kaç saat de bitirdin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: einstein21

endoplamikredikulum oyunu toplam tahminen kaç saat de bitirdin.

5 Aralık 2005, 21:46:11 ilk mesajla beraber başladım 8 Aralık 2005, 14:28:28 şu sıralarda çoktan bitmişti
    fakat başında nekadar oturdum tahmin edemiyorum 3 gün de olsun bitsin
  • oyunu bende bitirdim nerdeyse 3 gün başından kalkmadan bitirdim diyebilirim.wariiour withine göre daha kısaydı sanki.ama bence bu efsane bitmemeli devam etmeli çünkü bu oyun devam etmeyi sonuna kadar hakediyo ubisoft bizi bu şaheserden mahrum bırakmamalı.
  • 3gün boyunca nasıl oyunun basından kalkmıyosunuz yaben bi oyunu günde en fazla 3 saat oynarım
  • bende normalde öyleyimdir ama prince of persia olunca iş değişir bu oyun hiç sıkmıyor insanı save yeri geliyo dur öbür yerde bırakırım diyosun öle öle bitti oyun.
  • prince of persia two thrones de de warrior within deki gibi.

prens öldügünde load game yapmak için çok uzun süre geçiyor mu?
  • hoo butun millet bitirmiş yaww arkadaslar zevkini ala ala bitirserydinizbu arada oyunun sonunu soylemeyin lutfen.bizde heyecan yapalım dimi ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhan850

hoo butun millet bitirmiş yaww arkadaslar zevkini ala ala bitirserydinizbu arada oyunun sonunu soylemeyin lutfen.bizde heyecan yapalım dimi ama

erhan seni bekliyoz walla çöz şu işi

• tamam aga dur sana bi pm yollim belki halledersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: einstein21

prince of persia two thrones de de warrior within deki gibi.

prens öldügünde load game yapmak için çok uzun süre geçiyor mu?

oyunu oynayanlar nerede yahu %93 oldu ben de oynayacagım inşallah.
  • olm dur yaw bizde indiriyoz heycan yapmaa bu arada burak08 gelen kutuna bak
  • anlaşılan soruma cevap alamayacagım?
  • aga sen takıl yaa ne istiyosunki söle belki biz cvplayabiliriz
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.