Yuksek lisans hazirlik suresi yardim lutfen
Ben su an KTU de yuksek lisansa kayitliyim. Hazirlik ogrencisiyim. 2022 subatta kaydoldum ama subatta muafiyet sinavini gecemessen doneme baslayamiyordun. Ben de girmedim sinava.
Simdi sorum: bizim unide hazirligi bitirme hakki 2 sene ben 2022 subatta kayit oldum. Ama muafiyeti gecemeyen ogrenciler 2022 guz doneminde baslayacak dendi. Velhasil benim bu 2 sene hakkim bu subatta mi biter yoksa egitime guzde basladigim icin eylulde mi biter? Bu arada basladigimdan beri hic ders almadim hep pasif ogrenciydim. Askerlik tecili icin kaydoldum.
Bir de okul iliskimi keserse 31 araliga kadar askerlik yoklama hakkim olur mu?
Hizmet tercihi yapmam icin en son tarih ne zaman
Askerlik tecilim 10 temmuzda bitiyor. Yoklamam ve saglik muayenemi 2020 de yaptim. Hizmet tercihi yapmam icin son tarih ne zaman olur?31 aralik mi olur yoksa ilk celp donemine otomatikman yerlestirilir miyim?
2022 de gitmek istemiyorum
En gec ne zaman askere gidebilirim?
Tecilim 10/07/2022 de bitiyor en gec hangi celple gidebilirim. 2023 subat celbiyle gidebilir miyim mesela? Yani hizmet tercihi yapmak için benim icin son tarih ne zaman yoklamam zaten var.
Mülakatta kekelememem lazım acil akıl verin
Gençler haftaya bir kamu kurumunda çok önemli bir sözlü mülakatım var ve ben kekemeyim. Evde değilim,telefonda konuşurken değilim,arkadaşımla konuşurken değilim ama tanımadıklarımla konuşurken kekeliyorum.
Benim için hayati öneme sahip napayım sizce? Sabahtan rahatlatıcak düzeyde tekila filan içsem kokar mı? Bi akıl verin yav.
Avustralya ya nasil giderim? Tecrübeli arkadaşlar içeri.
Arkadaşlar benim amcam Avustralya vatandaşı orada ikamet ediyor.Ben eem muhendisiyim. Catpat ingilizcem var nasil gidebilirim. Yol gösterebilecek var mi?
Sistemime göre bana oyun tavsiye eder misiniz?
12 gb DDR4 RAM
GTX 950M ekran kartı
İ7 3.20 GHZ işlemci
Bana sistemimin rahat oynatabileceği oyunlar önerir misiniz?Çizgifilm grafikli oyunlar hariç.
Bir de pes fifa bunların hangi serisini 60 fps le oynarım bu sistemle?
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Sağlam hikayeli oyunlar tercihimdir.
Askerlik İşlemleri Hakkında Yardım
|
Hayattan nasıl zevk alınır tavsiye verin
|
2019 gelecek
|
Mezun olmak için 3 kredi fazlam var napmaliyim
|
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 258
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.801 (Bu ay: 63)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 435 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar