Şimdi Ara

Twitch'de yayın izlerken donma sorunu yaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugüne kadar hiçbir sorun yaşamazken bu akşam 1080p60 yayın izlerken donma sorunu yaşıyorum İNDİRME HIZIMDA,YÜKELEME HIZIMDA HİÇBİR SORUN YOK

HIZIM:50MPS 4UP PİNG:12-15
    BU SORUN NEYDEN KAYNAKLANIYOR OLABİLİR NASIL ÇÖZEBİLİRİM

• Senlik durum yok.
  • Bende de oluyor 46mbps ping 7ms, özellikle akşam 21-22:00 gibi çok oluyor.
  • Aynı sorun bende de var bir süredir.
    Twitch çok takılıyor.
    TTnet throttle ediyordur muhtemelen.
  • Aynı sorundan ben de mustaribim. Yok mudur bir çözümü. 100mb internetim var 480p yayın izleyemiyorum.
  • Arkadaşlar bu sorunu 1 hafta öncesine kadar bende yaşıyordum şöyle çözüm yolları denedim işe yaradı...

-İlk öncelikle twitter dan paul doany mesaj atıp durumu anlattım müşteri hizmetleriniz kesinlikle yardımcı olmuyor çözüm üretmiyorlar diye...bana bir mail adresi verdiler orayla iletişime geçtim sorunu titizlikle anlattım hemen ertesi gün bana yönetim aracılığı ile silzere geri dönüş yapıyoruz dediler...durumu tekrar anlattım...gün içerisin de internetim 1-2 kez gidip geldi büyük ihtimal müdahale yapıldı...özellikle İP ile alakalı...o günden sonra sorun yaşamıyorum 1080p60 kalite de...

Sonrasın da DNS ayarlarını yazdım takır takır işlemeye başladı şuan da sıkıntı yok....bu sorun bariz Türk Telekom ve Twitch arasında ki sorundan kaynaklanıyor...
    208.67.222.222
    208.67.220.220

50 MBPS DOWLOAND---4 MBPS UPLOAD HIZIM MEVCUT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NNOVA -- 2 Mart 2019; 0:35:32 >
  • Yaklaşık 2 haftadır aynı sorunu yaşıyorum. Çerezleri sildim, DNS değiştirdim, tarayıcı değiştirdim sürekli takılıyor donuyor hatta çoğu zaman açılmıyor siyah ekranda kalıyor. Sorunu yaşayan var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yayında titreme ve takılma
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: equasezy1

Yaklaşık 2 haftadır aynı sorunu yaşıyorum. Çerezleri sildim, DNS değiştirdim, tarayıcı değiştirdim sürekli takılıyor donuyor hatta çoğu zaman açılmıyor siyah ekranda kalıyor. Sorunu yaşayan var mı
    Bak ben bu sorunu nasıl çözdürdüm biliyor musun, hattım 50/4 sıfır sıkıntı
    fast and interleaved mode 2 mod var belki daha fazla....benim hattım ilk başta fast modundaydı ,sonra interleaved moduna aldırdım o gün bugündür 0 sıkıntı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.