Şimdi Ara

Prince Of Persia: The Two Thrones (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
0
Favori
136.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar ingilizce bilenler şu oyunu biraz açıklasın bana.O Vizier'ı Sands Of Time'da öldürmüştük nasıl geri geldi,Warrior Within'de zamanın kumlarını yok etmiştik kumlar nasıl çıktı ortaya,Vizier Farah'ı neden istiyor ve Vizier'ı öldürdükten sonra olanları lütfen biri açıklasın.
    (Not:Diğer oynayanların oyunun sonunu öğrenmemeleri için PM atarsanız daha iyi olur.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 17 Aralık 2005, 16:22:57 >
  • arkadaşlar bi sorum olcak oyun CD ile mi çalışıyor bi cevap verin çok önemli lütfen
  • [simage][/simage][code][/code][righsdvsdvt]

quote:

• pardon ya yeğenim war o yapmış kerata
  • arkadaşım forumda oyunun sonuyla ilgili bir topik var oraya yazabilirdin değilmi ?ben prince ile ilgili her konuya bakıyorum ama oyunun sonunu öğrenmemek için o topike bir kez bile bakmadım
    quote:

Orjinalden alıntı: diabloII

dark prince in öleceğini zaten anlıyorsunuz oyunu oynarken yapmayın bu kadar da olmaz yani.
  • Ben daha Yeni Oynuyorum Ama beğenmedim Ya ww Daha Güzeldi Grafikler Flan bence Artısı Yok Eksiği Çok
  • sana katılıyorum BluuBZeR0
  • şu musakkaı olmasa burada herkes crack bilgilerini paylaşır ve ide kablosuyla falan ugraşmadan güzelcene oyununu oynardı şu musakkayı şutlayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi futuremark -- 17 Aralık 2005, 19:57:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: futuremark

şu musakkaı olmasa burada herkes crack bilgilerini paylaşır ve ide kablosuyla falan ugraşmadan güzelcene oyununu oynardı şu musakkayı şutlayalım.

Merak etme, ben olmasam başkası gelecek ve aynı şeyi yapacak çünkü benim kurallarım değil, forumun kuralları... Tek çaren, bu kuralları koyan forum sahibini forumdan banlamak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: futuremark

şu musakkaı olmasa burada herkes crack bilgilerini paylaşır ve ide kablosuyla falan ugraşmadan güzelcene oyununu oynardı şu musakkayı şutlayalım.

crack bilgilerini paylaşmak istiyorsan daha birçok forum var. onlardan bulabilirsin. hem bence bu şekide oyunu güzelcene oynayabileceginden emin değilim,hırsızlığa kaçıyor. he sen dersen "sen yapmıyormusun?" diye ,evet bende yapıyorum ama vicdanım rahat olmuyor acıkcası ve güzelcene oynayamıyorum.
    ama şunu derim, aç kalmaktansa çalarım.

siz bana uymayın

• quote:

Orjinalden alıntı: crazytown_

abi okudum orayı ama orda yazmioki ne tuşuna bascaz filan

kardeş msn nini ver. sana nasıl yapacağını detaylı bi şekilde anlatayım orda
  • konyaya gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum bu oyunu.warrior within i 3 günde bitirmiştim.umarım buda onun gibi çekici olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainhard -- 18 Aralık 2005, 9:26:30 >
  • arkadaslar son adamı gecemıyom yaaaa acayıp sıkıyor oynamak denemek bıle ıstemıyorum ama oyunun sonunu gormek ıstıyorum yok mu hıle yawww
  • quote:

Orjinalden alıntı: rietveld

Ya arkadaşlar ingilizce bilenler şu oyunu biraz açıklasın bana.O Vizier'ı Sands Of Time'da öldürmüştük nasıl geri geldi,Warrior Within'de zamanın kumlarını yok etmiştik kumlar nasıl çıktı ortaya,Vizier Farah'ı neden istiyor ve Vizier'ı öldürdükten sonra olanları lütfen biri açıklasın.
    (Not:Diğer oynayanların oyunun sonunu öğrenmemeleri için PM atarsanız daha iyi olur.)

O Vizier dediğin vezir. Geri gelmedi o benim anladığım kadarıyla biz zamanda geri gittik. Prensin babası bile yaşıyodu ama oraya vardığında ölmüştü, kılıcını aldık hatta. Kumlarıda yok etmedik dahakayı yok ettik çünkü zamanın akışının değişmesini engelliyordu. Dahakayı öldürdükten sonra da prenses le babile gidiyoduk twothrones başladı.

• quote:

Orjinalden alıntı: faithlesszombie

quote:

Orjinalden alıntı: rietveld

Ya arkadaşlar ingilizce bilenler şu oyunu biraz açıklasın bana.O Vizier'ı Sands Of Time'da öldürmüştük nasıl geri geldi,Warrior Within'de zamanın kumlarını yok etmiştik kumlar nasıl çıktı ortaya,Vizier Farah'ı neden istiyor ve Vizier'ı öldürdükten sonra olanları lütfen biri açıklasın.

O Vizier dediğin vezir. Geri gelmedi o benim anladığım kadarıyla biz zamanda geri gittik. Prensin babası bile yaşıyodu ama oraya vardığında ölmüştü, kılıcını aldık hatta. Kumlarıda yok etmedik dahakayı yok ettik çünkü zamanın akışının değişmesini engelliyordu. Dahakayı öldürdükten sonra da prenses le babile gidiyoduk twothrones başladı.

hoca sen önce ekranda okunablecek bir şekilde yaz postlarını ok????

• şu vezir sinir etti beni yav az kaldı gecicem ama
     Prince Of Persia: The Two Thrones
  • ya abiler çok kolay bi yede takıldım kaldım bi türlü geçemiorum...hani bu ahnçerle asılı kalıoruz ya hava kanallarında yeni bi hareket öğrendiğimiz yer var iki kanla üst üstte sonra duvarda yürüyüp bi üst kata geçeçğimiz yerde biri allah rızası için geçsin ya lütfen yardım edin bana...save dosylarının yerinide bilmiorum birine save göndersem geçse ban geri gönderse çok mu şey istiorum bende nasipleneym şu oyundan lütfen ya :(
  • sonunda bende oynunu bıtırenler kervanına katıldım
  • iyi yaptn arakadasım ama lutfen oyununn hikayesiyle ilgili bilgi vermeyin bu topicte ve crack işleriylede yazı yazmayın pm atanlara yardımcı oluyorum
  • bana yadım edicek yok mu abiler ya :(
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.