Şimdi Ara

Yeni iPad 1080p mkv film seyretme (AVPlayer HD güncellendi,yavaşlama sorunu düzeldi!) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
6
Favori
5.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • AV Player??? AVCapture ptureAllPlayer midir? cünkü Itunes de AVPlayer bulamiyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLaVega07

AV Player??? AVCapture ptureAllPlayer midir? cünkü Itunes de AVPlayer bulamiyorum....

AVplayer kaldırıldı malesef,
    AZUL uygulamasını indirdim ben.
  • Tabi herkes farklı düşünebilir ama converter bakıyorsanız daniusoft video convterter ultimate en iyisi diyebilirim.
  • yeni ipad için satın almıştım zamanında ve mükemmel bir program .
  • Yeni, yeni ipad almış birine :) ne önerirsiniz, madem AVPlayer kaldırıldı?
  • AV Player neden kaldırıldı acaba ?
  • codec lisanları yüzünden diye duymuştum.
  • Burayı da okuyayım bir ara hepsinde değil ama bazı 1080p'lerde sorun çıkabiliyor. Paylaşım için teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim tavsiyem 1080p ile ugrasmayın 720 atın canavar gıbı ızleyın. Gözle gorulur bır fark bulunmadıgı gıbı kotanızada yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elfendos

Arkadaşlar benim tavsiyem 1080p ile ugrasmayın 720 atın canavar gıbı ızleyın. Gözle gorulur bır fark bulunmadıgı gıbı kotanızada yazık.

Aslında benim 1080p derdim yok, film atabileyim rahat rahat, izleyeyim, o kadar :)

Ne önerirsiniz? AVPlayer yokken, alternatifi ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: puraxays

quote:

Orijinalden alıntı: Elfendos

Arkadaşlar benim tavsiyem 1080p ile ugrasmayın 720 atın canavar gıbı ızleyın. Gözle gorulur bır fark bulunmadıgı gıbı kotanızada yazık.

Aslında benim 1080p derdim yok, film atabileyim rahat rahat, izleyeyim, o kadar :)

Ne önerirsiniz? AVPlayer yokken, alternatifi ne olabilir?

Bu konuyla ılgılı ufak bır arastırma yapıp en kısa surede sıze yanıt verıcem..
  • CineXPlayer HD uygulamasına bir göz atın. Bu adreste de incelemesi var. 720p'de sorun yokmuş ama 1080p konusunda biraz sıkıntılı olduğu yazıyor. Ayrıca Dolby Digital ile anlaşması bulunduğu için şu anda tüm ses kodeklerini destekleyen tek uygulamaymış.

http://www.iphoneturkey.biz/2012/11/cinexplayer-hd-ipad-divx-mkv-avi-video.html

• quote:

Orijinalden alıntı: alican09turk

CineXPlayer HD uygulamasına bir göz atın. Bu adreste de incelemesi var. 720p'de sorun yokmuş ama 1080p konusunda biraz sıkıntılı olduğu yazıyor. Ayrıca Dolby Digital ile anlaşması bulunduğu için şu anda tüm ses kodeklerini destekleyen tek uygulamaymış.

Kullanan var mı bunu? Data aktarımını nasıl yaparız biraz incelim, güzel gibi..

• Arkadaşın 3Gs'e 720P film attık sorunsuz oynattı.2 Gb filmin boyutu.AvPlayer favorim hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athelonious -- 10 Kasım 2012; 20:16:56 >
  • quote:

quote:

CineXPlayer HD uygulamasına bir göz atın. Bu adreste de incelemesi var. 720p'de sorun yokmuş ama 1080p konusunda biraz sıkıntılı olduğu yazıyor. Ayrıca Dolby Digital ile anlaşması bulunduğu için şu anda tüm ses kodeklerini destekleyen tek uygulamaymış.

Filmleri aktarma yöntemi yine aynıdır muhtemelen. İtunes yoluyla ya da Wifi üzerinden kablosuz olarak.

• quote:

quote:

quote:

Filmleri aktarma yöntemi yine aynıdır muhtemelen. İtunes yoluyla ya da Wifi üzerinden kablosuz olarak.

Bunun iphone versiyonunda mkv desteği yok maalesef. İnsanı biraz yanılgıya düşürüyorlar veya eskiden vardı sonradan kaldırılmış olabilir. ııı İpad versiyonunda mkv oynatabildiği yazarken iphone versiyonunda mevcut değil. Ücretli bir şelilde satın almıştım ip4s im için. Apple tv bağlantısında ise altyazıları en büyük fonda alsanız dahi biraz ufak kalıyor. Haricinde güzel bir program ama dediğim gibi mkv desteği şart.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.