Arkadaşlar merhabalar,
Amazon üzerinde satın almış olduğum tarafıma yaklaşık yarım saat öncesinde ulaştı,
Öncelikle kutu açılışında herhangi bir koruma bandı yoktu, kutuyu hiçbir garanti bandı olmadan direkt açtım,
Sonrasında anakart jelatininde koruma bandı olacağını düşündüm ama onunda üzerinde herhangi bir koruma bandı yoktu direk açabildim,
Tek sorunun bana daha öncesinde açılmış bir ürün gönderildiğini düşünürken Ana kart arka kısmında pcb üzerindeki yol hatasını gördüm; PCB hatasının resimlerini eke koydum ekte detaylandırabilirsiniz. Ayrıca cihazı çalıştırıp elektrik vermedim.
Sizce ne yapmalıyım satın aldığım webden al iş ortagına telefon ile ulaşılmıyor sadece durumu özetleyen mail attım.
Megane III 1.5DCI 85BG Aks sorunu
Selamlar,
Yetkili serviste kontrol edildi, sadece onların yönlendirmesi ile değil bildiğim bir usta kişiye ayrıca kontrol ettirdim.
Konu şöyle biliyorsunuz sağ akslarımız 2 aksın birleşiminden oluşuyor. (uzun aks)
Bu parça komple (bir önceki sahibi tarafından) yan sanayi olarak takılmış, ayrıca aks 'a tam birleşme noktasından (şanzıman kısmı) ekli şekilde (kaynak yapılmış birleşme noktasından.) Anladığım ve tam turda arabayı utanmasa zıplatacak artık.
Ustalarda derki bunla uğraşma zaten yan sanayi takılmış markası silinmiş okunmuyor değiştir.
Uygun fiyata orijinali alanlar olmuş sanıyorum nereden aldılar ise link paylaşabilirler mi keza ben Kadıköy'ün çok bilinen bir yedek parçacısından ve yetkili servisten fiyat aldım fiyatlar 4 liranın altında değil.
Orjinali 4.200 kusur. Fiyat ucuk.
Önerebileceğiniz OEM veya ithal marka aks var midir uygun yollu.
Teşekkürler
Facebook Tarayicisi
|
PRO Hi-Tech İsimli Kanalın CPU incelemesi
|
İos 10 mail ek sorunu
Motor Yarış Oyunu
|
illede g-sycn gerekirmi
|
HAF 932 Mod
|
Samsung & Asus Öneri
|
Göbek Sorunsalı / Bitmiyor
|
Meslek: Pc_Teknisyen
İlgi Alanları: Oyun, Yüzmek, GPU, Muzik, Film
Ne Mutlu Türküm Diyene... |
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 935
İkinci El Bölümü Mesajları: 82
Konularının görüntülenme sayısı: 8.875 (Bu ay: 355)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 156 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware