Şimdi Ara

Quick Kasko Sigorta düşünenler mutlaka okusun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
11.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konu çözüme kavuştu sayılır. buradan takip edin lütfen.https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/131133467

15 yıldır anadolu axa vesaire gibi şirketlerden sigorta yaptırıyorum ve hiç sorun yaşamadım. 300 liralık hasarda oldu 15-20 bin liralık hasarda oldu.

Sigortacının yönlendirmesi ile quick sigortadan kasko yaptırdım. Daha sonrasında farklı tarihlerde 3 küçük hasar oldu. ve hepsini tek seferde yaptırayım bitsin diye 3 ayrı beyan verdim. Bu tarihe kadarda ne bildirim yaptım nede kaza fotoğrafı çektim nede polisi aradım. Çünkü bugüne kadar hiç sorun olmadı.

3 dosya açtırdıktan 1 ay sonra sigorta şirketi dosyayı araştırmak için araştırma şirketi elemanı yollamış. Elemanlar geldi ve inceleme yaptı, sonuç olarak hiçbir delil yok bunlar red olur dedi. Delil olarak kaza anında kaskoyu aramam, polis çağırıp tutanak tutturmam ve fotoğraf çektirmem isteniyormuş. Gerçi onlar bile olsa yine nafile olacağına eminim çünkü bu firmanın samimi olduğunu düşünmüyorum. Fotoğraflı delil yok ama 2 kazaya ait çarptığım yerlerde aracın boyası hatta birinde aracın parçaları bile duruyordu, gelen arkadaşlar buraları inceledi fotoğrafladı ama buna rağmen yinede red olur dediler. Aracın hasarlarıyla bunlar yüzde yüz uyuşuyor. Burada araştırma şirketinin raporu esas ve şirkette diyor ki kazaları yaptığının ispatı yok, aracı senmi kullanıyordun ispatın yok vesaire vesaire.

Yani demem o ki bu şirket aleyhinize kullanabileceği bir şey varsa kullanır arkadaşlar. Diyecekleri resim niye çekmedim bizi niye aramadın, sürücü senmiydin nereden bilelim falan filan.

Kesinlikle büyük şirketlere gidin, onlarda da muhakkak sorun olur ama bu kadar olmaz. Ne demek resim yok bizi aramadım diye hasar ödememek. Böyle birşey olabilir mi, acelem vardı uğraşmadım kardeşim, taklamı attık nedir yani, tamponun kenarını vurduk gittik, inip onunlamı uğraşalım. Sözleşmede zaten yazmıyor böyle bir şey.

Park halinde aracıma sürtmüşler bunun için polis çağıracaktın diyorlar kesinlikle ödenmez diyorlar. Diyorumki arkadaşın aracı park halinde sol yanı kople silip süpürdüler, bir fotoğraf bir tutanak olmadan anadolu kasko yaptı aracı. Benimde 15 yılda böyle şeyler defalarca oldu hiçbir sorun çıkmadı. İspat et diyor, nasıl ispat edeyim ? Bunun adı bin dereden su getirmektir. Aracımın kazasız fotoğrafları da var, deseki önce kaza yaptım sonra kasko yaptım ona ispatımız var. Kaza dediğin zaten ufacık sürtme çarpmalar. Ama düştüğüm durum bu.

asla ve asla tavsiye etmiyorum QUICK SİGORTA ya bulaşıp başınıza bela almayın.

Quick Kasko Sigorta Nasıl

Quick Kasko Sigorta yaptıran varmı

Quick Kasko Sigorta ödüyormu

Quick Kasko Sigorta hasar dosyası

Quick Kasko Sigorta hasar ödemesi

Quick Kasko Sigorta eksper sonucu

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/131133467

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenofx -- 30 Ocak 2018; 18:45:46 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Quick Kasko Sigortası: Düşünenler Mutlaka Okusun

Quick Kasko Sigortası, araç sahiplerine kaza, hırsızlık ve doğal afetler gibi risklere karşı koruma sağlayan bir sigorta ürünüdür. Kasko sigortası yaptırmayı düşünüyorsanız, Quick Sigorta'nın sunduğu seçenekleri değerlendirmenizde fayda var.

Quick Sigorta Güvenilir mi?

Quick Sigorta, 2013 yılında kurulan ve Türkiye Sigorta Birliği'ne üye olan bir sigorta şirketidir. Şirket, Mali Güç Değerlendirmesi (FGD) raporlarına göre finansal olarak istikrarlı olduğu değerlendirilmektedir.

Quick Sigorta Yorumları ve Şikayetleri

Quick Sigorta hakkında yapılan yorumlar ve şikayetler genellikle olumludur. Müşteriler, şirketin hızlı işlem yapması, uygun fiyatlı olması ve güler yüzlü hizmet vermesi gibi yönlerini takdir etmektedirler. Ancak, her sigorta şirketinde olduğu gibi Quick Sigorta hakkında da bazı şikayetler bulunmaktadır. Bu şikayetler genellikle hasar ödemesinde gecikmeler veya düşük tazminat tutarları ile ilgili olmaktadır.

Quick Sigorta İyi mi?

Quick Sigorta, uygun fiyatlı kasko sigortası seçenekleri sunan güvenilir bir sigorta şirketidir. Şirketin olumlu müşteri yorumları ve sağlam mali durumu, onu kasko sigortası için dikkate alınması gereken bir seçenek haline getirmektedir. Ancak, herhangi bir sigorta poliçesi satın almadan önce kapsamı, koşulları ve primleri dikkatlice incelemeniz önemlidir.

Quick Sigorta Battı mı?

Quick Sigorta, 2013 yılından beri faaliyet gösteren ve mali açıdan istikrarlı bir sigorta şirketidir. Şirketin battığına dair herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Quick Sigorta hakkında daha fazla bilgi edinmek ve yorumları okumak için şirketin resmi web sitesini ziyaret edebilir veya bağımsız sigorta karşılaştırma platformlarını kullanabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Benim aracin sigorta Quick, kasko Sompo Japan. Bir kaza olursa hata benden kaynaklanirsa karsi tarafin vay haline desene. Insallah kazasiz, belasiz atlatirim su seneyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özellikle trafikle ilgili şikayetler okudum bu şirketten. araştırma şirketide güzel oyun oynadı galiba bana. 2 dosyadan feragat et dedi. dilekçe aldı. hepsine red gelir falan dedi sonra. şimdi feragatımı geri çekeceğim. tahkim komisyonu varmış ona giderim. benim tek eksiğim fotoğraf çekmemem. gerek görmedim bunun için. beyan yeterli oldu bugüne kadar. 3 hasar toplam 10 bin lira tutmuyor. hasar başı 3 ila 3.5 gibi bir rakam sayılır. bunları bile ödemiyor hesap edin yani. zaten köşelerden vurduk hafiften. ama direk far stop tampon köşede ne varsa gidiyor. dolayısıyla hasar küçükte olsa parçalardan fiyat yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenofx -- 27 Ocak 2018; 21:54:50 >
  • xenofx X kullanıcısına yanıt
    Nasil bir hasar olursa olsun fotograf cekmekte fayda var. Sonrasinda da bildirmek gerek ne olur ne olmaz diye. Gecmis olsun sonucta aracinizda cok buyuk bir sıkıntı yok anladigim kadariyla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

Nasil bir hasar olursa olsun fotograf cekmekte fayda var. Sonrasinda da bildirmek gerek ne olur ne olmaz diye. Gecmis olsun sonucta aracinizda cok buyuk bir sıkıntı yok anladigim kadariyla.

hayır araçta bir sıkıntı yok. ama farlar kırık. stopun biri kırık. çalışıyorlar sadece kırıldı çok ufak. muayeneden geçse zaten yaptırmayacağım.
  • Geçmiş olsun ,

Boşun forumda yıllardır küçük firmalardan uzak durun demiyorum. Çünkü küçük firmalar yasal haklarını sonuna kadar kullanıp sizin tutanak ve benzer görselleriniz yoksa rahatça reddebiliyorlar bu tür hasarları. Büyük firmalar ise yenileme müşterisi olduğunuz için bile sorun etmeden onarım yolunu izliyorlar.

Bu tip durumlarda acentenin çok sözü geçiyor. Acenteniz sizin yerinize gereken takibi yapıp onarım yaptırtmayı deneyebilir , maalesef sizin de hatanız bir resim olmaması olmuş hocam. Yine yapılacağını zanettmiyorum ama böyle durumlarda en azından bir resim çekmek bile bir çok şeyi değiştirebiliyor.

Quick sigorta geleceği belirsiz bir firma. Mesela ben bir kaç tane trafik sigortası düzenledim kendilerinden , eğer ödemezlerse bizzat ben öderim ödenmeyen tutarı. Acente bir firmadan poliçe kesiyorsa ya arkasında durmak zorunda ya da size riskleri saymakla yükümlü.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenofx -- 30 Ocak 2018; 18:39:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacewolf

Geçmiş olsun ,

Boşun forumda yıllardır küçük firmalardan uzak durun demiyorum. Çünkü küçük firmalar yasal haklarını sonuna kadar kullanıp sizin tutanak ve benzer görselleriniz yoksa rahatça reddebiliyorlar bu tür hasarları. Büyük firmalar ise yenileme müşterisi olduğunuz için bile sorun etmeden onarım yolunu izliyorlar.

Bu tip durumlarda acentenin çok sözü geçiyor. Acenteniz sizin yerinize gereken takibi yapıp onarım yaptırtmayı deneyebilir , maalesef sizin de hatanız bir resim olmaması olmuş hocam. Yine yapılacağını zanettmiyorum ama böyle durumlarda en azından bir resim çekmek bile bir çok şeyi değiştirebiliyor.

Quick sigorta geleceği belirsiz bir firma. Mesela ben bir kaç tane trafik sigortası düzenledim kendilerinden , eğer ödemezlerse bizzat ben öderim ödenmeyen tutarı. Acente bir firmadan poliçe kesiyorsa ya arkasında durmak zorunda ya da size riskleri saymakla yükümlü.

Kardeşim bu mesajın bana biraz reklam kokan hareket gibi geldi kusura bakma
    Herkes istediği yorumu yapmakta tabi ki özgür ama insanları yanlış yönlendirmek kimseye yakışmaz çünkü kul hakkı diye bir şey var.
    Ben de bu adamlardan sigorta yaptırdım. Motosikletim için trafik sigortası arıyorken o kadar firma gezdim bir tanesi bile sigorta yapmadı hepsi bir köşeye kaçtı. Biz motosikletçileri sadece quick sigorta sahiplendi. sigortamı anında yaptılar kaza anında da aradım ve en ufak sorun yaşamadım.
    Eşime dostuma arkadaşıma gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum çünkü Türk şirketi olduğu için gurur duyuyorum.
    Konuyu açan arkadaş ne yaşamıştır bilemem ama ben kaza yaptığımda fotoğrafımı çeker tutanağımı tutarım.BUnlar zaten yapılması şart olan şeyler değil mi?
    Kaza yaptım diyeceğim, fotoğraf yok, kanıt yok, tutanak yok. Milyonluk bir arabaya çarp bakalım hangi acente cebinden karşılıyor

• Nihayet Quick Sigorta ile sağlıklı bir görüşme yapabildim. Ahmet Y. bey ile görüştük, onarımların yapılacağını söyledi. Benim buradaki hatalarım hasarlar oluşur oluşmaz bildirim yapmamış olmam, fotoğraf çekmemem. Zaten bunları niye yapmadığımı yukarıda açıkladım. Bundan sonra ne olursa olsun buna dikkat edeceğim. Birde muhakkak kasko yaparken aracınızın 4 köşeden fotolarını kasko yaptığınız acenteye şirkete mail yoluyla whatsapp vs yoluyla gönderin tam kanıt olur. Benim elimde sadece önden çekilmiş fotosu vardı kasko yaptığım güne ait fakat istemedikleri için göndermemiştim. Daha önce 98 model bir aracımı kaskolatmıştım 4 yönden fotoları istemişlerdi anadolu sigortada.

En nihayet Ahmet bey her halükarda yardımcı olacaklarını söyledi. Birincisi iletişimsizlik sebebiyle problem bu noktaya geldi, fakat en önemlisi maalesef insanların özellikle de kaza tespit tutanakları ile sigorta şirketlerini dolandırmasın dan kaynaklı bir durum. 2005 model aracım ilk defa benim tarafımdan sigortalanmış, resimlerin olmaması bildirim olmaması gibi hususlar sebebiyle şüpheler oluşmuş ve bu durum yaşanmış, bunu da öğrenmiş olduk.

Bir kez daha göründü ki iletişim her şeyden önce geliyor. 15-20 gündür şu konuşmayı yapabilmek için kıvranıyordum da kimseye ulaşamıyordum.

Aracı bugün itibari ile Ahmet beyin belirttiği homer servisine bıraktım. Daha önce yetkili serviste idi çünkü normal servisin parçaları temin etmesi zor olur diye düşünmüştüm. Şu an anlaşmalı homer serviste umarım sorunsuz şekilde onarımı yapılacak.

Yerli sermaye olması sebebiyle tercih ettiğimiz firma umuyorum ki bizi pişman etmeyecek. Son durumu yine bu konudan bildireceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenofx -- 30 Ocak 2018; 18:43:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: muratsafa88

quote:

Orijinalden alıntı: spacewolf

Geçmiş olsun ,

Kardeşim bu mesajın bana biraz reklam kokan hareket gibi geldi kusura bakma
    Herkes istediği yorumu yapmakta tabi ki özgür ama insanları yanlış yönlendirmek kimseye yakışmaz çünkü kul hakkı diye bir şey var.
    Ben de bu adamlardan sigorta yaptırdım. Motosikletim için trafik sigortası arıyorken o kadar firma gezdim bir tanesi bile sigorta yapmadı hepsi bir köşeye kaçtı. Biz motosikletçileri sadece quick sigorta sahiplendi. sigortamı anında yaptılar kaza anında da aradım ve en ufak sorun yaşamadım.
    Eşime dostuma arkadaşıma gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum çünkü Türk şirketi olduğu için gurur duyuyorum.
    Konuyu açan arkadaş ne yaşamıştır bilemem ama ben kaza yaptığımda fotoğrafımı çeker tutanağımı tutarım.BUnlar zaten yapılması şart olan şeyler değil mi?
    Kaza yaptım diyeceğim, fotoğraf yok, kanıt yok, tutanak yok. Milyonluk bir arabaya çarp bakalım hangi acente cebinden karşılıyor

Hem bir motosiklet sürücüsü hem acentelikleri arasında quick sigorta olan birisi olarak , forumda reklama ihtiyacım olmadığı bilinir hocam :)

Türk şirketlerinin yanlış uygulamaları sonucu bu durumda sigorta sektörü. Ege sigorta, euro sigorta , garanti sigorta ve diğer Türk şirketleri olmasaydı şimdi %90'dan fazlası yabancılara gitmezdi sektörün.

Benim quick sigortadan yaptığım poliçeler motosiklet poliçeleriydi. Sonra diğer firmalar da sahiplendi motosikletleri. Şimdi poliçe kesmiyorum çünkü hasar konusunda çeşitli problemler yaşanıyor. Ancak kestiğim her poliçenin ödemesini bizzat ben yaparım şirket ödemezse , bu kadar da arkasındayımdır işimin.

Mesajda belirttiğim gibi , geleceği belirsiz bir firma. Sağlam bir düzene oturmadıkları sürece bir sigorta bilir kişisi olarak daimi poliçe kesmeyeceğimi yine ve yine belirtiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacewolf -- 31 Ocak 2018; 13:18:57 >

• Yıllardır sigortacılık yapan biri olarak nacizane fikrimi belirtmek isterim, ister mal olsun ister hizmet olsun ne olursa olsun fikir almak için satıcıya/sigortacıya değil, mal/hizmeti satın almış kullanan kişilerden fikir almak gerekir her zaman. Maalesef Türkiye’de bu sistem oturdu kimse kendi malını kötülemez aksine rakipleri kötüler ki kendi malını satabilsin. Bunu zaten buraya giren herkes de reel hayatında tecrübe etmiştir. Kendileri de öyle yapıyordur eğri oturup doğru konuşalım.

Her şirketin avantajı/dezavantajı vardır küçük bir örnek vereyim, Axa sigorta isim yapmış çok büyük ve kaliteli şirket değil mi? Gel gelelim full kasko da Doğuş Oto’da yaptırılan araçlarda işçilik ücretinin yarısını ödemiyor...

Velhasıl kelam, Türk sermayeli çok az sigorta şirketi kaldı, tamamına yakını yabancı genelde Avrupa sermayeli şirket, lafa geldi mi ülkece avrupa şöyle yapıyor böyle yapıyor bizi bölmeye çalışıyor diye konuşuyoruz ama gidip yine onlara para kazandırıyoruz. Quick sigorts, Ankara sigorta vb Türk sermayeli şirketlere yönelip kazanacaksa milli ve yerli şirketlerin kazanmasını sağlamalıyız. Herkesin görüşüne saygılı olmakla birlikte nacizane görüşüm budur.

• Araç şu an onarılıyor. Kaporta hasarları düzeltilmiş. Tamponlar tamir ediliyor. Umarım sağlıklı olur. Farlardan ve stoptan haberim yok sanırım onlarda değişecek, çıkmamı takılır yenimi bulunur araç bittiğinde göreceğiz. Ümraniye Esenkentte Taştan Oto isimli atölyede yapılıyor, sanırım anlaşmalı kaportacıları, sadece kaporta yaptığından değişecek parçaları bilmiyormuş. O yüzden şimdilik bende bilmiyorum. Ben araç hızlı yapılır diye yetkili servise bırakmıştım, zaten onlar bırakabilirsiniz demişti en başta, servis sadece 7000 TL parça ücreti çıkarmıştı. Haliyle 2 tampon 1 çamurluk 2 far 1 stop bu kadar tutuyor, tampon çıtaları, tamponla beraber panjurda zorunlu olarak geliyormuş normal tabi. Şimdi hepsi onarım yoluna gidilmiş. Önemli değil, onarılıyorsa onarılsın, iki gün sonra çatlamaz inşallah.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.