Şimdi Ara

BEDAVA 1 aylik PlayStation Plus aboneligi - TR ve UK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
4
Favori
26.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Süre uzatiliyormu beyler yarin ona göre deniyecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu için teşekkürler :)
    bu arada bu aldığımız kodun kullanmak için belli bir süresi varmı? yoksa bekleyip plus'a güzel bir içerik geldiği zaman kullansam olurmu :)))
  • Hemen aldım ve kullandım. TR psnde çalışıyor. Yanlız tüm ücretsizleri sıraya soktum. 40 GB dan fazla var nasıl inecek bilmiyorum
  • bilgi için teşekkürler.
    şu an giremiyorum çalıştığım kurumdan siteye akşama evden alırım kodu. inşallah süre bitmez
  • Siteye üye oldum register code mailinize gelicek diyor aktifleştirmek için üyeliği gelmiyor sorun nedir acaba ? Elinde plus code olan varsa verebilirmi 1 tane?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysn61

Siteye üye oldum register code mailinize gelicek diyor aktifleştirmek için üyeliği gelmiyor sorun nedir acaba ? Elinde plus code olan varsa verebilirmi 1 tane?

P373-D7N6-JQ68

Al dostum.Buraya yazdım kullanmazsan başkası kullansın.
  • elinde kod olup kullanmayacak varsa bana da pm özelden verebilse memun olurum . burdan yazarsanız akşama girebileceğim için kullanılmış olur kod.
  • hangi mail adresimi girdiysem kabul etmedi kullanılmayan .geçersiz mail adresi diyor.
    sonra facebook hesabı ile girdim. bir kod aldım uk ve tr de denedim olmuyor.
  • Teşekkürler.
  • N4C7-89N6-K3C7
    fazladan bir kod aldım önceki olmazsa diye ama işe yaradı bunuda ihtiyaç olan varsa kullansın.
    bu arada ben tr psnden aldım bu da tr de çalışır heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydar.

N4C7-89N6-K3C7
    fazladan bir kod aldım önceki olmazsa diye ama işe yaradı bunuda ihtiyaç olan varsa kullansın.
    bu arada ben tr psnden aldım bu da tr de çalışır heralde.

Ben aldım kardes allah razı olsun
  • God of war hd
    Uncharted: Golden Abyss
    Mass effect 3

Bu oyunlar free haberiniz olsun.
    Fena sömürdüm ama kota dolmak üzere
  • KK yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

hangi mail adresimi girdiysem kabul etmedi kullanılmayan .geçersiz mail adresi diyor.
    sonra facebook hesabı ile girdim. bir kod aldım uk ve tr de denedim olmuyor.

Dostum facebook ile gir.Yoksa bile al birtane.
  • https://store.sonyentertainmentnetwork.com

buradan ulkeyi uk secince tr psnplus olsan bile oyun indirebiliyordun kaldırıldımı acaba bende hata veriyor
  • Kodları nereden alıyoruz arkadaşlar ? İlk mesajda ki linkten üye mi olmamız gerekiyor ? TR PSN'de sorunsuz çalışıyor mu ? Bedava olan oyunları indirdikten sonra her hangi bir süresi var mı ? Çok soru sordum farkındayım.

Edit:Facebook ile giriş yapıp kodu aldım,kredi kartı bilgilerimi girdim.Şimdi sorum şu ki bu bizden 30 gün sonra para alacak mı ? Alırsa ne kadar alacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Recharged -- 8 Mart 2013; 16:21:00 >
  • fazla kodu olan varsa pm atabilirmi yukarıdakini kapmışlar
  • tr psn'de kullanılmıyorsa gerek yok

vita'daki hesabı değiştirmekle uğraşamam
  • üye oldum siteye ama nereden alacam şifreyi bulamadım bi yardımcı olurmusnuz bilen varsa
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.