Şimdi Ara

Prince Of Persia: The Two Thrones (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
0
Favori
136.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaa şu veziri ben de geçemiyorum bi türlü..lütfen bi yazar mısınız nasıl olacak...o dönüp duran taşların üstüne mi çıkacaz??

***Vizier’ın arkasını döndüğü bloklara çıkıp “E” tuşuna basmak ve üç defa doğru anda vuruş yapmak.****bu ne demek? yani vezir şu dönen bloklara mı dönüyor arkasını???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p@l@ -- 7 Ocak 2006 14:52:35 >
  • pala şimdi oynadığın yer nere bak bi tırmanılabilecek ve adama atak verebilecek nere var bi bak yan bikaç bölüm incele... diyosan incelemicem ozaman abisi sutunlar var okçu kadının asılı durduğu duvarı tutan hızlı ve zeki olman lazımmış gidicen vizir ordayken right clickle tırmanıcan speed killi gördünmüde basıcan 3 kez atak yapıcan bi kanat gidicek bi daha yakalıcan bir sutunda gene 3 kez bir kanat daha kopucak sonra gene tırmancan bir daha yapacan adamın böğrune sokacak sora o uçucak gökyüzüne taşlardan sende ona yetişmeye çalışcan hızlı olman lazım çünkü ateşte ediyo gavat en son speed kiille tutturamayıp kafanı taşalra vurma sakın ...

deve gelince oyunun o aşamasında bi sorun var speed killden sonra siyah beyaz ekran çıkmıyo L harfine basmadan ama devden sonra siyah beyaz ekran kendiliğinden çıkıyo ... bence bu oyunun bossların kolay yapmışlar özellikle speed kill işi kebaplaştırmış warior withini hatırlıyorumda karıyla kapışırken baya bi zorlanıyodun sırf kombo ve hızlılık bide sanki pop2 daha korkunçtu be gece son ses açıkken titretiyodu beni müzikleri daha mı korkunçtu hea bide adamların kafa filan kopuyodu bunda yerinde duruyo ne iş yasak getirmişler
    pop3 baya kısa, bosslar ilk göz korkutuyo bende korkup yazmışım buraya geçemem diye ama 3 4 kez oynayınca aynı bossu zavallılıklarını görüyosun,pop2 deki gibi hade bea yuhh deniltecek kadar zekada göremedim 2 3 sahnesi güzeldi
    heykelli bölümde 2 kol var biri heykelin dönmesine diğeri ise ilerleyip geri gitmesine yarıyo kolları çevirince yönleri değişiyo sadece sadece f ve q ile izleyerek yapılabilir çözümlere bakmaya gerek yok.

oyunu bitirdikten sonra bi daha oynayın bence ben şahsen canların hiç birii almadım oyunuda çemberin yarısı doluyken bitirdim bu yüzden komboları adamakıllı yapamadım e + mouse clickledim paso ne çıkarsa bahtıma diye daha hızlı davranıyo hardda bitirdim açtım easyi şu anda baştan başladım sadece hareket çekiyorum özellikle 3 e tekte süper hareket yapılyo onu anladım eğer vaktiniz varsa şu komboyu tutturun gaza gelirsiniz 3 kişi size saldırırken çember oluşturun birine e + mouse ile dalın diğerleri gelirken space space yapınca kafalarında gewziyo şoke olundum görünce space le gezince e e +mouse click yapınca hepsinin kafa kopuyo şansamı oldu böle bir makro varmı bilmiyorum ama keşke videoyaya çekip gösterebilme imkanım oslaydı o hareketten sonra gaza geldim şu anda karıyı gene hakladım 2. atlı bölüme yaklaşıyorum .

bi arkadaş san credit ne işe yara demiş art galerry deki resimleri açıyo crediler 1900 kredi toplamışım ben 1500 te hepsi açılıyo ...
    Oyunun grafiklerin gelince ben beğendim pop2 ye göre ii olmasada şu andaki piyasadaki oyunların çoğundan ii
    Oynarken pop3 ü nerde bea dahaka diye hayıflandım pop 2 deki gibi tutuşmuyo bi tarafın baya sakin sakin oyun bitiyo... dark prience deki bölümleri biraz daha zor yapsalarmış keşke ucu ucuna gıdım kala yetişebilsen sand lere daha iiyi olurdu gibime geliyo
    Ayrıca pop2 deki bütün kombolar bundada var + fazlalk bile var .. Oyunun içinde enstantelerin olması hoş olmuş canı arttırma gibi kara prensten kurtulmak gibi

haklısınız bu tür oyunun bitmemesi lazım ama bi yerdende tomb raider örneği geliyo aklıma 1 2 3 ü oynadıktan sonra diğerleri bıkkınllık vermişti güzel bi yerde bitirmek en iisi olurdu gibi geliyo bilmiyorum persia nın prensi için bu geçerli olurmuydu

ben biraz geç bitirdim 10 günde bitti ama 2 şer 3 er satten oyunu anlamak bnm için daha fazla önem taşıyo özellikle vizir a giden yolda dışarıyı seyretmek düşmek hoşuma gidiyo bakalım nere kadar düşüyoz diye ama yarısında ölüyoruz keşke dibe kadar düşüp ölsek

amma yazmışım bea

• hocam naptın sen gaz olmussun ama çok saol guzel bilgiler biçok kişinin anlıyacagını umarım bu arada vezir aslında basit yaa çözdum butun olay zamanlamada bitiyo ama hala geçemedim
  • Beyler 3. Boss iki kanka var ya kılıç ve baltalı zorlandım beeeeeeeee
    beyler buranın sonrasının save dosyası olan varsa bir zahmet yollarsa sevinirim kanser edecek amcalar beni
    anadol53@hotmail.com

şimdi makinaya format atma zamanı sapıtmaya başladı

• Siz nasıl çalıştırabildiniz ben kurduktan sonra bir türlü çalıştıramadım. Daemon 4.0 da var starnight mıdır nedir cd'leri ve node'u disable ediyoz onu da yaptım herhangi bir image driver da yüklü deil...

Yardım edin de ben de oynayayim şu oyunu arkadaşlar...
  • kardeş sdc sunu sölim çunku gerisi yasak.daemon toolsun emulation kısmında all options on yap sora .mds uzantılı dosyayı mount et öle dene
  • Ben şu bölümde takıldım, ne yapacağımı bilmiyorum ve sinir oldum!!!

Prince Of Persia: The Two Thrones
  • pencere gibi olan yere doğru yürüyerek mouse sağ tuşuna basık tut prince tırmanacak.sana bi tavsiye bu oyunu bırak.
  • muzzy gereksiz cvplar atma!!! no kitty sana sands of time dan başlamanı öneririm
  • lan catlıcam burada gecmiyorum su devi yok mavi olcak klıc yok bilmene beyler rr bunlar fasarya olmuyo mavi olunca da olmuyo olmuyo bu devv yok diyolar 'ki dev seni eline alana kadar bekle sonra 1 click yap olmuyo kardesim su işi adam gibi bilen biri varsa bana acil yardım etsin alican_pinar@hotmail.com beyler acil yardımm
  • abicim nasıl yapamıyon yaa ekran siyah beyaz olunca mousa basacan nasıl yapamıyon yaa seni yerine ben kafayı yicem şimdiii
  • Arkadaşlar ya anlıyamıyorum bu bossların fazla bir zorluğu yok en azından geçmek için ne yapıcağınızı oyun gösteriyor sadece zamanlama işi ekran gri tona dönünce sol tuşa basmanız yeterli tüm boslarda bu kural geçerli
  • quote:

Orjinalden alıntı: No Kitty..

Ben şu bölümde takıldım, ne yapacağımı bilmiyorum ve sinir oldum!!!

Prince Of Persia: The Two Thrones

abi bu ne ya? Rezalet. Bu adam her takıldığı yerde bize sorar valla.

Millet sizden duyup gaza geliyor doğrudan TTT'den başlamış.

Uyarılar yapılmış.. Tekrarlayalım: Arkadaşım TTT oynamayı bırak ve SOT'dan başla... Hadi bakayım..
  • arkadaşlar ben SOTu bulamıyom cidi cilerde İZMİR/ALSANCAK izmirde oturan warsa were bilirmi

• BEnim sorunum var.Oyunu kuruyorum winrar dan 3. cd yi takıyorum %96 ya gelince mdf dosyası varya oyunu kurmak için sanırım onu yüklemiyo hata veriyo.Gittim 3. cd yi değiştir dim yine aynı şey buraya ata bilirmisiniz lütfen mdf yi

• oyun çok güzel hala oynayamayan varsa üzülürüm hele daha önceki serileri oynayıpta bunu oynamamak kayıp
    oyunu çalıştırmakta büyük sorun
  • oyun cidden çok guzel yaaa en çok uzuldugum şey ise devamı gelmemesi inş bikaç sene sora filmleri falan bitince çıkartırlar yeni bi prince oyunu
  • yaw kardeşlerim şu oyunu kurmayı bi anlatsanız. kabloları sokerek açtım gene olmadı demon3.47 var bende 4.0 kurunca yukleme bitmeye yakın bi uyarı geliyo diyoki sen karnel debugger kullanıyon SCSI.. bole devam ediyo ve ben yok say diyom. oyunu gene açamıyom. ps den anlatsanız su kardeşinize
  • oyun kurulumu anlaatılmaz yaşanır yassak yoksa tükkan senin ayrıca yaptığından başka önerisi olan olmaz başka kurulum şekli yok
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.