Şimdi Ara

Steam e Bağlanınca Kablolu İnternet gidiyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
73
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
50. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: 1
Giriş

Acayip bir sorunum var, araştırdım ama tam buna benzer bulamadım ya da ben anlayamadım çözmek için. Bu sorunu sadece Steam'e girip XBPlay de yaşıyorum ve Xbox Cloud sistemini açıncada yaşıyorum, 3-5 gündür var bu sorun, anlamadım.

Normal internette hiçbir sorun yok. Ne zaman kablolu interneti bağlayıp XBPlay ile Cloud açsam, 10 sn sonra falan kablolu internet kopuyor. Wi-Fi'yi komple kapatıyorum unut diyorum, otomatik bağlanmasın belki sorun öyle hallolur diye ama yok, olmuyor, çözemedim gitti. Ayrıca Wi-Fi'de de dünden beri XBPlay'de inanılmaz lag var. Normalde Wi-Fi'de bile maksimum 1-2 ms lag alıyordum, neredeyse gecikmesiz oynuyordum 1 aydır ama dün ne olduysa 60-70 ms lag aldım. Klavye veya Gamepad'de tuşa basıyorum, 4-5 saniye sonra tepki veriyor... Ki zaten 60 ms olan lag oyunda bariz belli, her şey 5 FPS gibi hareket ediyor. :( Bugün daha denemedim o kısmı tabi anca akşam denerim. Ama kablolu da zaten her türlü kopuyor bağlantı programa girince..

Kısaca, bu olan şeyin ne olduğunu anlamadım, hiçbir fikrim de yok. Delireceğim o derece... O kadar araştırdım ama bir türlü sorunu bulamıyorum.

• Ethernet kablosunda sorun olma ihtimali de var onuda değerlendirin arka planda indirme vs bir çok faktör var.

• AMC kullanıcısına yanıt

2 farklı kablo denedim hocam sonuç yine aynı. akşam sırf bu yüzden diğer laptoba da win10 kurup steam i de kurup o şekil bakmayı deneyeceğim bakalım.

• Bu vakitlerde bi problem oluyormu peki hocam

Çalıştığım için maalesef 7 den sonra anca deneyebiliyorum

• Bölgesel problemde olabilir eve geçtiğinizde rica etsem modem arayüzüne ulaşıp hat değerleri olur orayı atmanız bi bakalım.

tamamdır hocam sağolun bakarım. modem uydunetin zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Maalesef modem driveri bulamadım. Uydunet infintt 401 . Kaç siteye baktım bulamadım ya da ben beceremedim. Ama büyük ihtimal bağlantıdan değil kendi telefonumdan girdim aynı hatayı veriyor..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.