ordan sonra yani vezierle karşılaştığın video dan bahsediyorum asıl oyun ondan sonra başlıyo zaten.
Arkadaşlar, forumda olduğunuzu unutmayın... MSN değil burası...
Ayrıca o kadar uyarılara rağmen hala cd-key muhabbeti yapanlar var... Dikkat edelim...
Arkadaşlar oyunu şöyle bi göz atıp oynamaya çalıştım.Gerçekten de bayağı bi kafa yapacağa benziyo.İlk bölümden bulmaca gibi nereden gideceğiz diye düşünmeye başlıyosunuz.Valla uykusuz geceler yeniden başlıyacak gibi.
Arkadaşlar oyunun Arena bölümüne kadar iki life upgrade var sanırım. Yerlerini söylüyorum:
1.si ilk Dark Prince olup suyun içinde eski halinize döndüğünüzde; iki tane yol göreceksiniz. Birinci yol tüllü (SOT gibi) oradan giderseniz life upgrade'i alacaksınız
2.si ise Arena bölümünde kapıyı açtığınızda uzak olan köşede bir kapı daha açılacak, oraya koşup altından yuvarlanın. Yolun sonu upgrade.
Benden bu kadar. Ondan önce var mı bilmiyorum?
Bu arada Feriox verdiğin program işe yaradı, çok saol. Kablolarla uğraştırmadın bizi...
oo monshine sendemi başladın yaf.ee beyler butun millet baslamıs bi puan verin oyuna yaf hadi kaç veriyosunuz?
ya beyler gözünüzü seveyim şu arena bölümünü geçmeyi beceren birisi şuraya koysun demosunu da izleyelim nasıl geçmiş... en az 100 kere omzuna çıktım hançeri sapladım mouse left tuşuyla hem de ekran siyah beyazken ve de hancer en parlak seviyesindeyken, devi de yaraladım, bağırttım, ama sonra her seferinde beni tutup aşşa attı...nerde yanlış yapıyorum?
quote:
Orjinalden alıntı: dredd
ya beyler gözünüzü seveyim şu arena bölümünü geçmeyi beceren birisi şuraya koysun demosunu da izleyelim nasıl geçmiş... en az 100 kere omzuna çıktım hançeri sapladım mouse left tuşuyla hem de ekran siyah beyazken ve de hancer en parlak seviyesindeyken, devi de yaraladım, bağırttım, ama sonra her seferinde beni tutup aşşa attı...nerde yanlış yapıyorum?
Dostum hançeri iki defa gözüne soktunmu?Ondan sonra ayaklarına vurakcaksın gücü azalıyo en son gücü kaldığında tek ayağı havaya kalkıyo ondan sonra diğer ayağına vuruyosun yere düşüyo üstüne çıkıp kesme biçme işlemi yapıyosun
Erhan isim konusunu hiç açma çok salakça bir soru sormuşum, kendimden utanıyorum. Neyse...
Bugün dayanamadım ve aldım sonunda, vizelerden Prince'den soracakmış hoca : ))
Arena bölümünü bir de ben anlatayım bakalım: İlk tırmanıp omuzuna atladığında, havadayken ekran siyah-beyaz(siyah-beyaz da ne demekse?) olacak: ilk speed kill'i orada kullanacaksın. Sonra dev eline alıyor sizi, aldığında bir defa daha ekran siyah-beyaz oluyor ve ikinci speed kill'i kullanacaksın. Ondan sonra zaten kafaya tırmanıyor ve üçüncü speed kill'i zamanı gelince kullanacaksın.
Sonra öbür omuzuna tırmandığında yine havadayken speed kill'i kullan, daha sonra omuzundayken elini uzatacak, eline alamadan ikinci speed kill'i kullan. Daha sonra kafasına çıkacak ve üçüncüsünü kullanacaksın.
Daha sonra yere iniyorsun ve ayaklarına daldıktan bir süre sonra ayağının tekini kaldıracak, tam kaldırmışken diğer ayağına vurun. O zaman dev diz çökecek ve orada da bir kaç speed kill uyguladıktan sonra ölecek.. .....................................
Beyler üçüncü life upgrade'i de buldum. Ama nasıl anlatacağımı bilmiyorum ehe... Ama tarzanca anlatmaya çalışayım, çünkü bölüm adını hatırlamıyorum. Yine Dark Prince halimizden kurtulduğumuz yerler su dolu bir yer. Hemen yanınızda gelen suyu kesmek için kol vart. Hani üzerinde ateş olanlarından. Suyu kestikten sonra duvar yardımıyla kırık sütunun üst kısmına tırmanıyoruz. Tırmanırken bir yerde bir giriş göreceksiniz. Üzeri bayrakla yarıyarıya örtülmüş. Oradan girin ve upgradeinizi alın...
quote:
Orjinalden alıntı: erhan850
oo monshine sendemi başladın yaf.ee beyler butun millet baslamıs bi puan verin oyuna yaf hadi kaç veriyosunuz?
Oyunda bazen grafik hataları oluyor. Düşman duvarın diğer yanına geçiyor falan. Bazen daha önce tırmandığınız yere tırmanmıyor. Bu olay fazla olmadı ama olduğu yerlerde fıtık etti beni. Bir de scriptler işlemedi bir kaç defa. Kaldım öyle.
Ama herşey bir yana hikaye ve kombolar için oyuna 85 veririm. Oynanabirlik bazen can sıkıyor. Çünkü takılmalar oluyor.
quote:
Orjinalden alıntı: dredd
KARDEŞ BENDE ORDA DELİ OLUŞTUM AMA TAKTİĞİNİ YAPINCA ÇOK KOLAY DAHA ÖNCEKİ SAYFALARDA YAZMIŞTIM AMA DİYİM PLATFORMDAN ATLARKEN E YE BASILI TUTUYORSUN OMZUNA SAPLIYOR DAHA SONRA KLAVYEDE BEN L TUŞUNA BASIYORUM EKRAN SİYAH BEYAZ OLUNCA HANÇERİ SAPLIYORSUN SONRADA GÖZÜNÜ ÇIKARTIYORSUN DİĞER PLATFORMDANDA AYNISINI YAPIP DİĞER GÖZÜ ÇIKAR SONRADA AYAKLARINA ÇALIŞIP ENERJİSİ BİTİNCE GENE L İLE OLMASI LAZIM DEVİ 2 VEYA 3 KEREYDİ SANIRIM HANÇERLEYİP GEBERTİYORSUN ZAMANLAMA ÖNEMLİ
1-iste ubi soft yapacagını yaptı...
oyuna lafım yok konusu icin diyecek birsey bulamıyorum...mukemmmel...zaten filmini 4 gozle bekliyorum
ama grafik yonunden daha iyi olabilirdi...adamlar ne olsa bu seri halinde oldugundan potansiyel musterimiz var konuyu saglam yapalım gerisi onemli degil dercesine ozensiz yapmıslar..boylecede acayip tasarruf etmislerdir...zaten oyunu alanlar genelde ilk iki seriyi oynayanlar...
2- bu oyunun ilkinde sands of time da gorus acısı daha iyidi...ama yine sorunluydu...WW de duseltirler dedim ama tam tersi oldu ...umidimi T2T ye sakladım ama bu hepsinden beter olmus...oynanmıyor yaws...bence daha iyi olabilirdi...yada bu oyunu xbox yada ps2 de oynayacan...
bu arada bu starforce denen salak melet ne aptal yaws...bu kadar kolay kandıralabilecegini zannetmiyordummm... forumda kablo vs muhabbeti yapmayın yasak diyorlar zaten bende bu yuzden kablo vs... ugrasmadım
beyler beni anlamıyosunuz aklıma gelen ve forumda yazan hertürlü zamanlama,tuş kombinesi ve bilimum herşeyi(dua dahil) yaptım ama omzuna atlarken ekran siyah beyaz aynı anda hançer de parlıyo sonra omzuna tırmanıyo hiç bişey yapmıyorum dev tutup atıyo(göz felan çıkarmıyo),mousun solluna tıklıyom yok gene bişi aynen tut-at,meşhur l ye basıyom yine aynısı yane dev platform-dev-yer üçlüsünde sadece platformdan atlarken sk olayı oluyo haricinde olan bişi yok ondan dedin demo felan varsa koyun izliyek diye.belki çok basit o yüzden yapamıyom
dün öğlen 2 de oyunu kurduk satta 6-7 felan gibi deve geldik.o saatten şu ana kadar devriyeli oynuyoz(3 kişi) hala bir göz çıkaramadık bu artık bir savaş bizim için devi bitirince silcem oyunu o kadar yane çok seviyodum popu ama buraya kadarmış.kız arkadaşımla buluşmadım..arkadaşları ekdim bu dev için o derece taktım yane gececeem kafaya kodum..ya o ya ben...
Dev aslında çok kolay.Speed kill le öldürüyorsun.Ekran'ın blurlaşmasını bekle.Hiç bir tuşa basma oraya akdar.Dev'in üstüne çıktıktan sorna tabii ki....
ya arkadaşlar nedendir bilmiyorum ama grafikde antialising 6x yapınca oyunun bazı farklı bölümlerinde balık pulu gibi pullanmalar oluyor.Antialising i kaldırınca hiç bişey yok.Gecen karta overclock yapim dedim.Yanlışlıkla birden fırlattım ibreyi=)Ama diger oyunlarda hiç problem yok.Acaba neden olabilir.Karta zarar gelmiş olabilirmi.
atilla@ o pullanma bendede oldu ama aa danmı bilmem özellikle sulu kısımlarda oldu bazen ama herzaman değil dredd@d ev için anlattım ama son kez birdaha diyim o kadar kasmanıza gerek yok omzuna sapladıktan sonra L ye basılı tut ekran siyah beyaz oluyor sapla ozaman işte daha ne bekliyon
ya beyler tamam çözdüm olayı sonunda bugün sabaha kadar imanım gevredi ama buldum... meğer ben speedkill olayını kavrayamamışım, açtım oyunun tutoriolaını, speedkill'i öğrendim nasıl yapılıcanı ve ilk seferde 2 gozunu de cıkardım... benim gibi burda kafayı yiyenlere: platforma çıkıktan sonra 1.aşama:E'Ye basıyosunuz, ekran siyah beyaz olup hançer parladıktan sonra 2.aşama:sol klik dev sizi eline alana kadar hiçbişeye basmayın bekleyin sadece (ben burda ilk vurusu yaptıkan sonra panik yapıp tuşlara basıyodum) eline aldıktan sonra ekranın siyah beyaz olmasını bekleyip sol klik ile 2.vuruş,gene bekliyoruz prens şimdi de devin tepesine çıkıyor kendiliğinden, burda da yine siyah-beyazı bekleyip yine sol klik ile son darbe 1.göz çıktı...2.gözü de aynı şekilde diğer platformdan çıkarıyoruz... ohh bee
geçmiş olsun hocam geçtin yani sonunda kafayı sıyırtmadan, silmiyon dimi oyunu
oyunu denedin yine güsel farklılıklar var görüntü cok ii degil ancak hoş bisey yine yapcaklarını yapmıslar yani
quote:
Orjinalden alıntı: selbal
atilla@ o pullanma bendede oldu ama aa danmı bilmem özellikle sulu kısımlarda oldu bazen ama herzaman değil dredd@d ev için anlattım ama son kez birdaha diyim o kadar kasmanıza gerek yok omzuna sapladıktan sonra L ye basılı tut ekran siyah beyaz oluyor sapla ozaman işte daha ne bekliyon
Hehe iyi yaw o zman sorun benden kaynaklanmıyomuş=) Aynen bendede su olan yerlerde ve bazı kapalı alanlarda oluyo.Bunu duydugum iyi oldu=)