Şimdi Ara

Prince Of Persia: The Two Thrones (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
0
Favori
136.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: [REgADu]

bu oyunu en kısa zamanda alırım warior wıthın'i bitirdim
  • vallahi çok hızlısınız ben daha birinci boss ta emekliyorum platformlardan deve atla gözlerini köret deniyor ama maşallah amca sapasağlam ne yapmalı warrior dakiler daha kolaydı beeee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marduk -- 1 Ocak 2006 12:56:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: marduk

vallahi çok hızlısınız ben daha birinci boss ta emekliyorum platformlardan deve atla gözlerini köret deniyor ama maşallah amca sapasağlam ne yapmalı warrior dakiler daha kolaydı beeee

mrb dostum devin bulundugu yerde yukariya cikmak iyin bir yol var yukariya cikicaksin hanceri deve iki kez sapliyosun ikincisinde gözüne sapliyosun sonra göbeginden kayarak yere iniyosun tekrar yukari cikiyosun ama bu sefer baskabiryerden yine sapliyosun sonuncusunda gözüne tabi dev kör oluyor zaten yapacaklarini kötü prens icinden söylüyor sonra seni göremiyor saga sola elindeki kilici savuruyor simdi gidip ayaklarina vurucaksin vurdugun ayagini havaya kaldirir ozaman yerdeki ayagina vuracaksin dev devriliyor sonrasi kolay zaten sirtini yararak öldürüyosun baska sorun varsa bekliyorum byeeeeeeee

• quote:

Orjinalden alıntı: [REgADu]

bu oyunu en kısa zamanda alırım warior wıthın'i bitirdim

mrb dostum hangi sonla bitirebildin ikisiyledemi
  • mrb dostum devin bulundugu yerde yukariya cikmak iyin bir yol var yukariya cikicaksin hanceri deve iki kez sapliyosun ikincisinde gözüne sapliyosun sonra göbeginden kayarak yere iniyosun tekrar yukari cikiyosun ama bu sefer baskabiryerden yine sapliyosun sonuncusunda gözüne tabi dev kör oluyor zaten yapacaklarini kötü prens icinden söylüyor sonra seni göremiyor saga sola elindeki kilici savuruyor simdi gidip ayaklarina vurucaksin vurdugun ayagini havaya kaldirir ozaman yerdeki ayagina vuracaksin dev devriliyor sonrasi kolay zaten sirtini yararak öldürüyosun baska sorun varsa bekliyorum byeeeeeeee

iyi diyorsunda işte sorun orada bir türlü kör edemedim mereti zamanlama hatası herhalde üstüne e tuşuyla atlayıp vuruyorum ama nafile meret fırlatıyor

• arkadasim ben kolla oynuyorum ama hancer parladigi zaman vurucaksin zamanlama hati yapiyosundur yoksa cok basit biyerdesin üzgünüm ama burayi gecemiyorsan oyunun sonunda veziri hic gecemezsin vezirde zamanlamaya cok ihtiyacin var kolay gelsin bye
  • quote:

Orjinalden alıntı: marduk

mrb dostum devin bulundugu yerde yukariya cikmak iyin bir yol var yukariya cikicaksin hanceri deve iki kez sapliyosun ikincisinde gözüne sapliyosun sonra göbeginden kayarak yere iniyosun tekrar yukari cikiyosun ama bu sefer baskabiryerden yine sapliyosun sonuncusunda gözüne tabi dev kör oluyor zaten yapacaklarini kötü prens icinden söylüyor sonra seni göremiyor saga sola elindeki kilici savuruyor simdi gidip ayaklarina vurucaksin vurdugun ayagini havaya kaldirir ozaman yerdeki ayagina vuracaksin dev devriliyor sonrasi kolay zaten sirtini yararak öldürüyosun baska sorun varsa bekliyorum byeeeeeeee

iyi diyorsunda işte sorun orada bir türlü kör edemedim mereti zamanlama hatası herhalde üstüne e tuşuyla atlayıp vuruyorum ama nafile meret fırlatıyor

selam ahbab burda yapma gerekenı sana anlatıyorum şimdi bir platforma çıktın e ye basıp ilk darbeyı yaptın değilmi??? burda hiç mouse basma taaki ikinci kill zamanı gelınceye kadar hiç basmayacaksın
    dev senı almaya çalışacak sakın ol ve mouse basma ikinci kill zamanı geldımı tam zamanında bas işe yarayacaktır sonra yıne basma ve 3üncü kill tam zamanlama yap devın ilk gözü kör olacak ikinci platformdanda aynı taktiği uygula.... unutma e tuşu ile speed kill başlatıyosun ve birinci vuruşu yaptığın zaman ikinci vuruşun zamanı gelmeden mouse'a kesinlikle basmıyosun ikinci vuruş zamanlamasında olayı gerçekleştiriyosun üçüncü vuruştada aynı speed kill bu işte..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 1 Ocak 2006 20:13:51 >

• ya banada yardım edebilirmisiniz oyunu kurdum ama cd yok diyor. Bi tane program var cd rw ile dvd rom larımı yok ediyo ama gene çalışmıyo mhg77@hotmail.com mail atarsanız sevinirim
  • yaaaa allah aşkına kaileena nası ölür ya ölemez o salak prince nası kurtaramaz onu ya yok kardeşim ben sinir oldum onu kurtramadık diye oyunun sonunda dark prince i alıyo kaileena gidiyo ha bide farah çok çirkin kardeşim prince e hiç yakışmıyor şimdi siz neden boşuna zırvalıyon öle yapmışlar diceniz am abunları yazıp rahatlamam lazzımdı :D

Prince Of Persia: The Two Thrones
  • beyler trainer yokmu sunun oyunun sonuna 3 gunde geldim ama 2 haftadır vezirle ugrasıyom gına geldi yeter kac tane trainer denedim olmadı varmı bildiginiz sizde calısan trainer
  • Prince Of Persia: The Two Thrones
    bu oyunun kurulumu ile bana yardım edebilecek biri var mı?
    pm bekliyorum
    oyunu aldım ama oyunu açamadım!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ty®

beyler trainer yokmu sunun oyunun sonuna 3 gunde geldim ama 2 haftadır vezirle ugrasıyom gına geldi yeter kac tane trainer denedim olmadı varmı bildiginiz sizde calısan trainer

Okadar gelmişsin bir veziri haklayamıyonboş ver trainerla uğraşma geçersin braz dikkatli davranırsan halledersin zaman yavaşlatmayı yukarı
    çıktığın bölüme sakla gerisi gelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: byloner

pm bekliyorum

KİMSE YARDIM ETMEYECEKMİ?

• quote:

quote:

pm bekliyorum

KİMSE YARDIM ETMEYECEKMİ?

bu tür bilgiler yasak daha fazla sormaya devam edersen ceza alırsın

• Arkadaşlar ya ben ftp den prince of persia two thorones ı indirdim..32 part falan..Ben şimdi ne yapacağım ya..Nasıl kurrcam yaa?? Bİ yardım edein üç günde indirdim yahu...
  • beyLer ben oyunu kurdum hersey hos guseL fakat oyun acıLırken benden key ıstıyor eLımde 2 key var gırıyorum hata dıyor. bunun sebebı nedır ve bana yardım edeıLcek bırı varsa hemen PM atsın pLs.
  • yaw arkadaşlar bana biri şu baltalı adamdan sonraki gelen yeri pm atarsa sevinirim kafayıyiecem 1 aydır geçeme dim bunları
  • madem bitirdiniz soru niye wezir kailenayı öldurüyo bide güç gelişimlerinin yerlerinerd bu oyun sands of timenin başımı nerden devam ediyoz
    eyvallah akidaşlarr
  • Yaw arkadaşlar lütfen bana yardım edin POP'un sadece bu serisini oynadığım için comboların nasıl yapıldığını bilmiyorum ve aşşağıdaki resimde kaldım.Oyunun daha başları.Karşıya nasıl hoplicam, duvara tırmanıp felan bişiler yapmaya çalışıyorum olmuyo lütfen bi yardım edin ya...
  • mouse sağ tıklayıp duvardan yürüyerek karşıya gececeksin
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.