Bildirim
Geçici ruhsat varken araç devir işlemi yapılır mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Evet geçici ruhsat ile devir yapılır. Ancak plaka değişikliği söz konusu değil ise. -
Aynı şekilde satışını aldığım aracı 1 hafta sonra geçici ruhsat ile satmıştım. -
Yeni Konu açıp kirlilik yapmak yerine buraya yazmak istedim.Yarin araç alcam inşallah.ama alacağım kişi taşınmış sonrada fırsat bulamamış ruhsatı almaya.gecici ruhsat var ama ustunden 2 aya yakın süre geçmiş.Satis işlemi yapilabilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçici ruhsatla satış mümkündür. Ama hala tereddüteyseniz emniyete uğrayıp ruhsatınızı kendiniz alabilirsiniz.
Ama bunu daha evvel düşünüp ilk olarak annenizin üzerine alsaydınız tekrar noter masrafına girmezdimiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam konu hort konuda bilgim yok ama 3.mesajdaki arkadaşa bilginiz varsa yardım ederseniz arkadaş için iyi olur -
quote:
Orijinalden alıntı: Kutu149
Hocam konu hort konuda bilgim yok ama 3.mesajdaki arkadaşa bilginiz varsa yardım ederseniz arkadaş için iyi olur
Mobilden girdiğim içi fark edememişim cidden iyi hort olmuş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X