Şimdi Ara

Prince Of Persia: The Two Thrones (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
0
Favori
136.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Endoplazmikredikulum

kusurları var bence en baştanda söledim gibi grafikler daha sağlam olabilirdi kassaydı braz yani

okadar kusur da olsun ki konusu vede atmosferi herşeyi kapatıyor mükemmel olmasada çok güzel oyundu yani 3 seride birbirindenen güzeldi
    forever prince
  • quote:

Orjinalden alıntı: feriox

mouse sağ tıklayıp duvardan yürüyerek karşıya gececeksin

bunu bilmiyen daha oyunu oynamaya yeni başlayandır çünkü tim orince of persia sürümlerinde var bu rıght click tuşu
  • slm beyler sizden bi konuda yardim istiyorum oyunun basindaki demoda koluma kirbacini koluma takan kadini oldurdukten sonra dark prince den normal prense gectigim yerden bir turlu cikamiyorum.Ordaki uzerine cikacagim seyin onunde bi engel war be onu istedigim gibi hareket ettiremiyorum yolun nerden oldugunu bulamadim belki kolaydir ama napalim Cevaplarsaniz sevinirim......
  • Bence 2. oyundaki action u kesip yerine gizliilk olayini koymalari biraz oyunu kolaylastirmis ve havasini bozmus ama grafik olayina katiliyorum bencede grafikleri daha iyi yapabilirlerdi ama benim en cok sevdigim hareketi cikarmislar oyundan ona cok uzuldum su sutunun etrafinda donup kelle kesme hareketini :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: SELBAL

quote:

Orjinalden alıntı: darkindark

arkadaslar devden sonra cıkan kadını nasıl öldürecem bilen bir yardım ederse sevinirim ne mause ne klavye kaldı kara prens olana kadar tama kadının tüm healtinide bitiriyom ama yine birset olmuyo gecemedim gitti

ya okadına ilk başta vuruyosun bayağ bir sonra sen dark prence oluyorsun karı bunu görünce kaçıyor deli gibi ve sende peşinde etraftaki yerlerde tur atmaya başlican her kadının yanına geldiğinde zamanı yavaşlat vede giriş kadına en sonunda son nefesini vericek kolay bölüm aslında

saolsın dun çözdüm olayı ben gerektigi kadar vuruyodum ama ölmüyodu asağıya atmak gerekiyomus karsiliklı olarak kılıçları tuttuklarında sag tusa sürekli basmak gerekiyomus bir sure sonra prens hatunu asagiya atıyor

• iyide kardeşim o hareket varki hemde alası var dark prince çok dehşet yapıyo o hareketi sen oyunu oynamadın heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmanguder

alın buda benden olsun

Life Upgrade 1
    [After you've returned back to the Prince for the first time and made your way back up into the Palace, after you exit the area with those sewer creatures and the circles of light on the floor and head through the doorway]

Head left through the curtains and wall run on the right wall then jump to the platform around the corner, from there walk onto the plank and jump from beam to beam. Once you're back onto solid ground make a right turn and walk onto the next plank and jump foreward to yet another plank, from there walk onto the plank perpendicular to the one you're on and jump to the glowing golden fountain, drink from it and it will take you to the Life Upgrade Area.

Life Upgrade 2
    [Right before the first boss fight]

Once you open those doorways, you'll see one near you open and one a bit further away open, go into the one FURTHER way from you. Drop to a hang from the edge and drop down to the ledges making to the lowest ledge, from there jump off to the metal steps and make your way down. Follow the hallway and wall run up the fences and take a drink from the glowing fountain.

Life Upgrade 3
    [After you see the Vizier in this well area, and he flies upwards]

Once past that flag wall-run on the left wall and jump off it to the next
    curtain, follow the passageway down and drink from the golden fountain.

Life Upgrade 4
    [After you defeat that Earth Brute demi-boss by controlling him and running him through the doors, climb up the ladder to the save fountain]

From the fountain look to the right and roll through the small opening in the wall, follow the path through and drink from the golden fountain.

Life Upgrade 5
    [When you're reactivating the elevator to make your way upwards, on the area with the two enemies and a turnstyle]

From the turnstyle, hang out on the railing, you will see dagger plates on the wall, jump out to them and jump up to the third one. From there jump out to the wall and rebound up until you land on the switch, once you do, let yourself drop down a bit and quickly stab your dagger into the plate. Use the Eye of the Storm and get back onto the platform and go through the now open door, the one FURTHEST away from the turnstyle. Head on through and follow the corridor and drink from the fountain.

Life Upgrade 6
    [When you're outside, up higher, after the second time you had to use the elevators and move up the whicker basket. Before heading back inside near the top, the platform right BEFORE the balcony leadind in]

You'll be able to switch to landscape view and it will show you a doorway BENEATH you. Jump to the balcony in front of you and stay at a hang, drop down to the planks below you, then jump to the plank across from you and head into the next doorway, follow the area through and drink from the next fountain.

olum gavurca yazmışın hiç bşy anlamadım

• ya arkadaşlar prensin babasının heykeli olan bölümde heykeli kapıya dayıyorum ama bi türlü tepeye çıkamıyorum heykeli nasıl koymalıyım ve nerden çıkabilirim yardım lütfen
  • oo hocam o çok zor iş yaa anlatması zordur merlininkazanında tam çözumu var gidin bakın ordanwww.merlininkazani.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: SELBAL

abi çok karışık anlatmışsın ss olsa hemen söyliyim sana ama anlamadım valla nerde kaldığını

ya hani görünmez adamlar ilk orda çıkıyo
  • ben hallettim zaten tepedeki boşluga çıkıcaz zannediyodum meger kapıyı kırcakmışız :D şimdi 5. upgrdaei alıcam
  • nası kırcaz hangi kapıyı kırcaz ???????????????????????
  • şşşşşşşşşşşşşşşş osman hadi olum neyapçaz seksen tane kapı war söyle hadi
  • açtırtmayın ağzımı beaaaaaaaah sssssssssssssöööööyle hadi delirtme insanı
  • hangi bölumden bahsediyosunuz beyler söylein yardımcı olim ss koyarsanız daha kolay yardım edeblrz
  • bak erhan arenadan sonra görünmez adamlar çıkıyo falan bi delikvar osman... diyo kapı kırcaz ne kapısı hangi kapı nasıl kırcaz??????????????????????????????? ok
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaderrR1993

bak erhan arenadan sonra görünmez adamlar çıkıyo falan bi delikvar osman... diyo kapı kırcaz ne kapısı hangi kapı nasıl kırcaz??????????????????????????????? ok

hadin bi cwp pls
  • walla ben kapı mapı kırmadım.sen hani şu vezirir gördugmuz zamanımı diyon onu diyosan orda ben zamanıo yavaslatıp geçtim öbur tarafa sende öle dene bence ama bayagı zorlanmıstım orda yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmanguder

ya arkadaşlar prensin babasının heykeli olan bölümde heykeli kapıya dayıyorum ama bi türlü tepeye çıkamıyorum heykeli nasıl koymalıyım ve nerden çıkabilirim yardım lütfen

orada amaç heykelin üstüne çıkmak değil, sağdaki ve soldaki mekanizma yardımıyla heykeli bulunduğu yerden tam karşı tarafa getirip kapıyı kıracaksan. Mekanizmalardan biri ileri geri hareketi diğeride olduğu yerde dönme hareketini sağlıyor. Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.