Şimdi Ara

Alan Wake Türkçe Yama Karakter Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
12.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alan Wake Türkçe Yama Karakter sorunu yaşıyorum bunu nasıl çözebilirim ? O

- Oyunum orjinal

• Antocio kullanıcısına yanıt
    benimde steam versiyonundan var karakter sorunu. Düşündüm yerine düyündüm yazıyor ayar oldum çözebildinmi 2 ayda
  • Türkçe yamayı kurduktan sonra..
    Aşağıda verdiğim rar arşivinin içerisindeki dosyaları gerekli klasöre atarsan sorunun büyük ihtimalle düzelecektir.

Buyrun ..

EDİT: LİNK YENİLENDİ
    Sorunun çözümündeki yardımlarından dolayı Ömer Öz'e teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2768F54EC -- 11 Aralık 2014; 14:53:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaitM3

Aşağıda verdiğim rar arşivinin içerisindeki dosyaları gerekli klasöre atarsan sorunun büyük ihtimalle düzelecektir.
    Bende sağolsun Ömer Öz den yardım almıştım.

Buyrun ..

Hocam link ölmüş yenileyip tekrar verirseniz çok makbule geçer.Türkçe yaması var diye aldım oyunu türkçe karakter sorunu yüzünden oynayamadım köşede bekliyor öyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: .CorpsE.

quote:

Buyrun ..

Hocam link ölmüş yenileyip tekrar verirseniz çok makbule geçer.Türkçe yaması var diye aldım oyunu türkçe karakter sorunu yüzünden oynayamadım köşede bekliyor öyle.

Linki yeniledim..
    Umarım sorun çözülür bende olmuştu =)

• quote:

quote:

quote:

Buyrun ..

Linki yeniledim..

Memory file hatası veriyor bu seferde bi hallademedim şunu

Hocam dosyalardan biri eksik falan değil dimi? Çünkü attığınız rardaki 6 dosyayı atınca çalışıyor oyun.Fakat 0lı olanı atınca hata veriyor 0lı olanın 2.doyası yok çünkü gözüme bu çarptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Squixse -- 11 Aralık 2014; 16:07:51 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Buyrun ..

Linki yeniledim..

Memory file hatası veriyor bu seferde bi hallademedim şunu

Hocam dosyalardan biri eksik falan değil dimi? Çünkü attığınız rardaki 6 dosyayı atınca çalışıyor oyun.Fakat 0lı olanı atınca hata veriyor 0lı olanın 2.doyası yok çünkü gözüme bu çarptı.

Ben steam sürümünde denemedim ama haziran 13 yamasından sonraki versiyon i-ş ler bozuk çıkıyordu..
    Şuanki steam versiyonu en güncel versiyondur zaten türkçe yama 1.5 patch sonrasını kapsıyor..

türkçe yamayı kurmadan önce
    yedek isimli bir klasör oluştur
    ep999-000-en.rmdp BU DOSYAYI YEDEK KLASÖRÜNE AT HATA OLURSA OYUNU YENİDEN KURMAK ZORUNDA KALMAZSIN

türkçe yamayı kur.
    "$INSTDIR\data\ep999-000-en.bin"
    "$INSTDIR\data\ep999-001-en.bin"
    "$INSTDIR\data\ep999-001-en.rmdp"
    "$INSTDIR\data\ep999-002-en.bin"
    "$INSTDIR\data\ep999-002-en.rmdp"
    dosyalarınıda yedek klasörünü taşı

linkteki dosyaları data klasörüne taşı

BUNLARI DATA KLASORUNE ATTIĞIMDA SORUNU DÜZELTMİŞTİM..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Destiny 2 Türkçe Yama Yok Mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @WaitM3 Tamamdır hocam hallettim bunlarla uğraşmaya hiç gerek yokmuş

@mamakalam @AntocioUzun uğraşlar sonucu olayı çözdüm hocam. Link verdiğim linkteki alternatif bağlantıdan indirin hocam.Rarda 2 adet dosya var.12 mayıs güncellemesi mi ne var onu es geçin.Exe şeklinde olan kurulumu açın manuel olarak alan wake exe dosyasını bulun ve kurun işlem tamamdır.Sonunda rahat rahat oynayabilicez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Squixse -- 11 Aralık 2014; 17:12:30 >

• quote:

@WaitM3 Tamamdır hocam hallettim bunlarla uğraşmaya hiç gerek yokmuş

@mamakalam @AntocioUzun uğraşlar sonucu olayı çözdüm hocam. Link verdiğim linkteki alternatif bağlantıdan indirin hocam.Rarda 2 adet dosya var.12 mayıs güncellemesi mi ne var onu es geçin.Exe şeklinde olan kurulumu açın manuel olarak alan wake exe dosyasını bulun ve kurun işlem tamamdır.Sonunda rahat rahat oynayabilicez.

Sağolun hocam yardımlarınız için ben rastgele uğraşırken olayı çözdüm oyun bitti bile :D şimdi american nightmare e başlayacağım.

• Geç kaldık demek , neyse googledan aratıp gelenlerin işine yarar artık Bende franchise pack almıştım bakalım şunu bitireyim peşinizden devam edicem.
  • quote:

Geç kaldık demek , neyse googledan aratıp gelenlerin işine yarar artık Bende franchise pack almıştım bakalım şunu bitireyim peşinizden devam edicem.

Aynen hocam bende franchise aldım. Oyunu bitirdikten sonra bölümler kısmına gir orda iki adet senaryoyu devam ettiren özel bölümler var var sinyal ve yazar adı altında onlarıda bitirip american nightmare ye geç hocam.
  • teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Rango- -- 28 Aralık 2014; 8:40:39 >
  • Oyunu Türkçe olarak düzgün çalıştırmayı başaramadım. Ya memoryfile hatası vererek oyun açılmıyor, ya da Türkçe karakterlerin bazıları (Ş gibi) gözükmüyor. Yamayı ve May-Haziran updatelerini kurunca memoryfile hatası verirken, yamayı uninstall programıyla kaldırıp oyunu açınca sorunsuz açılıp Türkçe oluyor; ancak Ş gibi karakterler gözükmüyor.
    Steam versiyonunda deniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 2 Mayıs 2016; 13:50:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

Oyunu Türkçe olarak düzgün çalıştırmayı başaramadım. Ya memoryfile hatası vererek oyun açılmıyor, ya da Türkçe karakterlerin bazıları (Ş gibi) gözükmüyor. Yamayı ve May-Haziran updatelerini kurunca memoryfile hatası verirken, yamayı uninstall programıyla kaldırıp oyunu açınca sorunsuz açılıp Türkçe oluyor; ancak Ş gibi karakterler gözükmüyor.
    Steam versiyonunda deniyorum.

1.5 üzerine linkini verdiğim rar dosyası içinde bulunan setup şeklinde yamayı kurduğunuz zaman sorun ortadan kalkıyor.Bizzat denedim.

http://oyun.tamindir.com/alan-wake-turkce-yama/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 25 Haziran 2016; 0:09:22 >

• R-10 kullanıcısına yanıt
    bu linktekini kurunca "could not read memoryfile" hatası veriyor
    oyunçeviri sitesindekini indirip manual kurulum yapınca açılıyor ancak ç hariç türkçe karakterler gözükmüyor.
     Alan Wake Türkçe Yama Karakter Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkanslm1 -- 15 Mayıs 2017; 18:37:25 >
  • utkanslm1 kullanıcısına yanıt
    Tekrar tekrar denedim böyle bir hata ile karşılaşmadım.Dosyaları doğrulatıp tekrardan deneyiniz.
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    win10mu kullanıyorsunuz
  • utkanslm1 kullanıcısına yanıt
    Evet.
  • teşekkürler yama halloldu oyunun tadını çıkaralım şimdi :)
  • remilyan kullanıcısına yanıt
    Hocam kurulum yaptım da oyun için değişen bir şey yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.