Şimdi Ara

Brava aracımda motor soğukken fan çalışıyor..Araç hiç çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb..Arkadaşlar..Geçen hafta aracımla seyir halindeyken birkaç tekleme oldu ve ardından yavaşladığımda stop etti o günden beri çalıştıramadık..Kontağı çevirince marş basmadan radyatör fanı çalışıyor ve panelde benzin pompası işareti sönmüyor..Araç marş basıyor ama ne tüpte nede benzinde çalışmıyor..Elektrikçi geldi baktı.Bobinlere hiç elektrik gelmiyor dedi.Başka birisi geldi baktı.Benzin pompasının sesini dinledi ses gelmiyor dedi..Sanırım benzin pompasına da elektrik gelmiyor...Daha önce böyle fan çalışması falan başınıza geleniniz var mı?Motor soğukken bile fan çalışıyor..Sonra susuyor..
    Aracım 2000 model brava sx.Üzerindeki tüp atiker sıralı sistem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zipkin53 -- 3 Eylül 2009; 1:59:36 >

• SELAM ARKADAŞIM BİRYERDE KABLOLAR KISA DEVRE YAPMIŞ OLABİLİR YADA ISINIP BİRBİRİNE YAPIŞMIŞ OLABİLİR EĞER SİGORTAYI ATTIRAMADIYSA ÇOK BAŞIMIZA GELDİ BU

Brava aracımda motor soğukken fan çalışıyor..Araç hiç çalışmıyor

•  Brava aracımda motor soğukken fan çalışıyor..Araç hiç çalışmıyor
  • Beyler teşekkürler sigortadan kaynaklanan bir durummuş..Ama üzerinden bir gün geçti şimdide panelde anahtar resimi sönmüyor ve araba çalışmıyor..Yedek anahtarı denedim yine aynı..
  • evet bende bunu diyecektim, babamda da brava var, bu tur bi problemle karsilasmadik, o yuzden kronik olmasi mumkun deil araç ithal ise tabi ;) sonutça sigorta problemi buyuk bisey degildir. Geçmis olsun diyelim
  • Biraz önce sigortalara göz attım..Sorun yok görünüyor..Akü kutup başını söktüm yarın tekrar deneyeceğim..Belki immobilizer beyni falan sıfırlamam gerekebilir..Bu immobilizer ın sigortasını yerini biliyor musunuz?Bunlara yazılım falan yükleniyor mu?
  • immobilizer de hata olmus olsa sanirim ekranda hata verirdi :/ birde fan musurunu kontrol etseydiniz.
  • zaten araç hata kodu veriyor anahtar resimi var..
  • Anahtar ve immobilizer hatasidir, eger motor sicaksa (fan açma sicaklik degeri ve ustunde) kontagi açtiginiz anda brava marka araçlarda fan direk çalisir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.