Şimdi Ara

Dizi - Film - Video izlerken aşırı donma sorunu (AKK Aşılmadı daha)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
7.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 75GB AKK 25mbps internetim var son 1 haftadır ne dizi ne film nede video izleyebiliyorum hız testi yaptım hızda bir sorun yok ama nedense videolar çok zor yükleniyor daha akk sıfırlanalı 5gün oldu akk yi de aşmamışım neden böyle ?

Modeme reset attım bir faydası olmadı.

• Altyapı yavaş.
  • Aynı sorun bende de var.
  • VPN deneyin birde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni sorun 2 aydir bende de mevcut 25 ve 50 mb ile 720p izleyemiyorsak zaten o hiz testlerinin hepsi palavra superonline i kotulerdim ama onda 3 mb adsl hatta wifi olmasina ragmen clk rahat hd film izlerdim bu son uydunet son iki aydir rezalet durumda vpn kullan diyeb uydunetin parali askerlerine inanmayin biz vpn kullanmak zorunda degiliz paramizin karsiligini alabilmek icin ovuyordum ama iyice sapittilar devam ederse sorun kapattiracagim

• Geçeli 2-3 hafta oldu ve aynı sorun bende de var, fiber geldi diye sevinmiştim fakat sözde 25 mbit ile 3 mbit deneyimi sunuyorlar. Yakın zamanda düzelmezse durmam, çıkarım. Rezaletten başka bir şey değil.

• Sorun cozuldu benin eve gelen dagitici soketi degistirip kutudan degerleri yukselttiler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dizi Filmlerin yüklendiği sunucular yurtdışı olduğu için yavaş yükleniyor Zenmate (VPN) kullanarak başka ülke üzerinden bağlanırsan daha hızlı yüklenir
  • Bu sorun bende de var 25 mbit ile hd film izleyemiyorum kesin cozumu nedir bilen varmi?

• Çözüm dns ve vpn de şu an. Sorun mu var bilerek mi yapıyorlar bilmiyorum ama belli başlı video tutan databaselere bir dar boğaz var.

• quote:

Orijinalden alıntı: yildirim2022

Çözüm dns ve vpn de şu an. Sorun mu var bilerek mi yapıyorlar bilmiyorum ama belli başlı video tutan databaselere bir dar boğaz var.

Hangi dns yi kullaniyorsunuz?

• SuperPunch kullanıcısına yanıt
    Yandex dns kullanıyorum. AKN yi aşmama rağmen verim alıyorum.

77.88.8.8
    77.88.8.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6B41FC0FF -- 26 Nisan 2016; 15:35:22 >
  • Bugün bende de bir yavaşlık var(VodafoneNet). AKK dolmasına daha 100GB var
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildirim2022

Yandex dns kullanıyorum. AKN yi aşmama rağmen verim alıyorum.

77.88.8.8
    77.88.8.1

Teşekkürler.

• Hadi AKK'yi aştım anlıyorumda 360p videolar bile takılıyor.

• Merhabalar

@Niners soketi değiştirdiler demişsin biraz açarmısın soket derken problem apartman kutusunda mıymış yada servisi ne diyerek çağırdın ?

• Altyapı ile alakası yok firma kısıtlıyor herhalde anlamadım Mesela ben VPN kapalı halde youtube videosu başlatınca istatistiklere baktığımda 1-2 mbps hızında bağlantı yaptığını gördüm ancak VPN'yi açınca aynı videoda ( 1080p) 7 ve yukarı mbps hız kullandı ( TTnet DSL kullanıyorum ) Tek çözüm VPN malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akbell

Altyapı ile alakası yok firma kısıtlıyor herhalde anlamadım Mesela ben VPN kapalı halde youtube videosu başlatınca istatistiklere baktığımda 1-2 mbps hızında bağlantı yaptığını gördüm ancak VPN'yi açınca aynı videoda ( 1080p) 7 ve yukarı mbps hız kullandı ( TTnet DSL kullanıyorum ) Tek çözüm VPN malesef.

hangi vpn yi kullanıyorsunuz hocam ? 100 mbps internet var 360p video izleyemiyorum youtube'da.

• quote:

Orijinalden alıntı: Night_Noise

quote:

Altyapı ile alakası yok firma kısıtlıyor herhalde anlamadım Mesela ben VPN kapalı halde youtube videosu başlatınca istatistiklere baktığımda 1-2 mbps hızında bağlantı yaptığını gördüm ancak VPN'yi açınca aynı videoda ( 1080p) 7 ve yukarı mbps hız kullandı ( TTnet DSL kullanıyorum ) Tek çözüm VPN malesef.

hangi vpn yi kullanıyorsunuz hocam ? 100 mbps internet var 360p video izleyemiyorum youtube'da.

Zenmate Premium var. Olmazsa Cyberghost'un ücretsiz sürümüne bakın. Yalnız internetteki normal kullanım (özellikle YouTube) hızlanıyor VPN ile ama torrent, steam vb yerlerden indirme yapınca hız yavaş. O yüzden indirme yaparken kapatıyorum. Anlamadım sebebini.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Night_Noise

quote:

chorome eklentisi zenmate vpn yi kur hızını köküne kadar kullan youtubede.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.