Sigortamnetten kasko yaptırdığınızda kaza işleri vs nasıl oluyor?

-
-
Hangi sigorta dan aldıysanız oraya başvuru yapıyorsunuz. Sigortamnet onlar acente yani bakkal gibi düşünün. Firmanın kendi internet sitesi veya müşteri hizmetlerinden yardım alabilirsiniz. Gerçi bir de süreç e devletten işliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer öyleyse, bir acentenin desteği olmadan direkt şirketle görüşmek durumunda kalmak kötüymüş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
acenteyi arar gibi sigortam.neti arayabilirsiniz tabii ki. ne seviyede yardimci olurlar o ayri konu. ben her zaman yillardir tanidigim acenteyi tercih ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 27 Aralık 2024; 2:15:32 > -
Siz A bayisinden araç aldığınızda, servis hasar gibi işlemler için sadece A bayisine mi gidiyorsunuz? Acenteler aracıdır, poliçeyi bir okursanız hasar durumunda aramanız gereken numara sigorta firmasıdır, yolda kalıp çekici isteyeceğinizde arayacağınız numara sigorta firmasının numarasıdır.
aynen öyle ne anlatıyor bunlar anlamadım :)
-
Aracı anlaşmalı servise bırakırsınız ve kimseyle muhattap olmazsınız. Servis hangi firmadan kaskonuz varsa orayla muhattap olur. Acentenin hiçbir önemi yoktur.
Edirnedeki aracınızı Karsta bir acenteden de kasko yaptırabilirsiniz.
-
biz her işte birinin aracı olmasını severiz.
kendimiz yerine parasını verip bunları bir başkasının yapması daha kolayımıza geliyor.
-
siz hic sigortadan kaza harici bir talepte bulundunuz mu? mesela bende yaptigim kaza ile ilgili elimde duzgun evrak yoktu, karsi taraf sigorta bilgilerini bile yanlis yazmis tutanaga. yani deger kaybi icin nereye basvuracagimi bile bilmiyordum. acenteme soyledim, 5 dk gecmeden kaza ile ilgili tum evraklari gonderdi. ayni durumda sigortayi arasam yine cozulurdu belki ama bu kadar kolay olacagini dusunmuyorum.
iyi bir acente her zaman onemlidir. sizin sigorta firmasina yaptiramayaginiz bir cok seyi o yaptirabilir.
-
Bahsettiğiniz örnekte baştan hata var. Karşı tarafın geçerli sigorta poliçesinin örneği de evraklar arasında elinizde olmalıydı zaten. Tutanakta yanlış olabilir okunmuyor olabilir ufacık ufacık yer yapmışlar.
Yolda lastiğim patladı, bijon anahtarı çıkmadı arabadan, çekici istedim en basitinden. Bir kere de yetkili servis 120.000’de değiştirmesi gereken v kayışını değiştirmemiş, 140.000’de kayış koptu, akü şarj etmiyor. Ustam gelirsin öyle dese de ben riske atmadım çekici istedim, çekici ile çektirdim.
Gece yarısı sigortacıyı aramak mı yol yardım hattını aramak mı?
kaza yapinca da adami aramiyorum zaten ama ihtiyac oldugunda ariyorum cozuyor. hatali olup olmamam onemli degil, ikame araba gecikiyor mesela musteri hizmetleri rentacarla hallet diyor, acente cozuyor. evi su basiyor eksper dusuk yaziyor acente cozuyor vs.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X