Şimdi Ara

Yeni iPad 1080p mkv film seyretme (AVPlayer HD güncellendi,yavaşlama sorunu düzeldi!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
6
Favori
5.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni iPad'de AVPlayer HD aplikasyonuyla 1080p mkv formatındaki filmleri seyretmek için gereken ayarları vermek istedim. Bu ayarlar maksimum ayarlar şu an itibariyle. Bu ayarlar ile çevrilmiş videolarda yavaşlama duraksama olmadı özellikle denedim. Tabi yakın zamanda AVPlayer HD aplikasyona GPU acceleration özelliği eklerse çevirmeye bile gerek kalmadan direkt olarak atıp seyredebilirsiniz. 1080p'ye gerek yok 720p de işimi görür diyorsanız onu da şu an için direkt atıp seyredebilirsiniz onda da yavaşlamaya rastlamadım.
    Ben convert için Tipard Total Media Converter programını kullandım. Destekleyen bir ekran kartınız varsa çeviri için GPU'yu kullanıyor bu da size hem daha hızlı hem de daha kısa sürede çeviri yapma olanağı sağlıyor. Hemen hemen filmle aynı sürede çeviri işlemini bitiriyor. Gömülü sesleri seçebilme olanağınız da var. Programın full sürümünü aşağıdaki adresten indirebilirsiniz. Patch işlemiyle birlikte programı full yapabilirsiniz.

http://www.sadecegir.com/2012/05/06/tipard-total-media-converter-v6-1-32-video-donusturme-ve-duzenleme-programi/

http://freakshare.com/files/ym7m2idq/Tipard-Total-Media-Converter-v6.1.32.rar.html

Çeviri işleminden sonra videonuz mp4 formatında olacaktır. Altyazı gömmek için ise Mkvmerge gui programını kullanıyorum.

http://www.bunkus.org/videotools/mkvtoolnix/downloads.html#windows

Bu programa videoyu attığınızda ses, video ve altyazı birimlerinin hepsini ayrı ayrı görebilirsiniz. İstediğinizi ekleyip çıkarabilirsiniz, altyazıyı da orijinal videodan ya da ayrı olarak ekleyip çoklamayı başlatın. Filmin uzunluğuna ve kalitesine göre 3-10 dakika süren bir işlem sonrası 1080p mkv uzantılı bir film elde etmiş oluyorsunuz daha sonra da iTunes'dan videoyu atıp yeni İpad'de seyredebilirsiniz. Umarım yardımcı olmuştur.

Yeni iPad 1080p mkv film seyretme (AVPlayer HD güncellendi,yavaşlama sorunu düzeldi!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican09turk -- 24 Temmuz 2012; 12:35:25 >

• eline saglık güzel anlatım olmus oldukca faydalı oldu sağolasın KRALIM SEN ÇOK YAŞA HEMiii
  • Nacizane,
    Gecen gun indirdigim breaking bad 720p diziyi goodplayer ile actim fakat arada donmalar oldu. Siz 720p nin takilmadan oynatildigini yazmissiniz. Programlar arasi boyle farklar olurmu?
    Ayrica rehber icin tesekkurler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Goodplayer takilir avplayer takilmadan izletir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AVPlayer HD daha iyi bir program. Bu arada yukarıda video bitrate olarak 8000 demişim 6000 de çok iyi iş görüyor. Video kalitesinde herhangi bir bozukluk olmadı yani daha düşük dosya boyutu oluşacağı için daha fazla film atabilirsiniz iPad'e.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferisss

Nacizane,
    Gecen gun indirdigim breaking bad 720p diziyi goodplayer ile actim fakat arada donmalar oldu. Siz 720p nin takilmadan oynatildigini yazmissiniz. Programlar arasi boyle farklar olurmu?
    Ayrica rehber icin tesekkurler :)

Ben bilgisayarımdaki 4-5 GB'lık 720p videoları hiç çevirmeden direkt atıp izledim AVPlayer HD'de. Bir takılma ya da kasma olmamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonkursun

eline saglık güzel anlatım olmus oldukca faydalı oldu sağolasın KRALIM SEN ÇOK YAŞA HEMiii

Faydalı olduysa ne mutlu bana :) Forum amacına ulaşmış demek ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Smart tvde film donma sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yettigi yere kadar anlayanın algılaması kadar oldukca acıklayıcı sağolasın KRALIM SEN ÇOK YAŞA HEMiii
  • reserved. lazım olur
  • belki lazım olur ama nasıl çevirceğimizi anlamadım
  • Tesekkurler dostum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı ayarlarda bir tane video çevirdim lakin çok yavaş oynuyor new ipadde. Sanki yavaşlatılmış çekim gibi. AvplayerHD kullanıyorum. Neden olabilir?
  • Video film v.s. nasıl atıyorsunuz ipad'e pc'den. Direk AVPlayer görüyormu itunes gibi=?
  • Arkadaslar bugün AVplayer HD'ye güncelleme geldi ben de hiç vakit kaybetmeden 1080p filmleri direkt atıp takılma olup olmadıgını kontrol ettim. Çünkü güncellemede yeni iPad için 1080p destegi geldigi yazıyordu. Sizin de derhal güncelleme yapmanızı öneririm. Ben az önce The Dak Knight filmini attım ki bu film 16,2 GB büyüklüğünde en yüksek ayarlarda mkv formatında idi. En ufak bir yavaşlama olmadı ya da kasma. Sahne ilerletmetlerde falan biraz hareket ettirmek zor olabiliyor çubuğu o kadar. Yeni ipad'in gücünü yazılım destegi gelmesiyle birlikte çok daha iyi görebilirsiniz. Kısacası artık çeviri yapmanıza gerek yok. At ve izle mantığı var sadece. Retina ekranın farkını çok daha iyi görebilirsiniz artık film izlerken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican09turk -- 24 Temmuz 2012; 12:19:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooLBye

Video film v.s. nasıl atıyorsunuz ipad'e pc'den. Direk AVPlayer görüyormu itunes gibi=?

Evet yukarıda uygulamalar sekmesine bastığınızda alt tarafta avplayer HD klasörü var oradan filmi atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican09turk -- 24 Temmuz 2012; 13:09:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Aynı ayarlarda bir tane video çevirdim lakin çok yavaş oynuyor new ipadde. Sanki yavaşlatılmış çekim gibi. AvplayerHD kullanıyorum. Neden olabilir?

Bugün gelen güncellemeyi yapın sorun kalmamış. Özellikle denedim. 16,2 GB'lık 1080p mkv filmi çok rahat oynatti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Live Your Life

Peki biri buraya ipad'de 1080p mkv video izlerkenki görüntüyü kamerayla kaydedip youtube'a upload edebilir mi ?

Size sunu çok rahat söyleyebilirim ki bir mobil cihazda film seyretme deneyimini en kaliteli sekilde yaşayabilirsiniz. Bunun nedeni de retina ekran tabiki. 1080p filmler çok rahat oynatiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

belki lazım olur ama nasıl çevirceğimizi anlamadım

Artık çevirmeye gerek kalmadı. Direkt atıp seyredebilirsiniz 1080p filmleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: alican09turk

quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

belki lazım olur ama nasıl çevirceğimizi anlamadım

Artık çevirmeye gerek kalmadı. Direkt atıp seyredebilirsiniz 1080p filmleri.

Güncelleme yapınca yüklü olan videolarımız silinmez dimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: alican09turk

quote:

Orijinalden alıntı: CooLBye

Video film v.s. nasıl atıyorsunuz ipad'e pc'den. Direk AVPlayer görüyormu itunes gibi=?

Evet yukarıda uygulamalar sekmesine bastığınızda alt tarafta avplayer HD kalori var oradan filmi atabilirsiniz.

Tesekkürler
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.