Şimdi Ara

Prince Of Persia: The Two Thrones (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
0
Favori
136.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende çözmüş durumdayım çok basitmiş ayrıca o ikili gladyatör savaşçılarınada geldim cidden zormuş ama onuda geçeriz hayırlısıyla (sabır taşıyım ben bunu kendimde keşfettim bu oyun sayesinde ulan ubisoft bizi düşürdüğün şeye bak)
  • quote:

bende çözmüş durumdayım çok basitmiş ayrıca o ikili gladyatör savaşçılarınada geldim cidden zormuş ama onuda geçeriz hayırlısıyla (sabır taşıyım ben bunu kendimde keşfettim bu oyun sayesinde ulan ubisoft bizi düşürdüğün şeye bak )
    kardesim sen ne diyosun yaa hani bulmacalı bölumler varya ben öyle bi moda giriyomki göremedigim zaman kamerayı belli yerlere sabitliyom ve durup dusunuyom ne yapabilirim diye sanki satranc oynuyorum hee direk gazım yani.e yani bu oyunda okdr mukemmel ve baglayıcı olmasaydı napalım.bu arada o dha zebanilere gelmeden önce oyunun muzgi dikkatinizi çektimi sands of time daki bi melodiyi almıslar bi kadın sesi var.benm çekti e dogaldır en buyuk fanlarındanız yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan850 -- 21 Aralık 2005 20:07:29 >

• oyunun en kolay boss u bence dev namı diğer KLOMPA
  • hayır bence kadın daha basitti yaa dolanıp dolanıp slowmotionla dagıtıyoz hiç darbe bile almadan geçilebilen bi cinsten boss
  • erhana katılıyorum bence en kolay boss o devi öldürmek için hindi gibi düşünüp durmuştum nedeen böle diye

şimdide bu iki öküsleri nasıl öldürebilirim onları düşünüyom şu kılıçlı herif gıcık ettı benı
  • bu ara müziklerde süper yani benımde o müzik dikkatimi çekti aslında oyun müzikleriyle o masalsı diyarlara götürüyo zaten yakında nete düşmesını beklıyorum dört gözle:)
  • kör etmem gereken boss ta napacam?biniyorum omzuna ilk hamleyi yapıyorum sonra kılıç hiç parlamıyor ne zaman bir daha basacam da gözüne şey etçem yardım edin :'(
  • quote:

Orjinalden alıntı: red a!ert

kör etmem gereken boss ta napacam?biniyorum omzuna ilk hamleyi yapıyorum sonra kılıç hiç parlamıyor ne zaman bir daha basacam da gözüne şey etçem yardım edin :'(

edit hallettim

nasıl yeni edit şeklim??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ty®

YA BEYLER SUNUN TRAİNERİ YOKMU DELİ ETTİ GECEMEDİM SON ADAMI YAWS...BİR İKİ TRAİNER BULDUM AMA CALISMIYOR...YARDIM..

biz bosuna istemiyoruz trainer i...en zorlandıgım dahakaydı onu bile 2. seferde gecmistim...gerci sonra bi kac kere fantazi olsun diye dahakayla oynadım gecemedim ama bu sondaki vezir baya zor yaws..gecemiyom...o baltalı iki gladiatoru bile 3. de gectim cok zorlanmadım ama deli ediyor beni vezir....gecemeyecem...tıkandım kaldım burda simdiye kadar sadece bi kanadını kırdım...
  • Prince de zorlanan arkadaşlar için yeni çıkmış parça parça video şeklinde bir tam çözüm var,şu an tüm oyun yok ama arena kısmı falan var.isteyen arkadaşlarhttp://www.stuckgamer.com/gui_pop_ttt_01.shtml adresinden ulaşabilir....
  • arkadslar su THE ROYAL WORKSHOP yerine kadar gelmis ve 4 güç gelişiminide almış olan biri save atabilirmi 1 tane kaçırdımdavazgeçtim siz su 2 yaratiktan sonrakini verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redlion999 -- 22 Aralık 2005 15:28:39 >
  • arkadaslar kablo muhabbetini lutfen keselim yasak yoksa aranızdan bikaçı yine banlanacak söylim.bu arada f.so@ arkadaasım heralde bunu burda söyleyebilirim dt4 e MDS image ını at MDF deil.kolay gelsinumarım mod arkadaslar bunu söylememe kızmaz
  • bu arada redlion bende orayı geçtim ama sdc 3 upgrade aldım ama cokta tın yaa ben böylede geçerim oyunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhan850

bu arada redlion bende orayı geçtim ama sdc 3 upgrade aldım ama cokta tın yaa ben böylede geçerim oyunu

hehe oyun bitti ama siz yinede su vizierle karsilasirken 6 tane upgrade i olan bi save verirseniz sevinirim bu arada ben oyunu 3 upgrade yle bitirdim pek bşi farkedecegini sanmiyorum
  • ben şmd 4 tane life upgrade oldu o iki zebaniyi rahat geçtim bişi yokmus onlarad daha zor olacagını zannediyodum neyse artık şmd oynamıyom bitmesin diye bakalım neler olcak.farah la prince arasında bişiler oluyo yine hee farkettim ben
  • Yaw susun crack muhabbeti yapmayın. Boş bulunup yazdım 1 hafta ceza aldım sizin yüzünüzden.... Ne diyorduk?
  • Oyunu bugün itibarıyla bitirmiş durumdayım herhalde aralıksız on beş saat falan sürdü.Ama hiç pişman değilim kaçırdığım malzeme ve difransiyel denklemler dersi hiç koymadı çünkü karşımda gerçekten harika bir oyun vardı.Öncelikle adı geçen sitenin ve bir kaç arkadaşımızın dile getirdiği grafik olayına değinmek istiyorum herkese göre oyunlarda aranan özellikle farklıdır ağzına kadar jan janlı mekanlarla dolu ancak oynanabilirliği sıfırsa o oyundan ne anlayabilirz ki bunun yanında ben oynu 9550 ile oynama rağmen gerçekten grafikler gözüme hoş göründü.Burda yanlış anlamya düşülmesin oyunu x800 ve 7800 performansınıda gördüm.Gerçektende serinin sonuna yaraşır bir son olmuş bu arada özellikle ingilizce bilen arkadaşlar oynun sonunun dikkatlice dinlediyseler ne kadar harika bir sonla bittiğini anlayabilmişlerdir merak eden arkadaş varsa konuşmaların bir kısmını pm atabilirim. ve son olarak devamı gelmesi gerktiğine bende inanarak en son geçen vidounun yani prensin ormanda tek başına koştuğu acaba yeni bir oyunun habercisimi ya da sands of time dan mı ? Bitek onu oynayamadımda.

• Des@latoR en güzelini kaçırmışsın
  • bi allahın kulu yokmu calısan trainer bulan....
  • Arkadaşlar lütfen yardım edin. Ben oyunu kurdum oynadım bayada ilerledim. Neyse oyunu oynarken "C" tuşu oyunda çalışmamaya başladı halbuki klavyem "C" tuşunu basıyor. Neyse oyunu bikaç kez kapatıp açtım olmadı. Daha sonra düzelir diye Oyun içindeyken reset attım bilgisayarıma.
    Reset attıktan sonra oyunu her çalıştırışımda, oyun çalışırken 1 kutu geliyor daha sonra içi hızlıca dolup oyunu başlatan önce program direk bilgisayarıma restart atıyor. Oyuna giremiyorum. Oyunu sildim tekrar yükledim yine olmuyor. Lütfen yardımcı olun.. Bu reset derdinden nasıl kurtulucam ?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.