Arkadaşlar benim amcam Avustralya vatandaşı orada ikamet ediyor.Ben eem muhendisiyim. Catpat ingilizcem var nasil gidebilirim. Yol gösterebilecek var mi? |
Avustralya ya nasil giderim? Tecrübeli arkadaşlar içeri.
-
-
Yeni mezunsan mühendis vizesiyle gidebilirsin. Okulunun müdek yada abetli olması gerekiyor. -
Bu vize başvurudan sonra 2 yıl içerisinde çıkıyor Türklere. Yani artık hayal :D
-
Doğrudur hocam. Şu anki hükümetin göçmen karşıtı olduğunu duymuştum. -
Senin amcanın prosedürü biliyor olması gerekmiyormu -
amcana süle evlenecek bir australia vatandaşı bulsun
başkaca yolu yok
zamanında gız guzenden rica ettim
ben haneme dul yazdırmam dedi
gidip sydney de sivaslı ile evlendi
-
Sivaslılar heryerde 😂
-
Amcan oranın vatandasıysa bunu nasıl yapacagını sana solese ya cunku benım bıldıgım bı sıstem var ama 6 aydı en son suan bılmıyorum durum ne ama 6 ayda bır yapılan bır sınav var o sınava gırerek gocmen vızesı almaya calısıyosun bu vızeyı alana kadarda bu surede her ıste calısamıyosun.Gocmen vızesı alıp ıstedıgın ıste calısabılıyosun ama o zor bı sınav var onu gecmen gerekıyo ama oranın vatandası bırı vasıtasıyla avantajın ne olur onu ogrenmenın en kolay yolu amcan banada babamın arkadası tarafından teklıf geldı bu konuda ama bu ısler bıraz cesaret ve dil işi ama hayatın kurtulur ben sana dıyım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdas9292 -- 8 Kasım 2020; 18:19:59 > -
Amcan nasıl girdiyse öyle gir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X