Şimdi Ara

Aselsan, Tai gibi yerde çalışmak için ODTÜ, İTÜ mezunu olmak şart mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
2
Favori
19.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, Kocaeli Üniversitesi mekatronik mühendisliğinden mezun olacağım fakat not ortalamam en fazla 2.5, 2.6 olacaktır... İngilizcem var, iş tecrübem yok.
    Aselsan, Tai, Roketsan gibi yerlerde çalışmak için Odtü İtü mezunu olmak şart mı? yoksa yüksek lisansı oralarda yaparsam benim de şansım olur mu, yoksa ben lisanstan zaten kaybettim mi?? Lütfen bilgilerinize ihtiyacım var.

• Hayır okudugun bölümün ilk 10 üniversiteye girmesi gerekiyo bu ilk şart diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kocaeli ilk 10 da var mıdır ki? sanmıyorum
  • Hayır.erciyes mezunu olupta girenler var benim tanıdığım.

• İstersen Nişantaşı üni mezunu ol eğer parlak bir CV ve profile sahipsen girersin.

• torpilin varsa belki. ama girsende zorlanırsın orda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • usta bu haberden bir şey anlamadım...
  • Hayır. Kesin bilgi
  • okul not ortalaması mı çok iyiydi? sanırım 3.0 üstü istiyorlarmış...ama benim öyle değil
  • Kardes bu sirketler direk universiteye ve ortalamaya bakarlar. Yani bir ODTÜ'lü ile yarismak icin kendini cok gelistirmen lazim cunku ODTÜ'nun ismini cok onemsiyor bu sirketler. Giremezsin demiyorum ama kendini belli etmen lazim. Bir ara internet sitelerinde universite adi bile veriyorlardi sadece bunlari aliyoruz diye. Yuksek lisansini iyi bir yerde yaparsan isi kapma ihtimalin artar tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamGod -- 24 Mayıs 2015; 14:45:04 >
  • Hayvanat bahçesinde geçmişinizin olması gerekiyor ve tabi torpil olmazsa olmaz. Kesin bilgi.
  • Giremessin diye biliyorum

• ama not ortalamam 3.0 yok...onlar 3 ve üstünü kabul ediyorlarmış...bunun için tekrar bir lisans mı okumalıyım sizce? yoksa odtü itü de yüksek lisans yapmaya çalışsam daha mı mantıklı olur?
  • ASELSANA GİRMEMEN DAHA MANTIKLI OLUR XD
  • APOTHEON kullanıcısına yanıt
    ama not ortalamam 3.0 yok...onlar 3 ve üstünü kabul ediyorlarmış...bunun için tekrar bir lisans mı okumalıyım sizce? yoksa odtü itü de yüksek lisans yapmaya çalışsam daha mı mantıklı olur?
  • Bu devirde anca torpilin varsa bir yerlere gelebiliyorsun yoksa işin yaş..
    Aselsan vs. gibi yerler için + olarak süper bir akademik kariyer şartı var tabi ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feather -- 24 Mayıs 2015; 14:50:28 >
  • affiliation kullanıcısına yanıt
    ölüm ölüm dediğin nedir ki :D
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    hiç okudun mu o adam kim. ve kim onu hayvanat bahçesi müdürü yapmış. sadece haberde yazanlarla hareket edin siz

• quote:

Orijinalden alıntı: hereiam

ama not ortalamam 3.0 yok...onlar 3 ve üstünü kabul ediyorlarmış...bunun için tekrar bir lisans mı okumalıyım sizce? yoksa odtü itü de yüksek lisans yapmaya çalışsam daha mı mantıklı olur?

Tekrar lisans işi yaş bence dediğin gibi yüksek lisansı düşün. Başka yerlerde işe girip tecrübe etkenini de kuvvetlendirebilirsin.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.