Biraz önce bir restorandan aradılar benim yemeksepeti hesabımdan 15 kilo çiğ köfte siparişi verilmiş. Restoran yetkilisi yanlışlık olduğunu düşünüp teyit etmek için aramış.
Hemen yemeksepetini aradım operatör olaya hiç şaşırmadı hemen işlem yapmaya başladı. Tam da bugün twitter da benzer birkaç olay okumuştum.
Altyapıyı öyle güzel hazırlamışlar ki şifremi değiştirsem bile açık olan oturumlar kapanmıyor, mobil uygulamada hala hesabım açık gözüküyor, bu da demek oluyor ki token expire olana kadar hesabıma erişim sağlanabilir.
Hesaplarınızı kontrol edin, şifrenizi değiştirin. Şifrem uzun ve karmaşık vs. diye düşünmeyin benimki de öyleydi.
Mevcut hoparlör sistemine avr önerisi?
Yıllar önce kullandığım Denon avr bozulduğu için hoparlörleri bi kenara koydum uzun zamandır boşta durmakta. Elimdeki bu sistemi değerlendirmek için avr mi alsam yoksa satıp farklı bi sistem mi alsam karar veremedim. Önerileriniz nedir?
Elimdekiler:
2x Monitor Audio Bronze BX5
2x Jamo E600
Monitor Audio Radius 250HD
Monitor Audio Bronze BXW-10
PSN kredi kartlarını kabul etmiyor?
Merhaba, PSN + üyeliği almaya çalışıyorum ancak sürekli "Tanımlanamayan bir hata oluştu. Birkaç dakika sonra tekrar deneyin." hatası çıkmakta. Web üzerinden denedim olmadı. 2 farklı kartla denedim olmuyor. Sorun neyden kaynaklanıyor acaba?
Sıcak fırsat gibi geldi. 1 adet sipariş verdim. 2 kumanda mevcut.
75"+ TV tavsiyesi?
Merhaba,
75" veya üzeri TV tavsiyesine ihtiyacım var, sizce şuan almak için mantıklı zaman mı? 2021 modeller beklenmeli mi?
Asıl amaç film, dizi(Netflix,Prime, 4K torrent filmler ) belki ilerde PS5 ile oyun. Hızlı görüntülerde kesinlikle problem çıkartmamalı.
OLED görüntü muhteşem ama ekran yanığı vs. problemler korkutuyor.
Bütçe esnek illa x tl olsun gibi bir şartım yok, fiyatının karşılığını verdiği sürece mantıklı önerilere açığım.
LG bu aralar hayal kırıklığı yaratıyor bende.Direkt elemeyi düşünüyorum? Son aldığım 2 LG TV'de ekranda görüntüden izler kalıyordu :(
Philips Ambilight insanın aklınıda bulandırıyor.
Bugün Mediamarkt'da Samsung 75Q800T gördüm ilk izlenimim güzeldi, bu model mantıklı olur mu yoksa daha mantıklı f/p ürünü ne olabilir?
75Q800T için Samsung 3000tl yüklü kart hediye ediyormuş.
OLED,QLED,NANOCELL,Micro Led deli sorular
Airpods Pro güncelleme sonrası ses kalitesi
|
“Hey siri iftara ne kadar kaldı” Siri için iftar kestirmesi.
|
iPhone XS Max ekran sorunu
|
iPad 6. nesil alan var mı ?
|
|
Son Giriş: 19 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.647
İkinci El Bölümü Mesajları: 198
Konularının görüntülenme sayısı: 52.360 (Bu ay: 485)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 446 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar