Şimdi Ara

Ehliyet yenileme esnasında eski tip ehliyet kaybolduğu da ne yapmalıyız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sürücü belgesi yenileme işlemlerini yaptım, sürücü raporu aldım fakat. Eski tip ehliyetimi bulamıyorum, kayıp bedeli için atm'ye gittim. Yeni tip sürücü belgesi kayıp seçeneği var bin küsür TL? Başından geçen birileri aydınlatabilir mi? Randevu da aldım, 15 tl ödemeyi yaptım, kuruma gidince eski ehliyetimin olmadığını söylersem bir sorun yaşar mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 15 Şubat 2024; 23:14:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yenisi varsa eskisi için neden kayıp bedeli ödüyorsunuz?

Benzer durum benim başıma geldi.Eski tip ehliyetimi kaybettim. Yeni tipe başvurdum. Kayıp bedel yerine yenileme olarak işlem yaptılar düşük bir ücretle yenisini aldım. Ertesi gün eski ehliyetimi buldum o da ayrı konu oldu.

• Selam eski tip ehliyet ile işiniz yok ki, yeni tip ehliyet kaybettiyseniz onu yenileyeceksiniz, eski tip ehliyeti neden işin içine dahil ettiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antiseptiq -- 15 Şubat 2024; 20:28:6 >
  • @Antiseptiq eski ehliyeti benden almayacak mı kurum? Başlığı bir panikle açtım gibi bir şey oldu, yenileme işlemini yeni yaptım işte aile hekimine gittim, o hastaneye yönlendirdi raporları aldım filan heyete çıktım. E devletten sürücü raporunu indirdim, fakat randevu alırken gerekli evraklar içinde eski ehliyette yazıyor :(

@gercekbeko 15 tl ödeme yaptınız, randevu aldınız ekstra bir şey yapmadınız değil mi?

• hastane vs gitmedim. aile hekiminden sürücü olur raporu aldım. cüzi bir harç ödedim. Aynı gün randevu aldım sonra yeni ehliyetimi aldım hepsi bu kadar.

• gercekbeko G kullanıcısına yanıt

kurumdakiler eski ehliyeti istemedi mi sizden?

• Hocam zaten kaybetmişim, kayıp diye başvuruyorum. Kayıp olan bir şeyi hangi mantıkla isteyeceklerki benden?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçmiş olsun sağlık raporu dahil binlik oluyosun.

• gercekbeko G kullanıcısına yanıt

Atmleri kurcaladımda yeni tip ehliyet kayıp bedeli gözüküyor bir ondan şaşırdım biraz. İnternette eski tip kaybolmasıyla ilgili bir şey bulamadım sadece belge ücreti gösteriyor onlarıda aldım. Kayıp diye nereye başvurdunuz, telefonla ilgili yeri aradım ama gelince bilgilendirin diye geçiştirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 16 Şubat 2024; 14:0:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.