Şimdi Ara

İstanbul Park'ta kaza yapsam kasko karşılar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

26 veya 27 Kasım da İstanbul Park'ta pist günlerine katılacağım kısmetse.Kendi arabamla gideceğim için aklıma bi soru takıldı kaydı tamamlamadan önce.

Şimdi pistte arabayla kaza yapsam veya ben gidip birisine vursam veya birisi gelip bana vursa kaskolar bu tarz pistte oluşan hasarları kapsamına alıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Karşılamıyor diye biliyorum.

• Istanbul park sigortalasin aracinizi

• öncelikle aracın ne? standart binek bir aracın anası ağlıyor pistte gazlayınca haberin olsun, özellikle uğraştığın güçlendirdiğin bir aracını test etmek amaçlı değil günlük aracını denemek için giriyorsan hiç yapma

pistte yaşanan kazalarda aracın kendi kasko ve sigortası işlemiyor, ayrıca girişte imzalatılan taahhütname ile piste verilecek zararlarda kazayı yapana yükleniyor, özel olarak uğraştığın bir iş değilse modifiye işi ya da bundan para kazanmıyorsan, hiç akla mantığa uygun bir iş değil piste aracını sokmak
  • KaSaTuRa. kullanıcısına yanıt
    Aracım F30 320i.Ya amacım hani öyle dipgaz basiyim,virajlarda limitleri zorliyim değil.Süre zaten 20 dakika.Amacım sadece o havayı arabamla solumak.

Geçenlerde bi video izledim.Adamın teki Station Megane'la gelmiş mesela.Öyle görmemiş gibi basmak değil amacım,sadece o havayı solumak.

• quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

Karşılamıyor diye biliyorum.

Bana da karşılamaz gibi geliyor.

• kartalus kullanıcısına yanıt
    gitme cidden insanin ici aciyor heyecan falan filan hikaye gram heyecan olumuyor tek heyecan kasko karsilarmi karsilamaz mi dusuncesi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Aracım F30 320i.Ya amacım hani öyle dipgaz basiyim,virajlarda limitleri zorliyim değil.Süre zaten 20 dakika.Amacım sadece o havayı arabamla solumak.

Geçenlerde bi video izledim.Adamın teki Station Megane'la gelmiş mesela.Öyle görmemiş gibi basmak değil amacım,sadece o havayı solumak.

normal bir kullanımda sıkıntı olmaz
  • KaSaTuRa. kullanıcısına yanıt
    Lastikler hele anasi agliyor
    Sahsen pist tabi zevki ayridirda
    Altimizdaki arabalar belli
    Orada bos bos gazlayip 20 25dk okadar para dokcene
    Gece akfirata inerim daha iyi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4153B7648 -- 21 Eylül 2016; 13:38:27 >
  • hayatta kalırmıyım diye sormuyoda

• trafiğe kapalı alan olduğu için karşılamıyo, ama özel bir poliçe sahibi isen karşılar.
  • hocam eğer giderseniz deneyimlerinizi konuya yazarsanız sevinirim bu arada dikkatli olun ve çizgi kasmaya çalışın bol bol son olarak lastiklere dikkat muhtemelen bitme seviyesine geleceklerdir
  • Bence hiç mantıklı değil, orada 25dk'da en az 1500TL masrafın olacak 4 lastik te bitiyor dedi herkes.
    Pistin asfaltı normal yollardaki asfaltlar gibi değilmiş galiba konusu vardı.
    Bitik lastikle gitsen aracın kontrolünü kaybedersin, yeni lastikle gitsen lastiklerin heder olur bence hiç ama hiç mantıklı iş değil
  • Lastik neden bitiyor anlamadım?

• quote:

Orijinalden alıntı: ozbayram

Lastik neden bitiyor anlamadım?

Pistin asfaltı biraz daha farklı diye biliyorum ayrıca Pistte amaç süre kasmak olduğundan veya kendini ve arabanı test etmek olduğundan hızlanıp yavaşlayacaksınız bunu sürekli yapacağınızdan lastik daha fazla aşınır . Hatta 1-2 seansta lastiğin fotoğrafları vardı bazı forumlarda.

İstanbul Park akademilerine katıldığımda bir şey imzalatıyorlardı ve kurallara uyduğun zaman kaza yaparsan kasko karşılıyordu .

Ancak Track DAy lerde nasıl oluyor bilmiyorum yurt dışında kaskona bir şey ekleyip bunu karşılatabiliyorsun ama Türkiye de yoktur .
  • Karşı lamiyor biliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • az inmedik

• Giderseniz deneyimlerinizi paylaşmanızı bekliyorum.
  • Trafikte başlayana küfür edemiyorsunuz, piste gitmek isteyen adama gitme diyorsunuz, bu nasıl iş.
    Not: kasko karşılamaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gidersem seve seve yazarım hocam tabiki ama bu lastik işi gözümü korkuttu.Araba daha 33 binde.Lastik değişimine çok var,erkenden yemeyelim lastikleri.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.