Şimdi Ara

Prince Of Persia: The Two Thrones (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.417
Cevap
0
Favori
136.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • x_crazy@attım abi hemde 2 tane çözum var artık yapamazsan.... bu arada burak08 aynı pm yi sanada yolladım umarım oynayabilirsiniz bu efsaneyi kacırmak buyuk eksiklik olur sizin için
  • quote:

Orjinalden alıntı: einstein21

ubisofta e-mail yollayalım mı? oyunun devamını getirmeleri için

ya evet ya hakkaten bu oyun bitmemeli en azından expension falan çıkarsınlar

Ne biliyim işte "you can not change your fate " gerçek olsun birden bire dark prince in sureti prince in rüyalarına girmeye başlasın "ama yüzü dahakanın yüzü" sonra bunu tek anlayabilecek kişiye anlatsın prince imiz kahine ... o da ona bunu daha öncede söyledim evlat kaderini değiştiremezsin kimse değiştiremez desin , ve kahin bir anda dahakaya dönüşsün

tekrar başlasın

forever prince

• aga naabtın sen yaa kahin ve dahaka.... çok guzel birleştirmissin yani tebrik ediyorum.vezir desen anlıcamda dahaka yani
  • @Erhan850 Gelen Kutuna Bakmayı Düşünürmüsün

Ya ben biyeri geçemiyoru hani o 2 tane adam var baltalı felan orası nasıl geçiliyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciudad de México -- 13 Aralık 2005, 23:56:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_crazy

pop t2t dvd versiyonunu yukledim fakat acamadim surekli cd yi baska surucuye yerlestir diyor yardimmmmm edin

bu sorunu ben de yaşıyorum,
    Online arkadaşlardan yardım bekliyorum, PM ya da mail atabilir misiniz?
    age.50webs.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AgE_Noir -- 17 Ocak 2006 12:54:27 >
  • Grafikler berbat bari su oyunu splinter cell gibi grafik yonunden de iyi yapsalar cok iyi olurmus...
  • istedigim kombo hareketleri yapamıyorum, ben nereye sıcrıyorum o nereye zıplıyor.oyunun klavyeden kontrolü gercekten cok zor. bitiren arkadasları tebrik ediyorum.
    demekki ben fps ciyim. üstüme tanımam
  • valla hep aynı seyleri yazıyorum grafik berbat hic ozenmemisler. hatta merlininkaznında yorum aynen su...

Grafiklerde iyilesme yok hatta gerileme bile olabilir....denmis...

ayrıca oynanabilirlikte bence en iyi sand of time daydı...cok kotu kamera acısı.bazen kor dogusu yapmak zorunda kalıyorum...
  • ya tmmda millet bnce en ii oynanabilirlk combolarla brlkte WW deydi ve bence TT de en iyisi olmus
  • o 3cd lik versiyon dvd versiyonun sıkıştırılmış hali extract yapınca 4 küsür GBlik tek dosya çıkıyo
    quote:

Orjinalden alıntı: sed22

quote:

Orjinalden alıntı: firazor007

yav herkes açmış oynuyor birisi yardım etmiyor bu ne ya ben açamadım birisi yardım etsin

dvd versiyonundan oynayanlar açabiliyor galiba oyunu; ben de cd (3 cdlik)versiyonu var sendeki cd mi dvd mi?
  • yav bana birisi yardım edebilirmi açamıyorum bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedyDNA

istedigim kombo hareketleri yapamıyorum, ben nereye sıcrıyorum o nereye zıplıyor.oyunun klavyeden kontrolü gercekten cok zor. bitiren arkadasları tebrik ediyorum.
    demekki ben fps ciyim. üstüme tanımam

Kontrollerin zor olmasının nedeni kamera acılarının kötü olmasından kaynaklanıyor bütün serilerini oynadığım için artık alıştık zorluklara pek bişey fark etmiyor kamera ile bi oraya bi buraya koşup duruyorum

• arkadaşlar bi gamepad ile oynayın şu oyunu hiç bir türlü kamera açısı sorunu yaşamıyorsunuz klavyeden inanılmaz zor oluyo bu tip oyunları oynamak.gamepadde sağ analogla kamerayı istediğiniz her saniye değiştirebiliyorsunuz.
  • slm arkadaşlar 1 haftalık bandan sonra geri geldim. bence bu hack olaylarını çok fazla konuşmayın burada.yani ben burada konuşmadığım PM attığım halde ban yedim size neler yaparlar.Küçük bi tavsiye.ben çektim siz çekmeyin.

erhan850 kardeş bide sen gelen kutuna bakarmısın.bişi yazdım da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRKHaCK -- 14 Aralık 2005, 12:18:39 >

• KILIÇLI ADAMLAR TEKNİK!!!!!!
    orası oldukça zor anlayana kadar. ilk önce sürekli kılıçlı adama saldıracaksın. sen saldırırken baltalı adam baltasını yere saplıyor. o sırada ona vur. sonra adamı tekrar aynı pozisyona sokmaya çalış.ikinci kere sapladığındada vur. sonra oyunun seslerine dikkat et.baltalı adam baltasını yere saplayıp sen ona vurduktan sonra arka seslerin içinde kalp çarpması gibi bir ses duyacaksın. baltalı adamı gene aynı pozisyona getirdiğinde speed kill işareti yanmaya başlayacak.sped killi yap. adamların canları yarıya inecek. sonra gene baltalı adam baltasını yere 2 kere saplayacak ve sen ikisindede ona vuracaksın ve gene aynı sesi duyacaksın.3. yü yaptığında speed kill tekrar çıkacak ve adamların işini bitireceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRAVENBACH -- 15 Aralık 2005, 13:20:00 >
  • Gizli yerleri bulmak sadece gücünüzü arttırmıyo hepsini bulursanız oyunun sonunda boss u öldürdükten sonra birde dark prince ile dövüşüp oyunun gerçek sonunu görüyorsunuz bilgi için 9. sayfaya bakın.

Ya bide bişey sorcam ben bu dark prince ile bitürlü speed kill yapamıyorum adama yaklaşıp E'ye basıyom zinciri herifin boynuna doluyom sonra mouse ye hızlı hızlı basıyom basılı tutuyom ama bi türlü olmuyo herif beni atıyo üstünden dark prince ile nasıl oluyo bu speed kill olayı.
  • rietveld yok öle bir şey ben 2 kere bitirdim oyunu bi tanesinde 5 tane güç artırımı aldım bir tanesinde hepsini aldım ikisindede aynı son boşuna kasmayın kendinizi tüm life upgradeleri bulacam diye.yani değişik son yok her ikisindede aynı son aynı şeyler karesi karesine hemde.isteyenle iddaaya bile girerim yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkantbaytam -- 14 Aralık 2005, 14:45:06 >
  • ya millet bi karar verin sizde alternatif son varmı yokmu.bu arada pm kutuma baktm gerekli cvpları yazdım
  • arkadaslar su son adam ne kadar sıkıcı yawwww 2 gun oldu son adama geleli ama hala oyunu bitirmedim bır ıkı denemeden sonra acayip bayıyor bende sıkılıp bırakıyorum
    anlatsın bırı şöyle saglam bir teknık versin son adam için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRAVENBACH -- 15 Aralık 2005, 17:10:30 >
  • karar verecek bişey yok erhan tek bir son var kesinlikle iddaaya giren varsa girelim farklı sonda bitiren varsa çıksın ortayada görelim

ister 1 tane güç gelişimi ister 10 tane alın son yine aynı olcak
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.