Şimdi Ara

Kasko Ya Da Sigorta Bunu Karşılar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben Cizre 'de öğretmenlil yapıyorum. Geçen cumartesi günü, daha 20 gün sonra doğması beklenilen kızımız bize süpriz yaptı ve doğdu. Ben de o heyacanla sabah yola çıktım Antep 'e doğru geliyordum. Daha 40 km kadar gittim ki hararet ışığı yandı. Hemen bir petrole cektık, motoru soguttuk baya da bir su ekledık ve yola cıktık. Hararet ısıgı sonmustu (aracım accent era team abs 2008 model, bu modellerde hararet gostergesı yoktur sadece mavı ve kırmızı ısık yanıyor motor soguk ya da sıcak dıye.) Neyse yıne yola devam ettık ama 2500 - 3000 devır arasında kullandık yanı asırı hız da yokturdu. 60 km kadar gıttık kı tekrar kırmızı ısık yandı. Fakat yol yapımından dolayı aracı kenara cekemedık. Bır kac km bu sekılde gıtmek zorunda kaldık. SOnra ılk fırsaatta bır yer bulduk. Ayagımı gazdan ceker cekmez arac stop ettı ve fren falan calısmadı el frenı ıle zor durdum. Sonra kaputu acınca dumanlar falan cıktı. Ondan sonra ne kadar sogutup su koyduysak calısmadı arac. Mardin servisini arayıp bilgi aldım, kasko şirketinden çekici istedim ve aracı Mardin servise bıraktım. Dün servisi aradım, contalar ve sübaplar gitmiş, üst kapağı da reglefiye yolladık ordan gelecek cevaba göre size dönüş yapacağız ama en iyi ihtimalle 1500 liranız giderdediler. Sormak istediğim şu ki sigorta ya da kasko bu hasarı karşılamaz mı? Ya da ne gibi yollar önerirsiniz. Tam da doğum üzeri masraf oldu bu yüzden çok zorlanacağım. Bir yol göserin dostlar.

• Ayrıca, bu gün aldığım habere göre aşağıdaki parçalar değişecekmiş;
    Silindir kapağı yüzde 46 eğikmiş, bu nedenle silindir kapağı değişecekmiş
    conta yanmış, bu yüzden conta takımı değişecekmiş
    emme subablar
    emme egzos subablar
    tek yönlü valf
    buji kablosu
    motor yağı
    yağ filtresi
    antifiriz

Daha motorun içini de kesin olarak bilemiyorlarmış. Durum buymuş ve bu haldeyken masraf olarak 3.850 Tl dediler. Ne diyorsunuz bu duruma?
  • allah anali babalı büyütmek nasip etsin eğer klozu varsa karşılar yoksa karşılamaz kaza ayrı bu olay ayrı
    şimdi harereti neden yaptı onu araştırın eğer garanti kapsamından bir parçanın hatasından dolayı ise hyundai yi mahkemeye vererek paranızı tahsil edebilirsiniz ama zaman ve emek ister belge istemeyi unutmayın ve arzali dedikleri parçayı mutlaka servisten alın bol bol resim cekin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah Razı olsun. Klozlar içerisinde bunu barındırmıyor. Normalde son bir aydır hic suyuna falan bakmadım ama zaten sehırıcınde kullandım ve son bır aydır 250 km yaptım ancak. Onun dısında hıc bır sorun yok. Yola cıkarken de heyacandan hıc bakmadım suyuna falan. Bir kaç sanayi ustasıyla gorustum. Kesinlikle yaptırma dediler. Daha motorun içini görmeden bu fiyatı veriyorlarsa açtıktan sonra ne kadar verirler allah bilir dedi. Bilmiyorum kararsz ve çaresiz kaldım dostlar.
  • Ne yazık ki kasko bunu karşılamaz. Keşke bu başınıza gelmeseydi ama hararet ışığını gördüğünüz anda durmanız gerektiğini de acı bir tecrübeyle öğrenmiş oldunuz.

Ayrıca bebeğinize de Allah analı babalı sağlıklı büyümeyi nasip etsin
  • aracın garanti altında ise bu işten hyundai sorumludur 5 yıl garanti vermiş sen sorunun nerden kaynaklandığını ogren ve garantiyi sor

• hyundai de 5yıl garanti yok mu?

garantiden halletsinler bence. beyinde belki hata kodu filan vardır. dışarıda okutup sildirmeden servise çekin. biraz dişinizi gösterin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bebeğe hayırlı, size de büyük geçmiş olsun.
    Aracın garantisi mevcutken ve herhangi bir kullanıcı hatası ortada yokken anlamadığım neden servis sizden ücret istiyor?
    Söylediğiniz miktarlar oldukça yüksek. Zaten 2013 de garantisi bitiyor aracın. En kötü ihtimalle sanayide yaptırın. Ama ilk iş olarak servise yüklenin. Allah kolaylık versin.
  • servis bakımlı ise garantiden yapılmalı ama hyundai 5 yıl garantininb suyunu çıkarıyor arkasını bırakmayın bu araba garantili değilmi ne parası kullanıcı hatası mı çıkartacaklar o arabayı? o zaman ne diye 5 yıl garanti diye yazıyorsun da satıyorsun.

Allah analı babalı büyütsün bebişinizi Vatana millete hayırlı bir birey olsun inşallah.
  • Bebek için hepinize teşekkür ederim, herkesten Allah razı olsun. Aracın 5 yıl garantisi varmış, doğruymuş fakat ben aracı 3 ay kadar önce aldım, çocuk doğarsa lazım olur diye, fakat benden önceki sahibi atiker taktırmış araca, ayrıca km de 109 de yani bu iki durumdan dolayı garantiden düşüyormuş araç.
  • O zaman işler değişir bilmediğin bir yerde aracı yaptırmanı tavsiye etmem servis en iyi yer gecen babam 2000 model accenti servise Verdi 1400 TL odedi disarda yaptirsa 1200 tl tutardı yok parça al yok parça uymadı derdi olmaz garantili ve bir mahkemelik durumda bir nevi sigorta gerçi ben de hyundai sahibiyim vede servisten dolayı mahkemeligim oda ayrı bir konu bir daha kapimin önünde hyundai olmaz

• Valla aracı kamyonetle Mardin 'den Antep 'e getirticem yarın. Sanayi bana üçte bir fiyat verdi. Bakalım hayırlısı ne gösterecek.
  • Geçmiş olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 26 Ocak 2013; 17:46:38 >
  • Öncelikle çok Geçmiş olsun. Bu durumun kasko ile bir bağlantısı olmadığından. Herhangi bir hasar karşılama mümkün değildir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.