Şimdi Ara

Prince Of Persia: The Two Thrones (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
0
Favori
136.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dred 3lü komboda nesi elimde tek küçük dagger var..nasıl olcak 3lü kombo bi yardım et
  • quote:

Orjinalden alıntı: sungurbey

dred 3lü komboda nesi elimde tek küçük dagger var..nasıl olcak 3lü kombo bi yardım et

aga direk giriş işte arka arkaya bas daggerla da oluyo kombo merak etme
  • arkadaslar ee hadi favori combolara devam yaw kim hangi comboyu en cok sevdgni ve nasıl yapldgnı yazsın
  • sağ kilik olması lazım su içince sorar zaten save edeyimmi diye evet dersin
    o sandıklar haritada yeni yerleri ve silahları açıyor kırcan başka bişey yapmana gerek yok
    video başlayınca space tuşuna basarsan videoyu geçer
    quote:

Orjinalden alıntı: cesi007

quote:

Orjinalden alıntı: WPL

@cesi007
    senin oynadığın bu konuda bahsedilen oyunun bir önceki prince of persia warriour within, oyunda yanlızca çeşmelerden su içtiğinde sava yapabilirsin ölünce son çeşmeden yeniden devam edersin ama öldüğünde r tuşuna basılı tutarsan 10 saniye kadar geri alır tabi bu etraftan kum topladıkca olur ayrıca r tuşuna yanlızca basarsan zaman yavaşlar, bahsettiğin yerle ilgili ss koyarsan daha kolay anlaşılır neresi olduğu

saol arkadaşım birde çeşmelerin yanına geldiğimde su içmek için ne yapmam lazım..(save etmek için..)

arada bir sandık çıkıyor karşıma kırıyorum..içi altın dolu gibi parlıyor bunlar alınan birşey mi?hiçbir tuş bir halt etmiyor sandığı kırdıktan sonra..

birde her oyunu açtığımda bütün video görüntülerini izlemek zorunda kalıyorum..bunu iptal etme yolu yok mu..

• quote:

Orjinalden alıntı: erhan850

arkadaslar ee hadi favori combolara devam yaw kim hangi comboyu en cok sevdgni ve nasıl yapldgnı yazsın

erhan sen bitirdinmi oyunu?
  • yaw şu sarı uçan adam var en son orası oyunun sonu mu?adamın iki kanadını da kırdım

en son havaya yükseldi ama yanına yetişmek nasip olmadı oyunu bitienler oyunun sonu mu burası ha?
  • Arkadaşlar geçen warsa yardım etsin lütfen şu heykeli hareket ettirdiğimiz bir bölüm warya heralde babasının heykeliydi, platformun diger tarafına kaddar götüremiyorum heykeli gecen biri warsa yawdım etsin yoksa kafayı yiyecem yaaaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: einstein21

yaw şu sarı uçan adam var en son orası oyunun sonu mu?adamın iki kanadını da kırdım

en son havaya yükseldi ama yanına yetişmek nasip olmadı oyunu bitienler oyunun sonu mu burası ha?

evet sonu hayırlı olsun
  • saol selbal şu anda mausum elimde olmadıgı için oyunu oynayamıyorum amcam kendi toplu mausunu

begnmeyip çöpe attıgından şu anda benim mausu kullanıyorda bakayım artık kablosuz oyun mausu bulursam

alacagım.
  • su kombo işini bir adam gibi başaramdım yawww hep allah allah edeları ile dalıyoz millete !!!!!!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: raiden82

Arkadaşlar geçen warsa yardım etsin lütfen şu heykeli hareket ettirdiğimiz bir bölüm warya heralde babasının heykeliydi, platformun diger tarafına kaddar götüremiyorum heykeli gecen biri warsa yawdım etsin yoksa kafayı yiyecem yaaaaa

heykeli birinci engelden tersten geçir. Daha sonra sağa(heykele göre) döndür.Geriye doğru bir kere götür. Sonra sağa çevir yine. Heykel kapıya dönük olacak. Ondan sonra sürekli ileri hareket ettir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 12 Aralık 2005, 18:44:45 >
  • moonshine traffic sagolasın yardım için
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhan850

arkadaslar ee hadi favori combolara devam yaw kim hangi comboyu en cok sevdgni ve nasıl yapldgnı yazsın

Bir şey değil Raiden.

Yaw bu kombolar işin içine speed kill girince zorlaşmış. Yerleri değişmiş bir de. Önceden adamı yakalayınca boynunu kırıyorduk. Şimdi o tuşu bulamadım mesela..
  • vayy benim bi arkadaş var o çok sevinir bu habere ben de sewiyorum oyunu ama fırsat olmadı oynamaya pek...
  • ya ben şu son adamı indiremedim bi türlü, veziri
    speedkill zamanını bi türlü tutturamıyom, sütunlara tırmanırken...kırk yılın başı bi denk geliyo onda da yapamıyom offff...
  • arkadaşlar 3 yıldır bekliodm 2 günde bitti şimdi sizden bişi isteebilirmiyin 2. oyunu oynaamamıştım kısaca bi özetini geçebilecek bi arkadaş warmı?
  • WARRİOR WİTHİN EN ZORUYDU
  • Hayır bence speed kill oyunu diğerlerinden daha zor hale getirmiş...
  • YOK ARKADAŞIM SPEED KİLL E ALIŞIYORSUN ZAMANLA AMA WARRİOR WİTHİN DE KAÇ TANE DEV VARDI.
  • beyler bi sorum olcak yardımcı olursanız ben daha oyunun başlarındayım zaman geçidini kapattım sonra oralarda prens değişim geçiriyor sonra lamba gibi bişeye zincir atarak geçmemiz isteniyor oradan bir türlü geçemedm zinciri atıyorum fakat karşıya kadar yetişemiyor burda ne yapmak gerekiyor??? teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.