Şimdi Ara

3D Film İndirme - Mkv - Mk3D - çözünürlük boyutları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ..3d özelliği olan bir tv im var. avatarın 15gb lık bir filmini indirdim denemek için. film alt alta 2 görüntü olarak gözüküyor.3d tuşuna basınca seçeneklerle bunu düzeltiyorum ve görüntü 3d oluyor. fakat sorun şu. görüntü 107 ekran tv nin tam ortasında daracık bir şekilde duruyor. çözünürlüğü 1280x760. ben ekrana yayılsın istiyorum. ayarlara giriyorum fakat yayılmıyor. mkvmerge diye bir program indirdim burdan çözünürlüğü değiştiriyorum,16/9 yapıyorum ne yapıyorsam görüntü ekrana yayılmıyor daracık kalıyor..bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum

• Ekrana tam olarak yansıtamassınız zira filmin orijinal çekimi yani Aspect Ratio oranı sizin söylediğiniz oran gibi tam olmasada yani BluRay'ından bahsediyorum onu riplerken en yakın değer olarak bu uygun görülmüş bu yüzden yukarda ve aşağıda siyah boşluklar oluşur. Sizinki 1280:760> 1:68 olarak çıkıyor ratio oranı yinede çok iyi Örneğin,
    1:78>Tam ekrana çok yakın (1280x720)
    1:85>Siyah bant görünür
    2:35> " " "
    2:40> " " "
  • quote:

Orijinalden alıntı: akkaynak

Ekrana tam olarak yansıtamassınız zira filmin orijinal çekimi yani Aspect Ratio oranı sizin söylediğiniz oran gibi tam olmasada yani BluRay'ından bahsediyorum onu riplerken en yakın değer olarak bu uygun görülmüş bu yüzden yukarda ve aşağıda siyah boşluklar oluşur. Sizinki 1280:760> 1:68 olarak çıkıyor ratio oranı yinede çok iyi Örneğin,
    1:78>Tam ekrana çok yakın (1280x720)
    1:85>Siyah bant görünür
    2:35> " " "
    2:40> " " "

PEKİ BEN 3D BLURAY FİLMİ TAM EKRANDA İZLEYEMİYECEK MİYİM? YA DA NASIL O KALİTEDE BİR FİLMİ EKRANA YAYILMIŞ ŞEKİLDE İZLEYEBİLİRİM? İNDİRDİĞİM FİLMDEN KAYNAKLANIYORSA FİLM İNDİRİRKEN NELERE DİKKAT ETMEM GEREK.
    YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM

• Video özelliklerine bakıp 1920x1080 16:9 Full Frame yazan oldumu hiç siyahlık göremessin. Fakat bu şekilde fazla film bulamassın. Bu şekilde olanların çoğu BuluRay'dır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akkaynak

Video özelliklerine bakıp 1920x1080 16:9 Full Frame yazan oldumu hiç siyahlık göremessin. Fakat bu şekilde fazla film bulamassın. Bu şekilde olanların çoğu BuluRay'dır.

Yani diyorsunuzki bluray filmi dar izlemekten baska carem yok..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.