Şimdi Ara

Prince Of Persia: The Two Thrones (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
0
Favori
136.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslında varr hemde bikaç tane sen bana pm at ben cvplimm
  • arkadaşlar ben bu oyunun bazı zip dosyaları bozuk ben bunları nerden bulabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: [REgADu]

arkadaşlar ben bu oyunun bazı zip dosyaları bozuk ben bunları nerden bulabilirim.

Aldığın yere başvur

Korsana gavur para kazansın 2. uçaklarını alcaklar para lazım adamlara
  • allahın izniyle şunu yükleyip bir bitirebilsem de kurtulsam
  • quote:

Orjinalden alıntı: feriox

böyle karizmatik karakter hangi oyunda var

arkadaşlar herhalde bu warior wıthıne benziyor adam filan hiç değişmemiş sand of time den warior wıthıne benzemiyordu adam değilmi ama?

• quote:

Orjinalden alıntı: Katta Kapıcıyım

quote:

Orjinalden alıntı: [REgADu]

arkadaşlar ben bu oyunun bazı zip dosyaları bozuk ben bunları nerden bulabilirim.

Aldığın yere başvur

Korsana gavur para kazansın 2. uçaklarını alcaklar para lazım adamlara

sağol yinede yardım etmesende zip dosyalarını tehmin ettim

• Arkadaşlar oyunu crack yapamıyormuyuz bir türlü yapamadım cd siz çalıştıramıyorum yardım plls??
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaderrR1993

arkadaşlar ben SOTu bulamıyom cidi cilerde İZMİR/ALSANCAK izmirde oturan warsa were bilirmi

hadin bi cvp pls

• ww yi bitiren bana pm atsınbütün güç gelişimlerini alamadım o keilena kazuletinide yenemiyom iki can gelişiminide aldım başka bulamadım yani yada yazsın birde pop:t2t de 2 can gelişimi aldım ulan heykeldeyim 2 can gelişimi var

• quote:

ww yi bitiren bana pm atsınbütün güç gelişimlerini alamadım o keilena kazuletinide yenemiyom iki can gelişiminide aldım başka bulamadım yani yada yazsın birde pop:t2t de 2 can gelişimi aldım ulan heykeldeyim 2 can gelişimi var

aaaa söyleyin hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn

• herkesin bayramı kutlu olsun sorularıma cewap pls
  • 1000inci mesaj benden olsun.bu güç gelişimeri nerde
  • aha burda forumu az gözden geçirsen rahat bulucaksın

http://www.merlininkazani.com/codes/review_screen.asp?GID=1981&frm=
  • Bu bitti şimdi eskisini oynayasım geliyor daima oynanacak güzel bir oyun serisi prens of persia
  • ya aga ne kasıyon sen yaa merlinin kazanında tum cozum var diyoz sana git oku alla askına bizi de deli etmee
  • ben anlamıyorum yaa takıldığın yerde tam çözümlerden okuyup geçmek ve böylece oyunu kapadım demek ne kadar mantıklı sen bitirmedin ki adam bitirdi ozaman sözüm meclisten dışarı ama şunada karşıyım eğer geçmek istiyosan başkasının çözdüğünü kullanarak burda 30 kere yazmak mantıklı değil tam çözüme bak daha iyi erhana katılıyorum bu noktada .ss.
  • böyle gereksiz mesaj atmaya devam edersen ceza alman yakındır
    quote:

1000inci mesaj benden olsun.bu güç gelişimeri nerde

• selam forumdaki herkese bende amd athlon 2600 1.9 fx5200 128 ve 512 ddr400 sis var ama pop t2t da ekaran allak bullak oluo toshiba payalşımlı notebook da bile oynanıo ne iş anlamadım yardımcı olusanız sevinirim
  • ekran kartının driverını bir güncelle birde directx 9 yüklü değilmi
  • fx 5200 oynar bu oyunu bence sorun olmaması lazım
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.