Şimdi Ara

Prince Of Persia: The Two Thrones (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
0
Favori
136.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şu iki serseriyi gecemedim ya yarın uğraşırım artık az az oynuyorum bitmesin oyun diye

bir oncekı sayfada bır kac teknık va bak bır ıstersen hoca
  • yalnız şmd prensin vucuduna dikkat ettimde grafikte pek bi geşilme olmamıs ma olsun ben hala bu oyunun bi efsane oldugunu dusunuyorum
  • burayı nasıl geçecez arkadaşlar? kombinasyonu tutturamıyorum :(
  • mds bir daha anlatayım:

Heykeli birinci engelden tersten geçir. Geçirdikten sonra bir kez daha ileri götür. Daha sonra sağa(heykele göre) döndür. Sonra bir kez geri gittikten sonra tekrar sağa döndür. Ve sonra ileri, daima ileri...
  • Beyler iki son varmı yokmu....merlinin kazanında var idyor ama siz yok diyorsunuz...en sonda dark prensler savasıyormusssunuz eger iyi sonla biterse...
    http://www.merlininkazani.com/codes/review_screen.asp?GID=1981&PN=24
  • iyi son veya kötü son yyok tek son var o da iyi son bütün güç gelişimlerini alsanızda almasanızda dark prince ile olan bölüm var.merlinin kazanında incelemeyi yapan arkın hatası o.alternatif son yok oyunu 2 kere bitirdim birisinde full güç gelişimlerini aldım diğerinde 5 tanesini toplayabildim 2sindede aynı son.
  • yaw oyunda kamera açıları kötü ama hiç yoktan bosslarda düzgün yapsalarmış bu ne adamlar zati zor bide kamera açıları yüzünden iyice zorlaşıyo kriz geçiriyom oynarken
  • Arkadaşlar oyunun ne kadarını bitirdiğinizi öğrenmek için bir yol söylüyorum:

Ben internetten oyunun %100 save'ini indirdim o klasörün içinde 44 tane save dosyası vardı yani oyunda karşımıza 44 tane save yapma yeri çıkıyor (tabii her save yerinde new save game yaptıysanız yani hiç üstüne save yapmadıysanız).Bundan sonra yapmanız gereken ***C:\Program Files\Ubisoft\Prince of Persia T2T\POP3Profiles\Oyundaki İsminiz*** klasörüne girip kaç tane save yaptığınıza bakmak böylece oyunun nekadarını tamamladığınızı anlayabilirsiniz.Örneğin benim 34 tane save var yani daha
    10 tane save yapıcam oyun biticek,demekki oyunun yaklaşık %80'lik bir kısmı bitmiş sizde bunu yaparak oyunun nekadarını bitirdiğinizi anlayabilirsiniz.Belki ilgilenenler olur diye %100 save dosyasını indirdiğim linkide veriyorum ama bunu kesinlikle önermem bende sadece kaç tane save var onu öğrenmek için indirmiştim ama sildim.

Download Linki------>http://www.gameburnworld.com/Trainers/PrinceOfPersiaTheTwoThronesUnlocker.rar

• allahım düzeltmişller yazıyı en sonunda buyrun inanmıyorsanız.

farklı son var diyene artık öldürecem yani

Hazırlayan : Emre Günen / egunen@merlininkazani.com Yayınlanma Tarihi :
    12.12.2005

THUMBTEXT
    Merakla beklediğiniz Tam Çözüm karşınızda!
    YORUMLAR

RESİMLER

SİSTEM
    1000 Mhz işlemci, 256 Mb RAM, 1 GB HDD, Geforce 3 veya Ati 7500 dengi ekran kartı
    YAPIMCI
    Ubi Soft
    YAYINCI
    Ubi Soft

TÜRÜ
    Aksiyon

ÇOKLU OYUNCU
    Yok

- Speed Kill tekniği oyunun pek çok noktasında düşmanlarla fazla dalaşmadan sizi kısa yoldan başarıya ulaştıracağından ve Boss dövüşlerinde kesinlikle kullanmak zorunda olacağınızdan bolca kullanmaya çalışın ve kendinizi geliştirin.

- POP: The Two Thrones’un 6 adet gizli güç gelişimi bulunmaktadır. Oyunun bir evvelki versiyonundan farklı olarak Two Thrones iki farklı son içermemektedir. (Orhan Topaç ve Kingred'e teşekkürler.) Yani güç gelişimlerini kaçırsanız dahi oyunun normal şekilde bitirebileceksiniz. Toplayamadığınız bir tanesini almak için daha eski bir kayıt noktanızdan yeniden başlamanız gereklidir.

http://www.merlininkazani.com/codes/review_screen.asp?GID=1981&TITLE=Prince+of+Persia:+The+Two+Thrones+-+Tam+Çözüm&TUR=Tam%20Çözüm

bu da linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkantbaytam -- 15 Aralık 2005, 18:39:02 >

• berkant kardeş naabmıssın sen yaa buyuk yazı falan anladık abi farklı son yok heycan yapma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan850 -- 15 Aralık 2005, 19:26:24 >
  • Ya son adamın yanına tırmanış bölümü acaip zor bi türlü yapamadım her hangi bi taktik falan var mı?
  • beyler oyun cidden guzel yaa bende yeni başladım çok manyak grafikler gözume iyi gözuktu tabiki dha iyi yapabilirlerdi ama yinede oyun efsane kardesim yine combomu yapıyorum "msl1+msl1+msl1+e+e" bu comboyu yapın pişman olmıcaksınız
  • Oh bea bitti sonunda bitiş müziği bi harika

aDINI BİLEN VAR MI?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZiveR -- 15 Aralık 2005, 21:34:36 >
  • Feriox bir adres vermişti: Orada bütün serilerin müziklerini bulabilirsin....

http://prince-persia.com.ru/musiks.php
  • ya abiler ben bu speed kill uygulamsı var ya onu yapamadım bi türlü...adamı yakalıorum e tuşuna basıp farenin sol tuşuna basıorum tekrar e tuşuna basıorum hiç bişey olmuo adam kolumu tutup bi tekme atıo ben iki seksen yere tabii ki...bi de bu duvarda yürüoruz ya hava kanallarının olduğu ilk bölümü geçtim öğretio ya bi masanın üstüne çıkıp sonra hava deliğine tutunmayı...orayı geçtim 2. bölümde üst üste iki tane var bu sefer ben bi türlü tutunamadım ya nası yapçaz bi yardım edin lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazytown_

ya abiler ben bu speed kill uygulamsı var ya onu yapamadım bi türlü...adamı yakalıorum e tuşuna basıp farenin sol tuşuna basıorum tekrar e tuşuna basıorum hiç bişey olmuo adam kolumu tutup bi tekme atıo ben iki seksen yere tabii ki...bi de bu duvarda yürüoruz ya hava kanallarının olduğu ilk bölümü geçtim öğretio ya bi masanın üstüne çıkıp sonra hava deliğine tutunmayı...orayı geçtim 2. bölümde üst üste iki tane var bu sefer ben bi türlü tutunamadım ya nası yapçaz bi yardım edin lütfen

bu lınk te ihtiyacın olan hersey var........

http://www.merlininkazani.com/codes/review_screen.asp?GID=1981&TITLE=Prince+of+Persia:+The+Two+Thrones+-+Tam+Çözüm&TUR=Tam%20Çözüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRAVENBACH -- 17 Aralık 2005, 13:18:42 >

• abi okudum orayı ama orda yazmioki ne tuşuna bascaz filan
  • iskeletor
    moonshine traffic
    diablo_1986

Bu üç arkadaş kuralları ihlal ettikleri için 1 hafta ceza aldılar... Daha kaç kere söylememiz lazım ki "Kopya oyun korumalarını kırma hakkında konuşmayınız" diye?..

http://forum.donanimhaber.com/m_4840296/tm.htm
  • başta serinin en kötü oyunu falan diye düşünmüştüm ama elim baya alışınca bu yeni tuş kombinasyonlarına, speed kille falan oyun daha zevkli gelmeye başladı sands of timeın yerini tutmaz ama warriour withinden grafik olarak olmasada diğer yönlerden daha iyi olmuş bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: moonshine traffic

Feriox bir adres vermişti: Orada bütün serilerin müziklerini bulabilirsin....

http://prince-persia.com.ru/musiks.php

Yok arkadaşım orda
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.