oyun oynarken küçük ekranda browser kullanma
bunun ayarını bir türlü bulamadım. oyun oynarken sol üst köşede Opera olsun, oyun oynarken bir yandan web sitesi takip edeyim istiyorum.
Asus monitör ekranında siyah leke oluştu
Mrb.1buçuk yıldır sorunsuz kullanılan mobitörde bugün bu şekilde ölü piksel bölgesi oluştu. Daha önce karşılaşan oldu mu. PENTA garantiye göndersem yapılır mı? (asus vg27wq)
s9 güncelleme sonrası şebeke gitti, ne yapmalı?
ilk defa yurtdışı bir telefon aldım(başka bir telefonun imeisi çakılı), fakat güncelleme yapınca şebeke gidiyiormuş, bilmiyordum. şimdi ne yapmam lazım, yeni bir imei atılınca düzelecek mi yoksa çözüm yok mu? (*#06# yapınca IMEI gözüküyor, uçmamış yani. edevlette de hala kayıtlı gözüküyor)
açıldıktan 10 saniye sonra yeşil ekrana dönen Ekran kartı RX570
Videoda görüldüğü üzere PC açıldıktan 10 saniye kadar sonra ekran yeşile dönüyor. Yanlış hatırlamıyorsam BIOS değiştikten sonra böyle olmuştu. Sorun ve çözüm hakkında fikri olan var mı?
*Yanlış BIOS atılmış olabilir mi? (tekrar bios atmak için fırsat vermiyor ama)
*GPU bozuk olsa hiç görüntü gelmemesi lazım değil mi?
Modüler güç kaynağı kablosu nereden bulabilirim?
QPST programı ve COM port sorunu
|
modem hızı etkiliyor mu? (3mbps fark ediyor)
|
Anakart güç girişi yandı,ne yapılabilir?
FATURA VE TELEFONDA İMEİ UYUMSUZLUĞU VE YARDIM TALEBİ
|
digiturkplay izleme sorunu için yardım istiyorum
|
.. ."msi neo2 platinium...amd 64 3000@2250mhz(s.939 -0451 DPAW)...leadtek 6800gt...philips 170x6fb...2*512 twinmos...samsung 80gb sata2...samsung cd-rw NEC3540A dvd-rw...logitech X-530 creative audigy2ZS...feel hurricane 460w coolermaster psu...2007deki sistemim :) Ben ki, Akdeniz’in ve Karadeniz’in ve Rumeli’nin ve Anadolu’nun ve Karaman’ın ve Rum’un ve Dulkadir Vilayeti’nin ve Diyarbakır’ın ve Kürdistan’ın ve Acem’in ve Şam’ın ve Halep’in ve Mısır’ın ve Mekke’nin ve Medine’nin ve Kudüs’ün ve bütün Arap diyarının ve Yemen’in ve daha nice memleketlerin ki, yüce atalarımızın ezici kuvvetleriyle fethettikleri ve benim dâhi ateş saçan zafer kılıcımla fetheylediğim nice diyarın sultanı ve padişahı Sultan Bayezıd Hân oğlu, Sultan Selim Han oğlu, Sultan Süleyman Han’ım. |
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.632
İkinci El Bölümü Mesajları: 197
Konularının görüntülenme sayısı: 31.212 (Bu ay: 247)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 535 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware