Şimdi Ara

Prince Of Persia: The Two Thrones (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
0
Favori
136.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu oyunun orjınalını ınternet uzerınden alabılecegımız bır yer varmı acaba
  • Arkadaşlar oyunun tam çözümü çıkmış oyunda 6 tane güç gelişimi var ve şimdi sıkı durun eğer bütün güç gelişimlerini yaparsanız oyunun sonunda boss u öldürdükten sonra birde dark prince ile dövüşüyoruz ve oyunun gerçek sonunu görüyoruz bence güç gelişimlerini atlayanlar oyunu baştan oynamaya başlasın.

Tam Çözüm Linki------>http://www.merlininkazani.com/codes/review_screen.asp?GID=1981&PN=1&B1=+TAMAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 13 Aralık 2005, 14:03:19 >
  • yaw genemi aynı warrioye withinde 2 güç gelişi atlayıp kötü sonla bitirdik diye ta baştan hardda kasmıştık, tam çözümü okumak istemiyom ama 1 tane atlayıncada ta başlardan kasmak gerekecek napcam ben şimdi
  • arkadaşlar yok öle bişey.tam özümü yazan arkadaşın hatası bence.ben 5 tane güç gelişimi ile bitirdim oyunu yine tam çözümdeki sonla bitti oyun.yani T2T de alternatif son yok.benden söylemesi.
  • e aga sonunda farklı bişi falan veriyomu(kılıc) böle 6 tanesinide toplayınca aynı WW deki gibi bence 2 son oyunu kötu yapar yaa helede bu son oyun oldugu için alternatif son oyunun sonunun havada kalmasanı neden olurdu eger tek sonsa daha iyi olmuş bence
  • ben tam çözüme bakmadım işin zevki kaçmasın diye sonunu falanda bilmiyom eğer alternatif son falan yoksa direk devam edecem yoksa mecburen bakacaz atladığımız falan varmı diye
    quote:

Orjinalden alıntı: berkantbaytam

arkadaşlar yok öle bişey.tam özümü yazan arkadaşın hatası bence.ben 5 tane güç gelişimi ile bitirdim oyunu yine tam çözümdeki sonla bitti oyun.yani T2T de alternatif son yok.benden söylemesi.
  • beyler ben oyunu oynuyorum ama burda çözumler falan var bazı arkadasların gecemedigi yerleri anlatıyolar ben o msjları direk geçiyomki oyunun zevki cıksın yoksa öle cözum falan sarmaz beni tadını cıkara cıkara oynarım walla bitek o devin nasıl geçilecegine baktım cunku butun arkadaslar takılmıstı orda bnmde mecburen gözum kaydı
  • ben 2 defa bitirdim oyunu birisinde tam çözümsüz 5 tane güç gelişimi aldım 2.cisinde tam çözümlü 6 tane güç gelişimi aldım yani hepsi 2sindede son aynı

not: kılıç falanda vermiyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkantbaytam -- 13 Aralık 2005, 17:05:49 >
  • quote:

ben 2 defa bitirdim oyunu birisinde tam çözümsüz 5 tane güç gelişimi aldım 2.cisinde tam çözümlü 6 tane güç gelişimi aldım yani hepsi 2sindede son aynı

HAKKETTEN BENDE BİTİRDİM 6 LİFE FIDA ALARAK AMA DEĞİL KILIÇ ÇAKI BİLE VERMEDİ SONLARDA AYNI ZATEN NASIL DEĞİŞSİNKİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: selbal

quote:

ben 2 defa bitirdim oyunu birisinde tam çözümsüz 5 tane güç gelişimi aldım 2.cisinde tam çözümlü 6 tane güç gelişimi aldım yani hepsi 2sindede son aynı

HAKKETTEN BENDE BİTİRDİM 6 LİFE FIDA ALARAK AMA DEĞİL KILIÇ ÇAKI BİLE VERMEDİ SONLARDA AYNI ZATEN NASIL DEĞİŞSİNKİ

Ee değişik son var diyorlardı noldu

• Slmlar... POP The Two Thrones oyununu CD VERSİYONUNDAN (dvd değil!) oynayabilen arkadaşlar var mı aramızda acaba???
  • yav herkes açmış oynuyor birisi yardım etmiyor bu ne ya ben açamadım birisi yardım etsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: firazor007

yav herkes açmış oynuyor birisi yardım etmiyor bu ne ya ben açamadım birisi yardım etsin

dvd versiyonundan oynayanlar açabiliyor galiba oyunu; ben de cd (3 cdlik)versiyonu var sendeki cd mi dvd mi?
  • ziwrocum@ değişik son yok malesef oynayan arkadaşlarada tavsiyem gizli yerleri bulacam diye kasmayın tek faydası canınız artıyor başkada bir şeye yaramıyor
  • selbalın dediği gibi kesinlikle değişik son yok tek son var.boşuna kasmayın gizli yerler için tek faydası gücünüz artıyo ne sonda kılıç var nede değişik son istrseniz tek güç artışı ile bitirin oyunu son yine aynı
  • ubisofta e-mail yollayalım mı? oyunun devamını getirmeleri için
  • pop t2t dvd versiyonunu yukledim fakat acamadim surekli cd yi baska surucuye yerlestir diyor yardimmmmm edin
  • kardes burda olamam ama çogunun deneyipte bassardıgı bi yöntem var sana pm atabilirm istiyosan
  • super olur ben sana pm attim fakat hala cevap gelmedi
  • aaa görmemişim yaa dur cvp atıyom bekle
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.