Şimdi Ara

Prince Of Persia: The Two Thrones (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
0
Favori
136.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyun nasıl kuruluyor kuruyorum, cdleri disable ediyorum, node'ları da virtualspy'da yüklü cd-key'i girdikten sonra bana cd'yi başka bir sürücüye takın diye hata mesajı veriyor.
  • bir arkadaşımız bulmuş galiba ben şu an indiriyorum. sizde bakın.
    http://www.bilgisayardestekgrubu.com/forums/showthread.php?t=28707
  • merhaba

oyunun dvd versiyonunu uzun uğraşlardan sonra indirdim. rar dosyasını açtığımda karşıma mdf ve mds uzantılı 2 dosya çıktı. peki ben bunları nasıl dvd ye yazdıracağım. yardım ederseniz sevinirim. teşekkürler.

indirilen dosya: Prince.Of.Persia.The.Two.Thrones.SFCloneDVD.[Game.Pc].[WwW.LiMiTeDiVx.CoM]
    açıldıktan sonra: MIR-POPT2T.mdf ve MIR-POPT2T.mds
  • hiçbirisini yazdırmana gerek yok oyunu indirdiğinde oyunla birlikte birde nfo dosyası inmiştir orada detaylı olarak ne yapman gerektiği yazar
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaderrR1993

şşşşşşşşşşşşşşşş osman hadi olum neyapçaz seksen tane kapı war söyle hadi

ya ne 80 kapısı ama her gördüğün açıklığı kapı sanıyosan kocaman olanı:D(tepesinde açıklık var sanki ora çıkın der gibi )
  • neyse orayı hallettim
    ve bitti oyun superdi hele ilk vdeo acayip komikti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warwicky -- 6 Ocak 2006 15:44:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhan850

walla ben kapı mapı kırmadım.sen hani şu vezirir gördugmuz zamanımı diyon onu diyosan orda ben zamanıo yavaslatıp geçtim öbur tarafa sende öle dene bence ama bayagı zorlanmıstım orda yaa

eyvallah abi geçtim orayı sonra hoplayıp zıplıyoz ya biyerlere kurtlar çıkıyo sırayla altı tane sonra indirdim mandalı biyer açıldı asıl soru sonra naaapçam

• quote:

Orjinalden alıntı: WPL

hiçbirisini yazdırmana gerek yok oyunu indirdiğinde oyunla birlikte birde nfo dosyası inmiştir orada detaylı olarak ne yapman gerektiği yazar

Mount in DT4

diyor ama anlamadım ne demek isteğini. yardımcı olurmusunuz?
  • gereksiz ve sıkıcı
  • olmaz olamaz imkansız
  • ya arkadaşlar ben boss 1 i geçemiyorum

yanlış zamanda atladın diyor ama doğru zamanı bulamıyorum.... Bide 2 tane yer var. Hangisine gitmem gerekiyor öncelikle....
  • zamanında vurmak için ekranın siyah beyaz olmasını bekle dagger parlayınca vur.
  • abicim orda hiçbişeye basmıcan beklicen ekran kararınca attack tusuna basacan sora speed kill yapacak princemiz hadi kolay gelsin
  • peki şu speed kill hamlesinin tuşları neler?
  • ekran blurlaşınca E ye basacaksın prince atağa kalkacak ekran siyah beyaz olduğunda dagger parlayacak sende mouse ın sol tuşu ile tıklaycaksın.

bu oyunu bırakamıyorum önce normal bitirdim sonra hard az öncede easy bitti
  • ya dediğin gibin yaptım ama sadece koluna sapladı deniyorum hep koluna saplıyor gözüne gelmiyor...
  • abicim ne diyorum
    zamanlamayı yapamıyosun yaaa geçenler nasıl geçti hiçbi tuşa basmıcaksın sadece ekran kararınca bi kere zamanında sol mouse klik yapcaksın sora gerisi kendilignden gelcek sora yine kararınca yine mousea bascan hep öle dvm etcen ama onun dısında baska tusa basma!!!!!!
  • bak aradaşım ilk siyah beyaz Olunca bas bikere sol Clik mousa bastıktan sonra parmağını cekme sonra bidaha siyah beyaz olcak bidaha aynı şekilde basık tut
    sonra
    öle öle dewa metfcen..
  • ne basılı tutması yaa bikere bascak abi amma kasmıssınız yaa

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.