Arkadaşlar selamlar. Acayip bir sorunum var, araştırdım ama tam buna benzer bulamadım ya da ben anlayamadım çözmek için. Bu sorunu sadece Steam'e girip XBPlay de yaşıyorum ve Xbox Cloud sistemini açıncada yaşıyorum, 3-5 gündür var bu sorun, anlamadım. Normal internette hiçbir sorun yok. Ne zaman kablolu interneti bağlayıp XBPlay ile Cloud açsam, 10 sn sonra falan kablolu internet kopuyor. Wi-Fi'yi komple kapatıyorum unut diyorum, otomatik bağlanmasın belki sorun öyle hallolur diye ama yok, olmuyor, çözemedim gitti. Ayrıca Wi-Fi'de de dünden beri XBPlay'de inanılmaz lag var. Normalde Wi-Fi'de bile maksimum 1-2 ms lag alıyordum, neredeyse gecikmesiz oynuyordum 1 aydır ama dün ne olduysa 60-70 ms lag aldım. Klavye veya Gamepad'de tuşa basıyorum, 4-5 saniye sonra tepki veriyor... Ki zaten 60 ms olan lag oyunda bariz belli, her şey 5 FPS gibi hareket ediyor. :( Bugün daha denemedim o kısmı tabi anca akşam denerim. Ama kablolu da zaten her türlü kopuyor bağlantı programa girince.. Kısaca, bu olan şeyin ne olduğunu anlamadım, hiçbir fikrim de yok. Delireceğim o derece... O kadar araştırdım ama bir türlü sorunu bulamıyorum. |
Bildirim