Şimdi Ara

Prince Of Persia: The Two Thrones (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
0
Favori
136.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: WPL

dahakanın enerjisi yarıya inince kailena ona büyü yapıp kçşeye fırlatıyor yapman gereken kumlarını en fazla bir tane kullanarak allah ne verdiyse saldırıp enerjisini yarıya indirmek daha sonra kailene büyü yapınca köşeye gidip kalan 5 kum tankınla zamanı sürekli yavaşlatarak kesecen dahakayı eyer 5 kum tankın varsa sana hiç vuramadan ölüyor
    quote:

Orjinalden alıntı: mykrop

ww'de dahaka adaya nasıl geliyo bilen var mı?

oyunu bitirme ile ilgili sormuyom. oyunun başında dahaka prensi babilde kovalamaya başlıyo. prens adaya gidiyo. dahakanın o adaya nasıl geldiğini soruyom.çünkü bu eleman suya dokunamıyo . o bakımdan oyunda konu açısından bi açık mı var yoksa bilmediğim bi açıklaması mı var. dahakayı dömeye gelince basit iş hallettim .

• İnşallah warrior withinden daha ıyıdır dogru soledınnız..
  • Veziri Öldürmeden Sildim Oyunu İyimi Yaptım Acaba Gıcık Vezir yukarı Çıkamıyorum hemen Aşağı Düşüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

Veziri Öldürmeden Sildim Oyunu İyimi Yaptım Acaba Gıcık Vezir yukarı Çıkamıyorum hemen Aşağı Düşüyorum

o kadar oynamısın barı sonunu gor oyunun save gonderelım sana
  • arkadaslar goruntudeki bolumde tıkanıp kaldım arkadaslar nasıl cıkacagız buraya

Prince Of Persia: The Two Thrones
  • arkadaslar goruntudeki bolumde tıkanıp kaldım arkadaslar nasıl cıkacagız buraya

Prince Of Persia: The Two Thrones
  • quote:

Orjinalden alıntı: DRAVENBACH

quote:

Veziri Öldürmeden Sildim Oyunu İyimi Yaptım Acaba Gıcık Vezir yukarı Çıkamıyorum hemen Aşağı Düşüyorum

Bana yolluyabilirmsin ama NAsıl save veziri öldürünce save mi yapılmş halimi gönderirisen yeniden yüklerim oyunu arkadaşım

• quote:

quote:

quote:

Bana yolluyabilirmsin ama NAsıl save veziri öldürünce save mi yapılmş halimi gönderirisen yeniden yüklerim oyunu arkadaşım

ver msn nı gonderiyım sana SAVE hoca hemide vezir geçilmiş halde

• quote:

quote:

quote:

ver msn nı gonderiyım sana SAVE hoca hemide vezir geçilmiş halde

• Attım Pm inşallah Gelmiştir Hata Verdi Çünkü Nese saol
  • beyler ya bnm oyunda bişey dikkatimi çekti sanki zamandan zamana bizim princenin vucudundaki sarı işaretler buyuyo öyle gordum.sizce nasıl yoksa benmi yanlıs göruyorum
  • erhan850 hiç dikkat etmedim .
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhan850

beyler ya bnm oyunda bişey dikkatimi çekti sanki zamandan zamana bizim princenin vucudundaki sarı işaretler buyuyo öyle gordum.sizce nasıl yoksa benmi yanlıs göruyorum

darkprınce yavas yavas onu ele geçiriyor..............
  • evet abi bende öyle tahmin ettm ama sonunda bi arkadasımızın bos bogazlıgı yuzunden dark princein yok oldgnu ögrendm.yani prince yine ne yapıp yapıp kurtuluyo.pardon duzeltiyorum kurtuluyoruz
  • arkadaşlar kolay gelsin bir bölümde takıldım yaaa...
    3 tane asansör olan bölüm ormanın içinde
  • kardes ordaki amacın asansorlerin hepsini en tepeye cıkarmak ilk önce 2. asansöru kaldır gerisini yaparsın ztn hadi kolay gelsin
  • ilki bomboydı ya zevkle oynadığım oyunlar arsındaydı bakalım bu nasıl ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: moonshine traffic

Yaw susun crack muhabbeti yapmayın. Boş bulunup yazdım 1 hafta ceza aldım sizin yüzünüzden.... Ne diyorduk?

aynen
  • arkadaslar su vezirin oldugu bolumu allah rızası icin gecsin ya uc gundur bu bolumdeyim klavyeyi ve mousu kırdım kıracam yani save dosyasını bana yardımcı olacak bir arkadasa gondereyim lutfen yardımcı olun ya...
  • kardeş nasıl geçemiyosunuz anlamıyorum yaa suanakadr butun bosslarda burda isyan ettiniz geçemiyoruz diye ama ben nedense çok kolay geçtim hepsini biraz uğrasın yaa butun taktik speedkill eminim sonuncudada odur zamanlamayı yapamıyosundur sen ugraş biraz hemen save dosyası isteyip oyunu bitirmek için deilde oyundan zevk almak için oyna bence aksi takdirde sıradanlaştırırsın oyunu
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.