VPN BAĞLANTI SORUNU
Home office çalışmaya başladım Remote desktop a VPN ile bağlanmak zorundayım fakat vpn i açınca ne Remote desktop a ne de Google a bağlanamıyorum.Telefonumun İnternetini kullandığımda bu problem olmuyor fakat Evin İnternetini yani Dsmart İnterneti kullandığımda bu problemi yaşıyorum.2 saat boyunca 15 farklı müşteri temsilcisiyle konuştum ama bir çözüm bulamadılar.
Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
Yapan varmı beyler? Büyük telekomünikasyon firmalarında bu pozisyonda çalışmak için ne seviyede olması lazım İngilizcemizin?
İngilizce hakkında
Merhabalar.Şu an İngilizce seviyem a2 tabi bu temel bilgiler ve gramer açısından böyle.
Aklımda 3 iş var
-Kabin memurluğu
-İngilizce müşteri temsilciliği
-Dış ticaret firmasında çalışmak (Mezun olduğum bölüm)
Bu işleri yapabilecek seviyeye gelmek istiyorum.
Hali hazırda bir iş yerinde çalışıyorum ve bu yüzden günde 2-3 saat vakit ayırabilirim anca 2 senede bu seviyeye evde gelebilirmiyim?
İzmirde pek iyi İngilizce kursu yok daha önce gittim biliyorum o yüzden evde her türlü kaynaktan çalışmak daha iyi benim için.
|
Merhabalar arkadaşlar boy 174 kilo 75 ve yağlıyım şuan hala göbek ve kalça var en azından vücut sıkılaşsın diye gerekli dumbel setini ve bench sehpasını aldım evde 3-4 gün antrenman yapıcam.
Fakat fazla kalori almak istemiyorum bundan dolayı makroları hesapladım ve günde
1700 kalori (totalde)
130 gram protein
140 gram karbonidrat
Ve 65 gram yağa denk geliyor yaptığım program bu şekilde yağ yakabilirim diye düşünüyorum fakat bu kalori kas yapmak için az mı gelir? Daha fazla alırsam bu sefer de yağlanıcam maalesef.
Yapacağım program Full body olucak ve 1 gün yapıp bir gün dinlenicem her gün 1 saat yürüyüş yapıcam.
Sizce bu kalori yeterlimi?
|
Muhabbet kuşum öldü.
|
|
|
KAT İMARI DURUMU
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 428
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 18.587 (Bu ay: 274)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 396 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic