Arkadaşın verdiği linkten yamayı kur, önce 13 haziran sonra 12 mayıs dosyalarını oyunun data klasörüne at sorun düzelir(atma sırası önemli olabilir)
cmarc C
kullanıcısına yanıt
Teşekkürler, kurup sırasıyla yapınca oyun Türkçe oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: remilyan
quote:
Orijinalden alıntı: utkanslm1
bu linktekini kurunca "could not read memoryfile" hatası veriyor oyunçeviri sitesindekini indirip manual kurulum yapınca açılıyor ancak ç hariç türkçe karakterler gözükmüyor.
merhaba, aynı hatayı şuan bende almaktayım.
ep999-000-en.bin dosyasının en.rmdp olanlısı yok gibi klasörde. yani demek istediğim 001 - 002 - 003 - 004 dosyalarından 2 şer tane var bir tane BİN ve bir tane RDMP olmak üzere. sadece 000'on rdmp'si yok. sorun bundan kaynaklanıyor olabilir zira 000.bin'i atmayınca oyun açılıyor fakat ç ve ş'ler bozuk görünmeye devam ediyor.
oyun kurulu ve sorunsuz türkçe olanınız var ise eğer data dosyalarına bakıp ep999-000-en.rdmp şeklinde bir dosya olup olmadığını kontrol edebilirmisiniz acaba?
bunun yanısıra 13 haziran güncelleştirmesi klasöründe exe dosyası yok. oyun çeviri sitesinden indirdim yukarıdaki linkten.
EDİT (çözüm) : Sorunun çözümünü googleden aratarak buldum.http://www.indir32.net/indir.php?id=774 Linkteki rar dosyasını indirin. rardaki 13 haziran 19 mayıs vs vs klasörleri "boşverin" :) sadece exe dosyasını çalıştırıp oyunu kurun. eğer program vooeey efendim ben buladım bilgisayardaki alan wake exe'sini şeklinde hata verirse ağzına bir şaplak geçirip manuel dosya belirle butonuna tıklayıp açılan pencereden steam klasörüne gidin ve alan wakei bulup seçin ve kuruluma devam edin. ve Enjoy! Hayırlı elınveykler. (.