Bildirim
En gec ne zaman askere gidebilirim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
31 aralık 2022ye kadar vaktiniz var. Şubat 2023 celbine tabii olacaksanız 1 eylül - 30 kasım arası işlemlerinizi tamamlarsınız. Aşağıdaki linkten celp duyurularını takip edersiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Simdi benim yoklamamla sağlık muayenem var. Bu sebeple hizmet tercihi yapmassam otomatik bir yere gomderilir miyim acaba temmusdan sonraki celplerden birine?
Yani benim tecilimin bitis tarihi kasim celbine basvuru tarihine tekabül ediyor. Tercihte bulunmazsam yoklamam vr saglik muayenem oldugu icin otomatik kasimda askere gonderilir miyim
aralıkta yoklama yaptım seçimlerde aralık 2022 bile vardı
1 sene sonra bile gitme ihtimalin var celp tarihlerini sıralaman lazım
-
Ben kasım 2020 de tecili bozdurup muayene vs tüm işlemleri yaptım nisan 2021 de yerim açıklandı ve haziran 16 2021 de birliğe teslim oldum dönelide 3 hafta oldu bitirdim ve kurtuldum.
-
A-f-h isimli arkadaşın bahsettiği gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X