Şimdi Ara

Geçici ruhsat varken araç devir işlemi yapılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lütfen bilen birisi yardımcı olsun araç benim üzerime yaşım (18) annemin üzerine almayı istiyoruz kasko ve sigorta fiyatı daha düşük olması için bu yapılabilir mi.? Ruhsat daha bize ulaşmadı geçici ruhsat var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uvb007 -- 2 Şubat 2011; 23:54:31 >

• Evet geçici ruhsat ile devir yapılır. Ancak plaka değişikliği söz konusu değil ise.
  • Aynı şekilde satışını aldığım aracı 1 hafta sonra geçici ruhsat ile satmıştım.
  • Yeni Konu açıp kirlilik yapmak yerine buraya yazmak istedim.Yarin araç alcam inşallah.ama alacağım kişi taşınmış sonrada fırsat bulamamış ruhsatı almaya.gecici ruhsat var ama ustunden 2 aya yakın süre geçmiş.Satis işlemi yapilabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uvb007 kullanıcısına yanıt
    Geçici ruhsatla satış mümkündür. Ama hala tereddüteyseniz emniyete uğrayıp ruhsatınızı kendiniz alabilirsiniz.

Ama bunu daha evvel düşünüp ilk olarak annenizin üzerine alsaydınız tekrar noter masrafına girmezdimiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tunc52 kullanıcısına yanıt
    Hocam konu hort konuda bilgim yok ama 3.mesajdaki arkadaşa bilginiz varsa yardım ederseniz arkadaş için iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Hocam konu hort konuda bilgim yok ama 3.mesajdaki arkadaşa bilginiz varsa yardım ederseniz arkadaş için iyi olur

Mobilden girdiğim içi fark edememişim cidden iyi hort olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.