Şimdi Ara

Prince Of Persia: The Two Thrones (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
0
Favori
136.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yerinde durmuyo dimi dostum onun yanına yaklaştığında zamanı yavaşlatman lazım yoksa hayatta yetişemezsin zamanı yavaşlat ve allah ne verdiyse giriş sürekli yer değiştircek yoluna çıkan diğer düşmanlarıda öldürüp kum topla bol bol
    quote:

Orjinalden alıntı: erhan850

bende bi avrat var ona geldim zıplayıp duran bitane bi taktigi varmı yoksa paso çatısıyozmu öle combolarla falan???
  • eyw kardes bende ddm acaba bi oaly falan mı var devdeki gibi
  • bu at arabası bölümünden sonra arenada 2 tane elamanla kapısıyoz biri kılıçlı diğeri baltalı,orda bi türlü Speed Kill olayını tutturamıyorum,kombinasyon nasıl olacak arkadaslar?adamın üstündeyken kaldırıp beni atıyo.
  • yaw bende aynı yerde ilk speed kili yapıyom çok kolay sonra baya bi hırpalıyom gene ikinci speed kill ışığı yanıyo baltalıya vuruyom kılıçlıya vuracakken herif yakalıyo vursam ölecek ama yok abi yemiyo en az 10 kere bu şans geldi (düşünün kaç kere oynamışım artık) ama bi türlü tutturamadım bu kılıçlı ve baltalı adama
  • SLM MİLLET BEN YENIYIM AMA O PRICE OF PRESIAYI İİ BİLİOM KONUSALIM
  • YA BEN BİRAZ TIRTIM YA BURADAN HERKES YUKSEK RUTBELI LUTFEN KIZMAYIN

BEN SADECE Prince Of Persia HAKKINDA SIZE BILGI WERECEK TIM TMMI?KORKUYORUM YA
  • dostum sırf post sayını artırmak için saçma sapan msjlar atıp durma her konuya
  • Arkadaşlar bence zamanın kumları bu oyunda Kailena sayesinde yeniden ortaya çıkıyor çünkü Warrior Within de kumları yoketmiştik hatta oyunun sonunda olanlar da kumların Kailena nın sayesinde ortaya çıktığını gösteriyor.
  • evet rietveld@ dikkat ederserniz kaeline ölmeden önce dusmanlar normal insandı ama kaeline öldukten sora şehre sarı bişi yayılıyo ve oda dusmanları "sand creatures" diye tabir ettigimiz yaratıklara donusuyo yani kaelina nın ölmesi dusmanları dönusturuyo
  • Aynen oyun dedıgın budur kardesım!!
  • Beyler deamon tools ile cd romun fişini sökmeden nasıl oynarız bilen PM den cevap atabilir mi?
    Millet bitirdi oyunu ben nasıl bi şey daha göremedim bile. İnadına Cd romun fişlini sökmüyorum yalama olmasın diye
  • millet bende o kılıclı dangalaklar varya onlara geldm bakalım daha denemedim bi arkadasın dedigi gibi azar azar oynuyomki hemen bitmesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhan850

millet bende o kılıclı dangalaklar varya onlara geldm bakalım daha denemedim bi arkadasın dedigi gibi azar azar oynuyomki hemen bitmesin

o iki serseri kurdeşen döktürüyo adama valla
  • YA BEYLER SUNUN TRAİNERİ YOKMU DELİ ETTİ GECEMEDİM SON ADAMI YAWS...BİR İKİ TRAİNER BULDUM AMA CALISMIYOR...YARDIM..
  • quote:

Orjinalden alıntı: atobaba

Beyler deamon tools ile cd romun fişini sökmeden nasıl oynarız bilen PM den cevap atabilir mi?
    Millet bitirdi oyunu ben nasıl bi şey daha göremedim bile. İnadına Cd romun fişlini sökmüyorum yalama olmasın diye

sana pm attım
  • iki adam var biri kılıçlı biri baltalı etrafada ateş saçıp daire içine alıyorlar en zorlandığım bölümdü sondaki vezire gelinve yukarı çıkmak baya uğraştırdı
    demire atlamaya çalışıyordum tutturamadığımı sanıyordum meğerse duvardan koşmak gerekiyormuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: feriox

dostum o zaman sen son boss ta çıldırırsın
    quote:

Orjinalden alıntı: imparatore

hay o devin a... klavyeyi kıracam az kaldı

Pop ww'de ki Dahaka ile bu kadar uğraşmadım ya. neymiş speed kill

• yaw dahaka neydiki 4üncü oynamada hap etmiştim onu bunda şu kılıç ve baltalıyı geçemedim 2 günde 3 gündür oynamıyom biraz sinirim geçsin hafta sonu yeniden oynuycam yoksa bu sinirle oynarsam elimde kalacak bilgisayarın bazı parçaları
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: feriox

dostum o zaman sen son boss ta çıldırırsın
    quote:

hay o devin a... klavyeyi kıracam az kaldı

Pop ww'de ki Dahaka ile bu kadar uğraşmadım ya. neymiş speed kill

peh, dahaka'dan ben çıldırdım resmen, gerçekten dev daha zorsa, bittim yaw

• dahjaka zor diilddi yaa okdr ekranı krmızılastırıyoduk o kenara geldignde sora çatur çutur girişiyodukinş bu okdr zor degildir ama beni fazla kasacagını zannetmiyorum speed kill olayını çözdum ben :D
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.