Steam e Bağlanınca Kablolu İnternet gidiyor..
Arkadaşlar selamlar.
Acayip bir sorunum var, araştırdım ama tam buna benzer bulamadım ya da ben anlayamadım çözmek için. Bu sorunu sadece Steam'e girip XBPlay de yaşıyorum ve Xbox Cloud sistemini açıncada yaşıyorum, 3-5 gündür var bu sorun, anlamadım.
Normal internette hiçbir sorun yok. Ne zaman kablolu interneti bağlayıp XBPlay ile Cloud açsam, 10 sn sonra falan kablolu internet kopuyor. Wi-Fi'yi komple kapatıyorum unut diyorum, otomatik bağlanmasın belki sorun öyle hallolur diye ama yok, olmuyor, çözemedim gitti. Ayrıca Wi-Fi'de de dünden beri XBPlay'de inanılmaz lag var. Normalde Wi-Fi'de bile maksimum 1-2 ms lag alıyordum, neredeyse gecikmesiz oynuyordum 1 aydır ama dün ne olduysa 60-70 ms lag aldım. Klavye veya Gamepad'de tuşa basıyorum, 4-5 saniye sonra tepki veriyor... Ki zaten 60 ms olan lag oyunda bariz belli, her şey 5 FPS gibi hareket ediyor. :( Bugün daha denemedim o kısmı tabi anca akşam denerim. Ama kablolu da zaten her türlü kopuyor bağlantı programa girince..
Kısaca, bu olan şeyin ne olduğunu anlamadım, hiçbir fikrim de yok. Delireceğim o derece... O kadar araştırdım ama bir türlü sorunu bulamıyorum.
Steam xbplay kablolu internet sorunu...
Arkadaşlar selamlar.
Acayip bir sorunum var, araştırdım ama tam buna benzer bulamadım ya da ben anlayamadım çözmek için. Bu sorunu sadece Steam'e girip XBPlay de yaşıyorum ve Xbox Cloud sistemini açıncada yaşıyorum, 3-5 gündür var bu sorun, anlamadım.
Normal internette hiçbir sorun yok. Ne zaman kablolu interneti bağlayıp XBPlay ile Cloud açsam, 10 sn sonra falan kablolu internet kopuyor. Wi-Fi'yi komple kapatıyorum unut diyorum, otomatik bağlanmasın belki sorun öyle hallolur diye ama yok, olmuyor, çözemedim gitti. Ayrıca Wi-Fi'de de dünden beri XBPlay'de inanılmaz lag var. Normalde Wi-Fi'de bile maksimum 1-2 ms lag alıyordum, neredeyse gecikmesiz oynuyordum 1 aydır ama dün ne olduysa 60-70 ms lag aldım. Klavye veya Gamepad'de tuşa basıyorum, 4-5 saniye sonra tepki veriyor... Ki zaten 60 ms olan lag oyunda bariz belli, her şey 5 FPS gibi hareket ediyor. :( Bugün daha denemedim o kısmı tabi anca akşam denerim. Ama kablolu da zaten her türlü kopuyor bağlantı programa girince..
Kısaca, bu olan şeyin ne olduğunu anlamadım, hiçbir fikrim de yok. Delireceğim o derece... O kadar araştırdım ama bir türlü sorunu bulamıyorum.
Deezer Aile Üyeliğia açılacaktır..
Arkadaşlar Deezer aile üyeliği oluşturmak istiyorum. Senelik 603.99 Tl şuan . Ama malum TR piyasası ve zam gelmesi muhtemeldir o yüzden zam vs olmadan halletmek istiyorum. 3 5 güne 6 kişi sağlanamaz ise kendim tek üyelik açacağım mecbur.
Benimle beraber toplam 6 kişi oluyor zaten . Kişi başı 100 tl ve 6 kişi para toplanınca açılacaktır..
Forumda aktifim bilgilerime bakabilirsiniz + olarak sahibinden üzerinden denediğim ürünleri satıyorum . Panasonic 25 mm 1.7 tertemiz lens - Panasonic SLR Lens Çeşitleri sahibinden.com'da - 1184173634 ilanıma girip profilime de bakabilirsiniz güvenirlik açısından..
Whatsap İletişim: 0538 450 0397 Özen ÖZER
İş çıkışı ve İş çıkışını istifa göstermeleri Hk.
|
Sony Walkman ses limiti çözümü hakkında
|
Sony a25 walkman ses konusu. . Ve dac/amp besleme
|
Kaliteli müzik sorunsalı. .
|
Sony Kulaklık ve Mp3 Seçimi Hakkında
|
350 tl ye kadar kulaklık tavsiyesi
|
|
Meslek: Harita Müh.
Xbox Series S Pentax k5iis ; 18-135 WR , 50 1,7 A , Sigma 10-20 Sony SLR A900 ; Minolta 28-75 mm 2.8 DG , 35-105 Old |
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 8 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.457
İkinci El Bölümü Mesajları: 224
Konularının görüntülenme sayısı: 17.331 (Bu ay: 592)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 712 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun