Merhabalar. Aklımda 3 cihaz var series s, ps4, ps5. Online oyun amacım yok. Arada bir girip pes21 falan atarım. Birkaç oyun oynarım öyle en yenisi en yükseği derdim de yok. Oyunları en ucuz temin edeceğim seçenek nedir? Ve oyuna girerken internet şartı koşmayan. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox series s alınır mı?

-
-
Ps4 eski nesil. 3 seçenek arasına Series X konabilir. Bütçeniz dahilinde seçim yapabilirsiniz. Ps5 bütçeniz var ise ps5 ve series x arasında seçim yapın. Ucuz oyun dönemi neredeyse kapandı. Abonelik sistemleri çözüm olabilir. İlk günden yeni oyunlara ulaşmak için en mantıklı seçenek gamepass tır. Uygun ve bölgesel fiyatlandırma Microsoft ta var. Türkiye desteği de sadece yine Microsoft ta var. Exc (özel oyunlar), 2. El de hızlı satış vb durumlar da ps 5 öne çıkar. Bütçeniz, oyun zevkiniz gibi durumları değerlendirin. İnternet şartı sadece online oyun ile ilgili ise sıkıntı yok. Ancak oyun indirme ve oynamak için mutlaka İnternet şart. İnternetsiz kullanmak istiyorsanız bu cihazları sakın almayın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Series S al geç hocam. Çok oyun oynayan biri olsanız X derdim ama durumunuzu göz önüne alınca pes 21 ve arada oyun diyorsunuz çok para vermeye gerek yok o yüzden 2. el S en mantıklısı .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haritaci41 -- 14 Mart 2025; 14:28:14 > -
alınmaz series x alın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Series S Alınır ve keyfi sürülür. Bu cihaz yeni nesil ve bütçe dostu bir cihaz dır. Konsol aldığınızda sadece pes ve fifa ile zaman geçmez. Gta VI, gears halo, forza ve Micro syüdyolları nın çıkaracağı pek çok oyun ve diğer üreticilerin oyunları da ilginizi çekecektir
Teşekkürler. İnternet derdim şu şekilde indirmeye giderim arkadaşta indiririm.
Evde İnternet altyapısı yok mobilde 100gb internetim var bağlantı için yine kullanırım da her seferinde internet isteyecek mi? Bağlantı olmadan indirdiklerimi oynamamda sorun çıkarır mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pes 21 gibi geriye dönük oyunları indirmede sorunu yok dimi series s in. Mesela ps5 dijital alırsam pes21 oynanılmıyormuş sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam önceliğim oyunu indirme harici benden internet bağlantısı istememesi veya istese bile sadece bağlantı için istemesi çünkü evde İnternet yok.
Diğer önceliğim çok sevdiğim pes 21 açıyor olması.
Sonrasında diğer oyunları da oynarım elbet ama pes 21 dışında bir şartım yok rastgele oynarım.
Dijital versiyonda pes20 pes21 falan yok malesef kitaplıkta pes22 davasına kaldırdılar hepsini hak sahibi bulursan o zaman kitaplılta çıkıyor yoksa satın alamazsın CD li one s yada one bak hem ucuz hem pes 20 -21 de sorun yaşamazsın ama en iyisi one x hem 1 tb hem 4k güçlü bir konsol ikinci el temiz bulursan senin için uygun gibi eğer pes21 işini hal edebilirsen en mantıklı seçim seri s al geç bende çocuklar oynuyor arada ben giriyodum hala one var yeni oyunları kaldırmıyor artık :)
8-9 bin tlye s 12-13 bin e ps5 alınır
birinde gamepass nimet
diğerinde psn plus
sizin sıfırdan başladığınızı düşünürsek , playstation 5 daha mantıklı.
series s de kullandım 4 sene boyunca, aşırıda memnun kaldım bu arada.
-
Bu konsollarda şu sıkıntı var.,kayıtlarını bulutta tutuyor ve bildiğim kadarıyla İnternet şart. Oyuna bile gşrebilmeniz için İnternet isteyecektir. İyice bir araştırın. En azından evinizde ucuz yollu bir İnternet olsun. Series S sizi üzmez. Dediğim gibi yeni teknoloji. Almayın diyenlere aldanmayın. Onlara kalsa olmaması gereken bir cihaz
Series s de yok mu pes 21 bu üzdü beni.
İkinci el güvenilir biri bulsam one x cd leri de ucuz mantıklı geliyor bana da. Ps5 cd li bile olsa aşırı pahalı bazı oyunlar. Çok oyun oynamayacağım için boşa israfa gerek yok diye düşünüyorum.
Hocam pes 21 maalesef kırmızı çizgim. Series s de bunu oynamak mümkün değilmiş sanırım.
Ps4 pro alınır mı kararsızım o bile 8-9 bin.
Hocam mobili kullanırım bağlantı için sorun değil. Ama güçlü bağlantı isteyip her oyun oynayışta yüksek mb internet tüketecekse sıkıntı yaşarım. O yüzden cd li seçenekler düşünmüştüm ama bilemiyorum.
Series s pes21 açmıyormuş o yüzden elemek zorundayım.
Mobil bağlantıyla 2 yıl kullandım zaten pes21 serverler falan kapalı online oynamazsın mb gitmez giriş yaparken konsola açsan interneti yeterli kapatmasanda olur ancak otomatik güncellemeleri kapatman lazım cihaza güncelleme geliyor hala 4-5 ayda bi 1 gb falan onlarıda hediye internet zamanlarında yaparsın ps4 Pro ya gelince ps tarafını bilmiyorum ama one x ile ps4 Pro aynı güçte ler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadoby -- 16 Mart 2025; 17:36:58 >
Üstte mobil kullanım hakkında bilgi verilmiş. Pes xbox tarafında var mı yok mu bilemiyorum. Ancak ps tarafına bir bakmak lazım. Var ise ps4 alıp geçebilirsiniz. Sanırım klavye - mouse sorunu da olacaktır. Yerinizde olsam uygun bir pc alırdım ve sorunu tümden çözerdim.
Sıkıntı yok hocam 100gb internetim var. Maksat sürekli yüksek mb yemesin.
Pes21 için ps5 düşünüyordum ama fiyat olarak uçurum var. 10 bin fazla verip bir de oyunları genel olarak pahalı ps tarafından vazgeçtim.
Sanırım series s alacağım.
günaydın
ama bak söyledim
jenerasyonun sonuna geliyoruz , sıfır almanın manası bana göre yok
8-9 bin tl ye series s
yada
12-14 bin aralığında ps5 alıp
deluxe üyelik , gamepass üyelikleri ile idare edin.
benim görüşüm bu yönde.
-
İkinci elde temiz bulunur mu bilemedim. İçinden geçilmemiş olursa alınır belki ama.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- xbox prime
- kahraman konsol güvenilir mi
- xbox çocuk oyunları
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar xbox
- xbox 2 kişilik oyunlar
- türkiye"de en çok oynanan oyunlar
- oyuncu kulaklığı önerisi
- skyrim 6 ne zaman çıkacak
- xbox series x ne zaman çıktı
- xbox el konsolu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X