|
Trafik sigortasında yeni dönem: Araç devir işlemlerinde 15 günlük süre kalkıyor

-
-
Zorunlu trafik sigortası poliçe fiyatları çok fazla. Okadar fazla fiyatlar karşılığında verilen teminatlar ise çok az. Bence ilk önce bu durum düzeltilmelidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bevkon -- 25 Kasım 2024; 12:14:27 > -
Kesinlikle en az 2 milyona çıkmalıdır. Verilen rakamlar komedi şu anda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
DASK yaptırıyorsun es kaza deprem olsa DASK'ın verdiği parayla evin arsasını bile alamıyorsun. Trafik sigortasında da benzer durum ben bildim bileli devam ediyor.
-
Güzel kardeşim poliçe devri olmaz. Olmamalı. 20 yıldır kazasız kullan kişi ile yeni sürmeye başlayan kişi aynı primi ödemiyor. Kurallara uymayanlara affedersiniz köstürmek lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen öyle hocam. Ama işte başına “Zorunlu” ifadesi koyulduğu için mecburen katlanıyoruz. Kimse ses çıkarmadığı içinde öyle gidiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Zorunlu olduğu için teminat düşük ona oranla prim de düşük, daha fazla teminat istiyorsan daha fazla ödersin. Ayrıca zorunlu olması sadece abonelik açarken karşına çıkıyor onun dışında lafta zorunlu.
-
Bu sigorta sistemi tam bir açmazın içinde. Dask'ı dan kaskosuna, trafikten diğerine rezil bir durumda... Çözüm arayan yok, vatandaşı düşünen yok. Varsa yoksa milleti sağmak için çaba içindeler. Tanrının laneti üzerlerine olsun...
En Beğenilen Yanıtlar

Zorunlu trafik sigortası poliçe fiyatları çok fazla. Okadar fazla fiyatlar karşılığında verilen teminatlar ise çok az. Bence ilk önce bu durum düzeltilmelidir. |
DASK yaptırıyorsun es kaza deprem olsa DASK'ın verdiği parayla evin arsasını bile alamıyorsun. Trafik sigortasında da benzer durum ben bildim bileli devam ediyor.
|
Güzel kardeşim poliçe devri olmaz. Olmamalı. 20 yıldır kazasız kullan kişi ile yeni sürmeye başlayan kişi aynı primi ödemiyor. Kurallara uymayanlara affedersiniz köstürmek lazım. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X