Şimdi Ara

Prince Of Persia: The Two Thrones (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
0
Favori
136.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cidden yaa o telefon ne ayak ne iye yarıyo
  • draven ben senin yerinde olsam böle efsane bi oyunu hileyle geçmezdim.hile dedigin oyun oynamayı bilmeyen lamerler için gelitrilmiş yardımcı kodlar ve programlardır.şimdi sorarım sana sen kendini oyun oynayamayan insan kesimine mi koyuyosun???
  • http://rapidshare.de/files/9170487/poptt_trn4.rar.html

dravenbach bu trainerle sonsuz sağlık ve san tank kazanabilirsin sonsuz sağlıkla o adamı rahat geçeceğini düşünüyorum gerekli açıklamalar rar dosyasının içindede yazıyo zaten.

kolay gelsin.
  • arkadaslar bır sey itiraf etmek istiyorum. oyunu son adama kadar karım oynadı ben de ona kod pilotluk yaptım
  • komik olan nedir anlamadım

quote:

Prince of Persia: The Two Thrones (PC)

Ekleyen : Hasan Uğur Nayır (hunayir@merlininkazani.com)
    Eklenme Tarihi : 08.12.2005 16:17:00
    Hile Türü : Hile Kodları

Yukarı, yukarı, aşağı, aşağı, sol, sağ, sol, sağ, yukarı, aşağı, yukarı, aşağı yaparsanız Chainsaw alırsınız. Ancak oyunu "Hard" zorluk seviyesinde bir kere bitirmeniz gerekiyor.

Sağ, sol, sağ, sol, aşağı, aşağı, yukarı, yukarı, yukarı, aşağı, yukarı, yukarı, aşağı, aşağı yaparsanız Telephone of Sorrow (Kederin telefonu!) alırsınız. Ancak "Medium" zorluk seviyesinde oyunu bitirmeniz gerekiyor.

Sol, sol, sağ, sağ, yukarı, aşağı, aşağı, yukarı, yukarı, aşağı yaparsanız oyuncak bebek çekici kazanırsınız. Oyunu "Easy" zorluk seviyesinde bitirmeniz gerekiyor.

çoğu yerde de yazıyo ayrıca oyunu bitirdiğimde normal zorluk seviyesinde aynen burada yazılanlar yazıyodu ingilizce olarak ama nereye giriliyo onu anlamış değilim..

• quote:

Orjinalden alıntı: berkantbaytam

http://rapidshare.de/files/9170487/poptt_trn4.rar.html

dravenbach bu trainerle sonsuz sağlık ve san tank kazanabilirsin sonsuz sağlıkla o adamı rahat geçeceğini düşünüyorum gerekli açıklamalar rar dosyasının içindede yazıyo zaten.

kolay gelsin.

buyuksun kardeşşşşşşşşşşşşşşşş neyse ben bununla bitireyim oyunuda eşime hava atayım

• quote:

Orjinalden alıntı: cscageonly

komik olan nedir anlamadım

quote:

Prince of Persia: The Two Thrones (PC)

Ekleyen : Hasan Uğur Nayır (hunayir@merlininkazani.com)
    Eklenme Tarihi : 08.12.2005 16:17:00
    Hile Türü : Hile Kodları

Yukarı, yukarı, aşağı, aşağı, sol, sağ, sol, sağ, yukarı, aşağı, yukarı, aşağı yaparsanız Chainsaw alırsınız. Ancak oyunu "Hard" zorluk seviyesinde bir kere bitirmeniz gerekiyor.

Sağ, sol, sağ, sol, aşağı, aşağı, yukarı, yukarı, yukarı, aşağı, yukarı, yukarı, aşağı, aşağı yaparsanız Telephone of Sorrow (Kederin telefonu!) alırsınız. Ancak "Medium" zorluk seviyesinde oyunu bitirmeniz gerekiyor.

Sol, sol, sağ, sağ, yukarı, aşağı, aşağı, yukarı, yukarı, aşağı yaparsanız oyuncak bebek çekici kazanırsınız. Oyunu "Easy" zorluk seviyesinde bitirmeniz gerekiyor.

çoğu yerde de yazıyo ayrıca oyunu bitirdiğimde normal zorluk seviyesinde aynen burada yazılanlar yazıyodu ingilizce olarak ama nereye giriliyo onu anlamış değilim..

bana mıkızdın kardeş pardon yawww kızma birsey demedim alınma hemen .

• evet şimdi yaptım oldu eline bir telefon alıyo prens...
  • draven aga karınamı oynattın oyunu yaa ne diyim sana yani keşke itiraf etmeseydin oynama hileyle diyom haal oynuyo bırak bırak karın bitirsin oyunun şanına leke dusurme sen(ustune alınma sadece şaka yapıyom)
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkantbaytam

http://rapidshare.de/files/9170487/poptt_trn4.rar.html

kolay gelsin.

berkant pm attım sana bakarmısın ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhan850

draven aga karınamı oynattın oyunu yaa ne diyim sana yani keşke itiraf etmeseydin oynama hileyle diyom haal oynuyo bırak bırak karın bitirsin oyunun şanına leke dusurme sen(ustune alınma sadece şaka yapıyom)

baba o kadar da degil yaa!!! bende oynadım cambazlık yerlerını o oynadı dövüş kısımlarını ben .ne yapayımm yaww hatun benı rahat bırakmadıki ben oynayacam diye , evde oldugumuz zamanlarda beraber oynadık işte olsun biz bir aileyiz olur kadar

• oyunun sonunu berbat yapmışlar hiç begenmedim açıkçası ama şimdi burda anlatmayayım bitirmemişler

isyan edebilirler.
  • kardeşim varya bende aynen böle bi aile ortamı istiyo.herşeyimi paylasabilecegim bi karım olsun daha ne isterim.senide kutluyorum bu zamanda böylesni bulmak zor
  • evet ya bizim hatun oyun oynuyoz diye demediğini bırakmıyo valla...oyun sever bayanlar istiyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cscageonly -- 14 Aralık 2005, 20:26:55 >
  • quote:

kardeşim varya bende aynen böle bi aile ortamı istiyo.herşeyimi paylasabilecegim bi karım olsun daha ne isterim.senide kutluyorum bu zamanda böylesni bulmak zor

ne demezsinnn :))) valla hocam benım hatun erkek oyunlarına hasta sacred, diablo ,call of dutty, bıtırmedıgı strateji ve action oyunu yok ama bu sıra nedense ben hep pc basında yan sandalyede oluyorum
  • sakınnnnnnnnn sakın anlatma einstein zaten ben daha önce bi uyarı yaptm oyunun sonunu söylemeyin diye. bidaha yapıyrm LUTFEN ARKADASLAR OYUNUN KONUSUYLA VE GİDİŞATIYLA İLGİLİ BİLGİ VERMEYİN ARAMIZDA BİTİRMEYEN ARKADASLAR VAR HEVESLERİ KAÇMASIN(BENDE DAHİL)
  • yaw bu kadar mı kötü yapılır oyunun sonu eski dos versionunun sonu bile daha güzeldi yaw.

ubisoftaubisoftaubisoftaubisofta

• quote:

Orjinalden alıntı: DRAVENBACH

quote:

kardeşim varya bende aynen böle bi aile ortamı istiyo.herşeyimi paylasabilecegim bi karım olsun daha ne isterim.senide kutluyorum bu zamanda böylesni bulmak zor

ne demezsinnn :))) valla hocam benım hatun erkek oyunlarına hasta sacred, diablo ,call of dutty, bıtırmedıgı strateji ve action oyunu yok ama bu sıra nedense ben hep pc basında yan sandalyede oluyorum

ne guzel işte yaa arkadaslar dua edinde bizede böyle bitanesi nasip olsun

• dravenbach ekledim seni msne verdiğin adresten.
  • şu iki serseriyi gecemedim ya yarın uğraşırım artık az az oynuyorum bitmesin oyun diye
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.