Şimdi Ara

Bu hatanın çözümünü bilen var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Only Love

Tüm hakların dolmuş. Aynı anda elimde 4 adet PS3 olunca aynı hesap 2 makineden fazlasına aktive olamıyordu.

Arkadaşını yanlış seçmişsin. Hayırlı işler.

arkadas degilde sorun bende sanirim benim psde 5 tane hesap var iki hesapta farkli oyunlar aktif 3. hesap olmuyor sanirim o yuzden boyle oldu, neyse zaten cdli fifa13de var ama merak etmistin nedenini bunun karisik :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 makinenin de hakları fullenmiş. Başka makineye o hesapla login olsan bile içerik indiremezsin. Diğer 2 makineden biri hesabı deaktive eder anca öyle diğer makineye hak açılır.

Hakların kullanımına bağlı bir durum. Ben al sat al sat yaparken karşılaşmıştım bu durumla. Değişik konsol olunca elde hep aynı terane... :)
  • ben ay sonu baska bi arkadasla battlefield4 icin kardeslik yapacaktim simdi yapamayacak miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Only Love

2 makinenin de hakları fullenmiş. Başka makineye o hesapla login olsan bile içerik indiremezsin. Diğer 2 makineden biri hesabı deaktive eder anca öyle diğer makineye hak açılır.

Hakların kullanımına bağlı bir durum. Ben al sat al sat yaparken karşılaşmıştım bu durumla. Değişik konsol olunca elde hep aynı terane... :)

Kardeşlik yaptığımız kişi oyunu deactive ederse oyun tekrar dan aktive olurmu ? Bir de us psn hesabım var ordan oyun alıp kardeşlik yapmayı düşünüyorum bu olay yüzünden sorunla karşılaşır mıyım ?
  • Up yardım sorun devam ediyor hala.
  • Bilgisayardan ps store girip kayıtlı olan email adresinizi değiştirin ve yeni email adresinizle ps3 ten giriş yapın tekrar aktive edip oyuna girmeyi deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kynenn -- 27 Ekim 2013; 14:22:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun...

• sony internet sitesinden aktif olan bütün cihazlar deaktif edilebiliyor. Bilgileri 3. bir kişinin eline geçmiş olabilir. Siteden tüm makineleri deaktif edip arkadaşınız ile aynı anda tekrar makinenizden aktif edin. Sonra da hesabın giriş bilgilerini değiştirin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.