Şimdi Ara

Prince Of Persia: The Two Thrones (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
0
Favori
136.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yav arkadaşlar siz pop t2t yi nasıl açtınız bir yatdımcı olsanız
  • İLERİYE DOGRU ZIPLADIKTAN SONRA AT Bİ ZİNCİRİ.
  • ARKADASLAR ACİL YARDIM Bİ YERE SANIRIM KULEYE CIKIORUM.İPLERLE BAGLI BUYUK SEPETLER MEVCUT EN ALTTAKİ SEPETİ YUKARI CIKARIP TAŞI DİGER SEPETE GECİRİP ONUDA YUKARI YA CIKACAK SEPETE ATIP KALDIRDIM EN YUKARDAKİ ADAMLARI KESİP TASI ALIOM DİGER UÇTAKİ SEPETE KOYUNCA DEMO GİRİO O SEPET YERE TAAA DİGER TARAFTAKİ İSE YUKARI ÇIKIYOR BUNDAN SONRA HİÇ BİRSEY YAPAMIORUM GİDECEK YER BULAMADIM..TASI SEPETE KOYDUKTAN DEMOYU İZLEDİKTEN SONRA NE YAPCAZ
  • son adamın öldürme tekniği nedir beyler????
  • ARKADASLAR ACİL YARDIM Bİ YERE SANIRIM KULEYE CIKIORUM.İPLERLE BAGLI BUYUK SEPETLER MEVCUT EN ALTTAKİ SEPETİ YUKARI CIKARIP TAŞI DİGER SEPETE GECİRİP ONUDA YUKARI YA CIKACAK SEPETE ATIP KALDIRDIM EN YUKARDAKİ ADAMLARI KESİP TASI ALIOM DİGER UÇTAKİ SEPETE KOYUNCA DEMO GİRİO O SEPET YERE TAAA DİGER TARAFTAKİ İSE YUKARI ÇIKIYOR BUNDAN SONRA HİÇ BİRSEY YAPAMIORUM GİDECEK YER BULAMADIM..TASI SEPETE KOYDUKTAN DEMOYU İZLEDİKTEN SONRA NE YAPCAZ
  • Oyunu biraz oynama fırsatım oldu valla tek kelime ile müthiş olmuş
  • arkadshlar şimdi ben şurda takıldım bi heykel var onu sağa sola çevirom falan ama çıkamadım nası geççes yardımmmm????
  • heykeli birinci engelden tersten geçir. Daha sonra sağa(heykele göre) döndür.Geriye doğru bir kere götür. Sonra sağa çevir yine. Heykel kapıya dönük olacak. Ondan sonra sürekli ileri hareket ettir..

cevap ustte verılen cevaptan kopyadır
  • iide aga ben videolara falan baktım speed kill sadece free-form-fighting-system yeni bi parçası.WW deki butun combolar aynen aktarılmıs ve oyun oynarken pause yaptgmzda combo seceneginden nasıl yapıldıklarına bakılabiliyo bence oyunu butun hepsnini yapıp veya en azından yapmayı deneyip bitirinki daha çok zevki çıksın yani oyunu sonuna kadar sömurun ve öyle tadını cıkarın
  • YAWWW babalarrrrrr son adam nasıl öldürülüyor ???????????????????yardım
  • Son adamı önce bi güzel kesiyosun sana saldırınca oldun yerde atla sonra gene kesmeye devam havalanınca
    sana birşeyler fırlatıcak onlardan kaçman lazım sonra tekrar tekrar devam et taşları parçalıyor onlar etrafta
    dönmeye başlıyor taşlara değmeden onun bulunduğu sütuna yaklaşıp sütundan koşarken ekranın siyah beyaz
    olmasını beklicen bıçağın parlar parlamaz düğmeye basıcan önce bir kanadı kesilicek sonra aynı uygulamayı
    diğer kanadı için yapıcaksın tek parça kalıcak gene speed kill kullanıcaksın busefer yükselicek zorlu bir tırmanışa geçiceksin en tepeye varıncada altın vuruşu yaparak bu işi bitiriceksin gerisi basit zaten
    Anlıyanlar anlamayana anlatsın lütfen
  • öfff arkadaşlar ben de sonundayım oyunun visiorun kanatlarını yolup böğrüne hançer saplıyorum ,adamın başı arşa deyiyo ama yukarı çıkarken kuş pisliği atıyo bende yere düşüyorum , adama ulaşamadım ama bi bilet alsam çıkarmı sizce yılbaşında ikramiye bu kadar pisliğe

• ben yeniyimmm arkadaşlar nereye msj atacaımı bilemedim en cazip yer bura gibi geldii ee şimdi ben napacmm ?? napaılırrr ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aquarius_none -- 13 Aralık 2005, 4:36:58 >
  •  Prince Of Persia: The Two Thrones

en son bir karı vardı o platformdan otekine zıplıyor sende dark prenss olarak arkasında kosturuyordun sonrada R ye basakarak zincirliyordun...ondan sonra daha cok varmı...ben ordayımda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 13 Aralık 2005, 5:23:16 >
  • http://www.merlininkazani.com/codes/review_screen.asp?GID=1981&PN=1&B1=+TAMAM

tam cozumu cıkmıs isteyen bakabilir baya ayrıntılı yazmıslar...
  • beyler yaw bu oyun çözumlu oynanırmı yaa böyle efsane bi oyunu kendnz oynayın derim ama yinede siz bilirsiniz tabi
  • oyun cumartesiden beri kurulu ama daha yannızca 2 saat oynayabildim ama allahtan kurarken problem yapmadı, bende şanslılardanım direk çalıştı. oyunda warriour withindede uyuz olduğum kamera açısı problemi gene var ama bunun dışında bence eksiği yok fazlası var warriour withine göre. yanlız bişeyi anlamadım bu sand credit olayı ne ayaktır. yüzküsür sand credit oldu bende ama ne işe yarar onu anlayamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: WPL

oyun cumartesiden beri kurulu ama daha yannızca 2 saat oynayabildim ama allahtan kurarken problem yapmadı, bende şanslılardanım direk çalıştı. oyunda warriour withindede uyuz olduğum kamera açısı problemi gene var ama bunun dışında bence eksiği yok fazlası var warriour withine göre. yanlız bişeyi anlamadım bu sand credit olayı ne ayaktır. yüzküsür sand credit oldu bende ama ne işe yarar onu anlayamadım

extras kısmındaki illüstrasyonları, modelleri falan açmaya yarıyo, 1500 sand creditse ulaşınca hepsini görebiliyosun kapalı resimlerin...
  • bol bol kum toplayalım o zaman
  • THE BALCONEİS bölümdeyüm oyunun % kacını bitirmiş oluyorum?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.