Şimdi Ara

Mı box s 4k yerine Xbox series s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Biliyorum elma ile armut kıyaslaması gibi görünüyor. Ama değil. Kısaca anlatıyorum.

Full HD 55inch televizyonum var. Buna mı box s alacağım. Stick donma yapabilir diye tercih etmedim. Kullanacağım uygulamalar YouTube, Netflix ve Spotify.

Öte yandan birde konsol alsam mı diye düşünüyorum. Tabi yine bu TV'yi kullanacağım. Bu sebeple series s yeterli diye düşünüyorum.

Sorun şu ki series s aldığımda, mı box s yerine media player olarak da kullanabilir miyim. Sanırım Microsoft Store'dan uygulamalar indirilebiliyor series s'e. Mesela TV izlemek mümkün mü Xbox ile. Atladigim bir detay var mı?

• Xbox store da kodi uygulaması var. İçine ip tv vs hepsini atarsınız. YouTube, netflix, spotify zaten var. Mi box a gerek yok diye düşünüyorum.
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Anlaşılan bayağı bir uygulamaya erişme şansımız var. Bu güzel. Sanırım x box a kumanda, klavye vs de bağlanabiliyor değil mi. Bence TV box a nazaran en büyük eksikliği elektrik sarfiyatı ve fan sesi olabilir. Streaming de 42 w sarfiyatı var diye okumuştum. Yanlışsam düzeltin lütfen. Bu arada optik çıkış var mı acaba series s de.
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ancak ana konu 512 sayfa olmuş. Basitçe yardımci olacak yok mu?
  • Series s sahibi olup da bu şekilde kullanan yok mu. Tek ben mi düşünüyorum bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolekbas

Series s sahibi olup da bu şekilde kullanan yok mu. Tek ben mi düşünüyorum bunu

One S'de denemiştik. Kodi dahil var. Hani Kodi'den film, Netflix, Amazon Prime Video gibi uygulamalar kullanacağım derseniz olur. KODI SMB kullanmıyor, NFS shares kullanıyor bu arada. Ayarlarım derseniz sorun yok. Ha USB'den hard bağlayıp içindeki filmleri KODI ile oynatacağım derseniz, ayara da gerek yok.

• myfranco kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Kodi nedir bilmiyorum ama uygulama olarak ayrı ayrı yok mu. Ps5 de bu uygulamalar mevcut.
  • quote:

Teşekkürler. Kodi nedir bilmiyorum ama uygulama olarak ayrı ayrı yok mu. Ps5 de bu uygulamalar mevcut.

KODI olmazsa olmazlardan. Film oynatmak, dizi seyretmek, albüm yapmak vs.. Media player diyelim

Anladım. Teşekkürler.

Ancak series s ve x de optic ses çıkışı da mevcut değilmiş. Buda başka bir problem. Bende ki TV dede yok çünkü.
  • quote:

Anladım. Teşekkürler.

Ancak series s ve x de optic ses çıkışı da mevcut değilmiş. Buda başka bir problem. Bende ki TV dede yok çünkü.

Mi box'da da yok. Benim TV 12 yıllık. Onda coaxial var. Z5500'e öyle bağladım TV'den. Bir girişlere bakın.

Tamam bakacağım ama TV awox. Güzel bir paneli var memnunum ancak dijital herhangi bir çıkış olacağını sanmıyorum. Yinede bakacağım. En kötü 2+1 sistemim var onu bağlayacağım artık.
  • Bu arada katardayim Türkiye series s fiyatına buradan series x alabiliyorsun ama stok problemi var maalesef burada da.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.