Şimdi Ara

Prince Of Persia: The Two Thrones (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.417
Cevap
0
Favori
136.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşalr bu oyun gamepad mi istiyo gamepadsiz klavyeyle oynanırmı gamepad illaki şart mı ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mosquito -- 10 Aralık 2005, 13:08:56 >
  • @wpl: yok hocam ne silmesi, biz ölümüne sevdalıyız bu oyuna sands of time'ı oynarken 1 hafta etksindn kurtulamamıştım o mistik atmosferin, o dünyada yaşama şansını sunsalar koşup giderdim o derece yani...bitirdiğimde de o kadar üzülmüştümki...2. ve bu son oyunda atmosferden ziyade kombolar savaşlar vs öne çıkmış ama yine de çok hoş oyun...
    mosquito: oyun klavyede daha rahat oynanıyo kendi açımdan değerlendirirsem, kombolar falan daha rahat cıkıyo...gamepadde deniyim dedim çok kastı, önceki POP ları da klavyeyle oynamış olmamın da etkisi olabilir belki de...
  • arenadaki devi geçene kadar göbeğim çatladı ama geçtikten sonra oyundan zevk almaya başladım ilk iki oyunu oynadım ne farkı var demiştim ama baya fark var speed kill yapmayı öğrendikten sonra dev iyi bi alıştırma speed kill için.3. life upgrade devden sonra bi yerde ikinci boss a gelmeden demir çubuklarla yukarı çıkarken en üste çıkmadan bi bayrağın arkasında geçiş var ordan girince.ayrıca sorular için pm atın.
  • birazdan bilgisayarı pencereden atacam yawwwww geçemiyom bu DEVi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRAVENBACH -- 11 Aralık 2005, 15:41:11 >
  • Noluyor neredde takılıyorsun.Duvarlardan yardı9m alarak üst tarafa çık.Sonra speed kille basınca devin üzerine atlıyor her yavaşladığında oyun batırıyorsunuz o elindeki bıçağı mı kılıcı mı artık neyse....
  • Arkadaşlar benim birkaç sorum var.

1-Bu life upgradeleri sırasıyla nerede bulabileceğimi yazarmısınız ve bu upgradelerin oyunun sonuna bi etkisi varmı çünkü sands of time da sadece sağlık barımızı arttırıyodu ama warrior within de oyunun sonunu etkiliyodu.

2-bu speed kill olayını birtürlü yapamadım ilk darbeyi vuruyorum sonra adam beni üstünden atıyo ikinciyi vuramıyorum benmi yapamıyorum yoksa oyun ilerledikçe bu özellik level atlayıp daha çok vuruş yapmamımı sağlıycak şimdiden teşekkürler.
  • benim gibi arenada kafayı yiyenlere:
    platforma çıkıktan sonra 1.aşama:ekran blurlaştıktan sonra E'Ye basıyosunuz devin üzerine atlıyo prens, ekran siyah beyaz olup hançer parladıktan sonra SOL KLİK omzuna vuruyosunuz. dev sizi eline alana kadar hiçbişeye basmayın bekleyin sadece burası çok önemli (ben burda ilk vurusu yaptıkan sonra panik yapıp tuşlara basıyodum ve gecemeyerek kafayı yıyodum dikkat) eline aldıktan sonra ekranın yine siyah beyaz olmasını bekleyip SOL KLİK ile 2.vuruş,gene bekliyoruz prens şimdi de devin tepesine çıkıyor kendiliğinden, burda da yine siyah-beyazı bekleyip yine sol klik ile son darbe 1.göz çıktı...2.gözü de aynı şekilde diğer platformdan çıkarıyoruz...
  • ben hicbir seyi iptal etmedim indirdim ve oynamaya basladim tabi bir 2 asamadan gecirdikten sonra
  • arkadaslar yawww bahceye geldım. hatunla beraber kapı olayını hallettık. sonra bır yere gıttım bına ıcınde zıncırlerle ılerlıyorum 2 defa atıyorum sonra fırlatma platformuna kadar duvar yuruyusu yapamıyorum yawww yurumuyor platforma kadar burya gelen varsa yardım luften !!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRAVENBACH -- 11 Aralık 2005, 20:01:50 >
  • oyunu hard da açtım ama çok kolay geldi yaw.şu an şu etrafı ateşle çevrili iki koca adamlar kapışılan

yerdeyim.ama bir türlü adamlara süper combo yedirmek nasip olmadı npalım.

grafikleri diger serilerden daha iyi geldi bana.ve oyun da diger serilerin hepsinden güzel olmuş.

teşekkürler ubisoft.
  • quote:

Orjinalden alıntı: einstein21

oyunu hard da açtım ama çok kolay geldi yaw.şu an şu etrafı ateşle çevrili iki koca adamlar kapışılan

yerdeyim.ama bir türlü adamlara süper combo yedirmek nasip olmadı npalım.

grafikleri diger serilerden daha iyi geldi bana.ve oyun da diger serilerin hepsinden güzel olmuş.

teşekkürler ubisoft.

kardes su komboları anlatasan yaww nedır buu suoer kombo neee???
  • savunma tuşuna basılı tuarak r tuşuna yani zaman yavaşlatma tuşuna basarsan süper combo yapar.
  • bil.formatladığım için prensi yeniden kurdum bir deneyeyim dedim cd romlar ve başka bir şeye müdahele etmeden oyun çalışıyor ya benim şansımmı atık bilmiyorum üstelik indirdim oyunu ben 1 günde
  • yine takıldım.... ya bu iki saftirik balatalı ve kılıçlı eleman kastı beni..oyunculuğumdan şüphe etmeye başladım..yaşlanıyom herhal...neyse şu 2.atarabalı bölümden sonraki iki elemanda 1.speedkilli hiçzorlanmadan yediriyom 2.sinde is bişi oluyo tam ekran 2. kez siyah beyaz olduğunda tutmuyo spdkll...hayır reflex dicem atarabayı perfect tek sefer geçtim...alla alla acaba benim bilmediğim bi taktik mi var basılı tutma felan?????????
  • kardes git forum ve kurallarını oku istersen burası yasal bi site ve crackle işi olacaganı zannediyomusun bukdr bile acık konusmamıza izin verdiklerine dua et sen
  • allahım oyun deli ediyor...olmemin butun nedeni kamera acısı...odada savasıyorum fakat kamera duvarları falan gosteriyor...ayarlıyorum bu sefer poziyon degisince bu sefer baska yeri gosteriyor...kör dögüsü gibi oldu yani..monitore bakmasamda bakmasamda birsey degismiyor hatta monitore bakmasam en azından sinir olmam hemde monitore bakmadan adam dovüyom diye ovunurum...adamlar su kamera olayını daha cozememis..
  • arena bölümünde takılan arkadaşlar platforma çıktıktan sonra karartı anında speedkill tuşuna basın ve bıçak mavi olana kadar bekleyin sakın tuşa basmayın boşa sallarsınız mavi olduktan sonra mause u 1 click ve tekrar mavi olana kadar bekleyin mavi olunca tekrar 1 click bunu gözü kör edene kadar yapacaksınız önemli olan bıçak mavi olunca basmak mantık bu eğer mavi olmadan önce yada sürekli basarsanız ya hava döversiniz yada kendinizi devin şevkatli avuçlarında bulursunuz
  • arkadaşlar arenayı baya bi geçtim kızla konuşup tapınağa girdim ama önüme 2 kurt çıkyo ve bi çubuk var ona zıplayamıyorum. yıkılmış iki kubbe var onlara da çıkmaıyorum ne olur bana yardım edin
  • Ya arkadaşlar ben de başladım oynamaya şu an upper city de takıldım bi yardım edin şimdi farah bizim sand monster halimizi görünce ( nami diğer dark prince) yaygarayı basıp gidiyor ya ondan sonra takipe başlıyoruz bizde peşinden ,önce hoplayıp zıplayarak bi hole geliyoruz birkaç monster biçtikten sonra daha yukarıya çıkıpbir binanın içine giriyoruz koridor gibi bi alanda farah ile tekrar karşılaşıyoruz (hala dark prince halindeyiz) arkasından seslenip koşmaya devam ediyoruz kırık bir kapı gibi bi yerden içeri atlayınca havuzun içine düşüyoruz ve eski halimize dönüyoruz((bu arada emmpress in sesi artık bedeni değişse bile prince in aklı için aynı şeyin söz konusu olmadığını mistik bir şekilde ifade ediyor).Sağ tarafta bir balkon ve balkonun içinde çark var, altında da save çeşmesi :) tam karşımızda bir kayanın üstüne tahtalardan oturtulmuş bir yükselti var hareket edebiliyor ama sağ tarafında bir briket var o yüzden istediğimiz yere çekemiyoruz. işte burada ne yaptıysam bi çıkış yolu bulamadım içeri girerken de zaten zamanla kapanan bir kapıdan geçiyoruz geri dönüş te yok burayı geçen bir babayiğit bana nereden hareket etmem gerektiğini söylesin lütfen

not: Bu arada ben de screen shot alamadığım için böyle uzun uzun anlattım.

heyecenla bekliyorum bi yol bulursam yazarım

bu arada oyunu çalıştıramayanlar bana a.n.i.l.a.k.t.u.g@hotmail.com msn den ulaşsın anlatayım

• quote:

Orjinalden alıntı: dredd

benim gibi arenada kafayı yiyenlere:
    platforma çıkıktan sonra 1.aşama:ekran blurlaştıktan sonra E'Ye basıyosunuz devin üzerine atlıyo prens, ekran siyah beyaz olup hançer parladıktan sonra SOL KLİK omzuna vuruyosunuz. dev sizi eline alana kadar hiçbişeye basmayın bekleyin sadece burası çok önemli (ben burda ilk vurusu yaptıkan sonra panik yapıp tuşlara basıyodum ve gecemeyerek kafayı yıyodum dikkat) eline aldıktan sonra ekranın yine siyah beyaz olmasını bekleyip SOL KLİK ile 2.vuruş,gene bekliyoruz prens şimdi de devin tepesine çıkıyor kendiliğinden, burda da yine siyah-beyazı bekleyip yine sol klik ile son darbe 1.göz çıktı...2.gözü de aynı şekilde diğer platformdan çıkarıyoruz...

beyler sırf bu konuyu açıklıga kavusturabilmek için üye oldum aadam önceden anlatmış bile. neyse dedikleri çok doğru. olay sabretmekte. önce atlıyoz. omuzuna kadar geldik. burayı herkesh yapıyo. sonra bekle ekran yine siyah beyaz olsun. sonra yine bekle. üçüncüde gözünü çıklarıyoz. adamaın ayaklarına vurduktan sonra da aynı durum. gücü düşünce bir ara yere secdeye yatıyo. o sırada surtına çıkıp yine üç hamlede omurgasını söküveriyoz.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.