Şimdi Ara

Northgard türkçe yama var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internette bulamadım türkçe yama var mı? Yada üzerinde çalışan birileri var mı?

• Çok fazla gerek yok bence oyun resmen neyin ne olduğunu belirtiyor. Tabi kendi görüşüm çok kısa bir oyun oldu benim için erken erişime çıkar çıkmaz indirim zamanına denk geldi ve listemde eklenmişti satın aldım direk bitirdim. Belli süre sonra hep aynı ilerliyorsun toprak kazanıp durmak sıkıcı oldu benim için.
    Türkçe yaması çıkması gereken oyunlardan;
    Kenshi(Bu oyunu bilmeyen çoktur erken erişim oyunu zamanımda öyleydi. Hem RPG Hemde Stratejik yapısı mevcut açık dünya ister rpg yap ister yapma oyunu kendin şekillendiriyor sun seni sınırlamıyor kısaca. Mod kategorisi ve oyunun kendi dil yamasını editleyecek editör satın aldığında yanında geliyor.)
    Conan
    Tropico 5
    The Guild 3
    Blueprint Tycoon
    Deponia
    Dragons Dogma Dark Risen
    Door Kickers
    Folk Tale
    Gun Point
    Kingdoms of Amalur
    Lords of the falen(bu çevrilirdi muhtemelen lakin oyun çok boş hissedildi diye düşünüyorum ayrıca grafik kalitesi abartı sistem yoruyordu. Bir nevi dark souls yapısına benzetilmeye çalışılan oyun tipi)
    Mad Max
    Rife is Feudal Your OWN
    Red Alerd Serisi(Yok mu çeviri var lakin yarım yamalak bu oyunlar nostaji oyunlar yarım yamalak bırakmak çok acı)
    Generals Serisi(Yok mu çeviri var lakin yarım yamalak bu oyunlar nostaji oyunlar yarım yamalak bırakmak çok acı)
    Magicka 2
    Planet Explorers(Biraz ağır çeviriye kaçabilir)
    Rise of Nations Ex.Edt. (Yok mu çeviri var lakin yarım yamalak bu oyunlar nostaji oyunlar yarım yamalak bırakmak çok acı)
    Satellite Regign uplink
    Torchlight 2
    Valiant Hearis
    * Bu oyunlar Türçe sunulması değer oyunlar.

• türkçe yaması yok sanırım. ama türkçe dil desteği gelse mükemmel olur.
  • Ben oyunu Türkçe oynamıştim,Türkçe karakter desteği yoktu sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun zaten Türkçe baktım az önce fakat Türkçe fontları eklemedikleri için okurken garip geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AssetGroup

Çok fazla gerek yok bence oyun resmen neyin ne olduğunu belirtiyor. Tabi kendi görüşüm çok kısa bir oyun oldu benim için erken erişime çıkar çıkmaz indirim zamanına denk geldi ve listemde eklenmişti satın aldım direk bitirdim. Belli süre sonra hep aynı ilerliyorsun toprak kazanıp durmak sıkıcı oldu benim için.
    Türkçe yaması çıkması gereken oyunlardan;
    Kenshi(Bu oyunu bilmeyen çoktur erken erişim oyunu zamanımda öyleydi. Hem RPG Hemde Stratejik yapısı mevcut açık dünya ister rpg yap ister yapma oyunu kendin şekillendiriyor sun seni sınırlamıyor kısaca. Mod kategorisi ve oyunun kendi dil yamasını editleyecek editör satın aldığında yanında geliyor.)
    Conan
    Tropico 5
    The Guild 3
    Blueprint Tycoon
    Deponia
    Dragons Dogma Dark Risen
    Door Kickers
    Folk Tale
    Gun Point
    Kingdoms of Amalur
    Lords of the falen(bu çevrilirdi muhtemelen lakin oyun çok boş hissedildi diye düşünüyorum ayrıca grafik kalitesi abartı sistem yoruyordu. Bir nevi dark souls yapısına benzetilmeye çalışılan oyun tipi)
    Mad Max
    Rife is Feudal Your OWN
    Red Alerd Serisi(Yok mu çeviri var lakin yarım yamalak bu oyunlar nostaji oyunlar yarım yamalak bırakmak çok acı)
    Generals Serisi(Yok mu çeviri var lakin yarım yamalak bu oyunlar nostaji oyunlar yarım yamalak bırakmak çok acı)
    Magicka 2
    Planet Explorers(Biraz ağır çeviriye kaçabilir)
    Rise of Nations Ex.Edt. (Yok mu çeviri var lakin yarım yamalak bu oyunlar nostaji oyunlar yarım yamalak bırakmak çok acı)
    Satellite Regign uplink
    Torchlight 2
    Valiant Hearis
    * Bu oyunlar Türçe sunulması değer oyunlar.
    https://forum.donanimhaber.com/door-kickers-pc-turkce-yama-cikti--129612850

Blog silinmiş ancak Ekip-tr'ye mesaj atarsan cevap verirler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.